Hayatta Kalmak İçin Arkadaşını Yedi. . !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
FatoŞ

FatoŞ

Üye
    Konu Sahibi
Hayatta Kalmak İçin Arkadaşını Yedi. . !
[h=2]Arjantin'de 40 yıl önce düşen uçaktan sağ kurtulan ve ölen arkadaşlarını yiyen Uruguaylı doktor Candessa kazadan sonra yaşadıklarını anlattı...[/h]Uruguay'dan Şili'ye giderken Arjantin'in And Dağları'na çakılan uçaktan kurtulan kardiyolog Roberto Candessa, 40 yıl önce yaşadığı kazada hayatta kalmak için verdiği mücadeleye anlattı.

İngiltere'de yayımlanan The Sun gazetesine trajik öyküsünü anlatan Candessa (59), F-277 tipi uçaktaki 45 kişi arasındaydı. Dağa çakılan uçaktan sağ kurtulan 16 kişi arasında olan Candessa, kurtulmayı beklediği 72 gün boyunca ölen arkadaşlarını yemek zorunda kaldığını açıkladı.

Zira, Candessa bu sayede topladığı güçle yakınlardaki bir yerleşim birimine bir arkadaşıyla birlikte yaptığı 10 günlük bir yürüyüşün ardından ulaşabildi. Candessa, kaza sırasında henüz 19 yaşında bir tıp fakültesi öğrencisiydi. Etin protein ve yağ deposu olması bakımından çok güçlü bir kaynak olduğunu bilen Candessa, "Önce arkadaşlarımın ölüsünden nemalanıyormuşum gibi hissettim. Ama ben olsaydım, insanların bedenimi kullanmalarına izin verirdim" diyerek kendini teselliettiğini söyledi.
O dönem hayatında olan kadınla şimdi evli ve üç çocuk sahibi olan Candessa, hayattan umudunu kestiğini ama en çok annesini düşünerek insan eti yediğini ifade etti. Candessa, yaşadığı trajediyi "Bir noktadan sonra makineleşiyorsunuz. Sadece bir sonraki adımı ve ne yiyeceğinizi düşünüyorsunuz. Hayalleriniz çok geride kalıyor" sözleriyle özetledi.

msy2017

msy2017

Üye
iğrenç yav ben olsam ölürdüm heralde

• Beğen
Tepkiler: FatoŞ
FatoŞ

FatoŞ

Üye
    Konu Sahibi
maxirabit

maxirabit

Üye
Bunun filmi vardı,önceden izlemiştim.

• Beğen
Tepkiler: iyavuzoz ve FatoŞ
x-scarface

x-scarface

Üye
zor bir durum şimdi ben yapmam etmem din bunu doğru görmez vs gibi peşin yargılarda bulunmayalım. O şartlarda olsak sevdiklerimiz için veya 'benim burada ne işim var diğer insanlar evlerinde rahatça yaşıyorken' düşüncelerinden dolayı ne yapardık ne olurdu kimse bunu önceden kestiremez. Zor bir durum doğru ama seçme olasılığım olsaydı eğer orada olup ölmeyi değil olmayıp yaşamayı isterdim şahsen..

• Beğen
Jomolocco

Jomolocco

Üye
~ FatoŞ ~' Alıntı:
Canileşmiş Değil Kendi Canını Hele Hele Başkasının Canını Almak Sana Mahsus Değildir.. Ben Ölümü Seçerdim..

baskasinin canini almamis oluleri yemis

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
Yaradan yaşamasını istemiş ve yaşatmış.

• Beğen
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
O filmi izlemiştim ilginçti gerçekten ve zor..

• Beğen
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
ben yerdim...

• Beğen
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
bayan olsa belki.

• Beğen
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Yıllar oldu seyredeli o kadarını hatırlamıyorum:)

elifnur948

elifnur948

Üye
normal şartlarda kimse ölmüş bir insanın etini yemez. Yaşanan olayda mecburiyet söz konusu. Olabilir bence.

jackalmami

jackalmami

Üye
Yer miydim, yemez miydim bilmiyorum ama o duruma düşecek birşey yapmadığımı biliyorum. Rabbim hiç birimize bu tür zorlukları yaşatmasın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt