Doktora danış kendi kafana göre bir şampuan kullanma zaten onlar sana önerir ama bu olayın baş düşmanı sıkıntı ve stres![]()
O yaşta pek sıkıntı ve stres olacağını sanmıyorumDoktora danış kendi kafana göre bir şampuan kullanma zaten onlar sana önerir ama bu olayın baş düşmanı sıkıntı ve stres![]()

O yaşta pek sıkıntı ve stres olacağını sanmıyorum![]()
O zaman bu kadar kafana takmayacaksın bu yaşta yoksa ileriki zamanlarda daha beterlerini göreceksin.
sen öyle san inan bana çok stres oluyor
Yani belli olmuyor bazen çıkabiliyorda
O yaşta pek sıkıntı ve stres olacağını sanmıyorum![]()

Kalmazsın ama ne olacağı belli olmaz kalıtım eskilerde dayanabilir anne-babaya bağlı değildir sadece.bide birşey daha sorcam bizim ailede kel yok ben ilerde kel olurmuyum yok sa olmazmıyım
Stres migren yaratır Mümkün olduğu kadar stresten uzak dur
zaten migrenim var hepsi stresten ve stres yapmamın tek nedeni dayım bizi okumak bakımından çok sıkıyor bu yüzden çok stres yapıyorum ve sonuç olarak bu sorunlar çıkıyor
Kilolu isen terlersin terlersen saç diplerin de terler ve hızlıca yaglanır saçların dökülür.
Bi gün sampuanla yıka saçlarını diger gün sade suyla diger gün tekrar sampuanla.
Saç dökülmesi için en etkisiz hatta daha da kötü yapan sampuan Clear Men kullanma uzak dur..

fabrika uretimi falanda degil dogal oldugu icin tawsiye ederim illa doktorlar cozer diye birsey yok gundelik bilgilerde ise yariyor tecrubeye dayali kırıkçılar war bilirsin basen doktorun yapamadigini yada ameliyat gerektiren olayi ameliyatsiz yapar adam isin puf noktasini biliyo abiii