Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
250mb internet paketi 5tl
Sponsorlu Bağlantılar
m_uzun6
Üye
Konu Sahibi
250mb internet paketi 5tl
Arkadaslar 250mb lık internet paketini 14tl verip alanları duydum geçen bana bi mesaj geldi bende burdan öğrendim fırsat250 yazıp 2222 ye yollarsanız 250mb internet paketini 14TL değil sadece 5tl ye alabilirsiniz )
Arkadaslar 250mb lık internet paketini 14tl verip alanları duydum geçen bana bi mesaj geldi bende burdan öğrendim fırsat250 yazıp 2222 ye yollarsanız 250mb internet paketini 14TL değil sadece 5tl ye alabilirsiniz )
250 MB internet paketi 6 ay boyunca 9 TL
5 lira olan kampanya ya yok yada genç Turkcell kampanyası olabilir sitesinde göremedim
m_uzun6
Üye
Konu Sahibi
doğru sitede yok ben bedava internet için sms yolladım onlarda cevap olarak siz bunu alamazsınız dilerseniz 5tl ye 250mb alabilirsiniz dedi. Fakat ben genctarifeyim fakat genc tarie için olmamasî lazım siz bi deneyin isterseniz.
serbest888
Üye
evet aynı indirimli kampanya 250 mb 9tl. bildiğim kadarıyla başka yok
berefast
Üye
Bende aldım 250 mb internet paketini 5 tlye Fırsat 250 mb yazıp 2222 ye yollamıştım.