saç dökülmesi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Metin137

Metin137

Üye
    Konu Sahibi
saç dökülmesi
saçlarım çok dökülüyor 16 yaşındayım hangi şampuanı kullandıysam çare olmadı yavaş yavaş saçlarım seyrekleşmeye başladı saçlarım çok yağlı nerdeyse 2 günde banyo yapıyorum ama saçlarım hala dökülüyo ne yapmalıyım lütfen yardım edin

maxirabit

maxirabit

Üye
Doktora danış kendi kafana göre bir şampuan kullanma zaten onlar sana önerir ama bu olayın baş düşmanı sıkıntı ve stres:)

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
benim de çok dökülüyo ama hiç seyrekleşme yok yerine yenisi çıkıyo :hmmm

Metin137

Metin137

Üye
    Konu Sahibi
Doktora danış kendi kafana göre bir şampuan kullanma zaten onlar sana önerir ama bu olayın baş düşmanı sıkıntı ve stres:)

doğru bu sene lise 3 e geçtim sınav ,okul derken çok stres oluyor ondan

1STayTRue35

1STayTRue35

Üye
O yaşta pek sıkıntı ve stres olacağını sanmıyorum :)

Metin137

Metin137

Üye
    Konu Sahibi
bide birşey daha sorcam bizim ailede kel yok ben ilerde kel olurmuyum yok sa olmazmıyım

1STayTRue35

1STayTRue35

Üye
bide birşey daha sorcam bizim ailede kel yok ben ilerde kel olurmuyum yok sa olmazmıyım
Kalmazsın ama ne olacağı belli olmaz kalıtım eskilerde dayanabilir anne-babaya bağlı değildir sadece.

x-scarface

x-scarface

Üye
dermatoloğa git güzel kardeşim.

Jitou

Jitou

Üye
Stres migren yaratır Mümkün olduğu kadar stresten uzak dur

Metin137

Metin137

Üye
    Konu Sahibi
Stres migren yaratır Mümkün olduğu kadar stresten uzak dur

zaten migrenim var hepsi stresten ve stres yapmamın tek nedeni dayım bizi okumak bakımından çok sıkıyor bu yüzden çok stres yapıyorum ve sonuç olarak bu sorunlar çıkıyor

uğur e

uğur e

Üye
bir hekime danış

Jitou

Jitou

Üye

zaten migrenim var hepsi stresten ve stres yapmamın tek nedeni dayım bizi okumak bakımından çok sıkıyor bu yüzden çok stres yapıyorum ve sonuç olarak bu sorunlar çıkıyor

Bence de bir uzmana danışman en iyisi

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Kilolu isen terlersin terlersen saç diplerin de terler ve hızlıca yaglanır saçların dökülür.
Bi gün sampuanla yıka saçlarını diger gün sade suyla diger gün tekrar sampuanla.
Saç dökülmesi için en etkisiz hatta daha da kötü yapan sampuan Clear Men kullanma uzak dur..

Metin137

Metin137

Üye
    Konu Sahibi
Kilolu isen terlersin terlersen saç diplerin de terler ve hızlıca yaglanır saçların dökülür.
Bi gün sampuanla yıka saçlarını diger gün sade suyla diger gün tekrar sampuanla.
Saç dökülmesi için en etkisiz hatta daha da kötü yapan sampuan Clear Men kullanma uzak dur..

aksine çok zayıfım ama yinede terleme çok fazla

Tuba

Tuba

Üye
Lavanta yağı ve badem yağı karışımı aktarlar verir yada doğru oranı onlar söyler ikisini karıştırıp saç diplerine sürüp bekletiyorsun 30dk sonra yıkıyorsun yada lavanta suyu ile kürde yapabilirsin ancak ne yaparsan yap stres yapma :oke:

- - - Eklendi - - -

E vitamini eksikliğide saç dökülmesi yapar en güzeli dermotolağa gitmen :oke:

Symbianize

Symbianize

Üye
Yas 15 sacim yok :ehe haline sukret

muzocuk.

Üye
Kardes bizim burda kezwan sabunu war sac dokulmesine bire bir ben kullaniyorum saclarimi hergun fone vurdugum icin yipranma dokulme cok oluyo bahsettigim sabunu kullandigimdan beri dokulmeler gosle gorulur derece aZaldi banyo yapinca elime baktigimda korkuyordum onceleri simdi icim rahat :) fabrika uretimi falanda degil dogal oldugu icin tawsiye ederim illa doktorlar cozer diye birsey yok gundelik bilgilerde ise yariyor tecrubeye dayali kırıkçılar war bilirsin basen doktorun yapamadigini yada ameliyat gerektiren olayi ameliyatsiz yapar adam isin puf noktasini biliyo abiii

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt