bekleme ekranındayken seçeneklere tıkla düzenle de tekrar seçeneklere tıkla sağ seçim tuşuna tıkla istediğini ataslm arkadaşlar buyazılım güzel ama benim bi isteğim olacak bu sağ kısayoluna rehber koymak istiyorum nasıl yaparım yardımcı olursanız sevinirim cevap bekliyorum
font creater... ben sizze font atın düzenliyeyim... bakıyorum ben bulamadım düzgün fonthakan kardeş fontları hangi programla düzenliyosun söylede ben ugraşım senden ümidi kestim![]()
teşekkürler güle güle kullan kardeşimHakan Abi çok teşekkür ederim. Yine çok iyi bir cfw olmuş. Yeni eklenenleri çok beğendim. Eline sağlık![]()
Hakan Arkadaşımızın benim için düzenlediği Font izniyle paylaşıyorum kendisine tekrar teşekkür ediyorum.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

o tarz yapılamaz ama bu tarz yapılabilir.Slm arkadaslar yeni üye oldum. bi sorum olucak nokia için bu tarz bi widget yapılabilrmi.
ben hatalardan şikayet etmiyorum Sadece söyledim İster hata olsun olmasın bunu kullanıyorum bence en iyi cfwolsun insanız tabi olucak hatalarda int bence çok sorun var diğerleri dikkatimi çekmedi
![]()

NAsıl yapılacak ? nfe ?
rica ederim
- - - Eklendi - - -
nfe ile dil ekleye bilirsin ama belle iconlar gider onunda anlamı kalmaz
mrb. ben bu yazılımı yükledim, ama daha önce sorunsuz kullandığım navigosyon programı olan garmini kulanamıyorum. prgram ya hiç açılmıyor, ya da telefonu kapatıp açmada hafıza kartını görmüyor. garmin i sildiğimde sadece haıza kartını görüyor. bu yazılımda garmini kullanan var mı acaba?
hakan kardeşim arkadaşın paylaştıgı fontu düzenleyebilirmisin acaba ? Bunu yanlş paylaşmştı ama hoşuma gtti yapablrsen bunu yap![]()
çok güzel duruyor yanlız ram kaç onu göremedim
Bu yeni verdiğin cfwdeki internet tarayıcısı çok kötüyayoutube de video izlicem sarşı aratmaya giriyorum ismi yazıp taratıyorum otomatik kapanıyor. 2. sefer aynı ismi yazdığımda çıkıyor çok tuhaf
![]()
Biraz yavaşlamış gibi bana öyle geldi birde Tuş kilidi sorunu var bende (ışıklar kapanmadan ana ekran geliyor) [Tuş kilidi keşke sürüklemeli olsaydı ] Birde internette hakkikaten youtubdan video izleyemiyorum
Rica ederimfont için çok teşekür ederim agun35 hemen deniycem ayrıca düzenlediği için hagan guvenede teşekür ederim

Sayfa 454 de düzenlenmiş halini fonts(2)rar olarak paylaştım(orijinaline göre biraz ince olmuş ama okunaklı)hakana tekrar teşekkürler.hakan kardeşim arkadaşın paylaştıgı fontu düzenleyebilirmisin acaba ? Bunu yanlş paylaşmştı ama hoşuma gtti yapablrsen bunu yap![]()