5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

keser03

Üye
slm arkadaşlar buyazılım güzel ama benim bi isteğim olacak bu sağ kısayoluna rehber koymak istiyorum nasıl yaparım yardımcı olursanız sevinirim cevap bekliyorum

ca_sus

Üye
tamam kardeş hallettim sağolasın ilk olduğu için zor oldu ama oldu :)

CHUCK-ME

CHUCK-ME

Üye
Hakan Abi çok teşekkür ederim. Yine çok iyi bir cfw olmuş. Yeni eklenenleri çok beğendim. Eline sağlık :)

rekabetci

Üye
hakan kardeş fontları hangi programla düzenliyosun söylede ben ugraşım senden ümidi kestim :)

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
slm arkadaşlar buyazılım güzel ama benim bi isteğim olacak bu sağ kısayoluna rehber koymak istiyorum nasıl yaparım yardımcı olursanız sevinirim cevap bekliyorum
bekleme ekranındayken seçeneklere tıkla düzenle de tekrar seçeneklere tıkla sağ seçim tuşuna tıkla istediğini ata

- - - Eklendi - - -

hakan kardeş fontları hangi programla düzenliyosun söylede ben ugraşım senden ümidi kestim :)
font creater... ben sizze font atın düzenliyeyim... bakıyorum ben bulamadım düzgün font

- - - Eklendi - - -

Hakan Abi çok teşekkür ederim. Yine çok iyi bir cfw olmuş. Yeni eklenenleri çok beğendim. Eline sağlık :)
teşekkürler güle güle kullan kardeşim

ayvalıkonur

ayvalıkonur

Üye
mrb. ben bu yazılımı yükledim, ama daha önce sorunsuz kullandığım navigosyon programı olan garmini kulanamıyorum. prgram ya hiç açılmıyor, ya da telefonu kapatıp açmada hafıza kartını görmüyor. garmin i sildiğimde sadece haıza kartını görüyor. bu yazılımda garmini kullanan var mı acaba?

nuriakar

Üye
Slm arkadaslar yeni üye oldum. bi sorum olucak nokia için bu tarz bi widget yapılabilrmi.

rekabetci

Üye
Hakan Arkadaşımızın benim için düzenlediği Font izniyle paylaşıyorum kendisine tekrar teşekkür ediyorum.

hakan kardeşim arkadaşın paylaştıgı fontu düzenleyebilirmisin acaba ? Bunu yanlş paylaşmştı ama hoşuma gtti yapablrsen bunu yap :)

btrmbtrm

btrmbtrm

Üye
çok güzel duruyor yanlız ram kaç onu göremedim

Kayahan14

Kayahan14

Üye
bunu indirin

- - - Eklendi - - -

http://www.mediafire.com/?7yj4982fplmjnr5 bunu indirin

- - - Eklendi - - -

http://www.mediafire.com/?7yj4982fplmjnr5

- - - Eklendi - - -

http://www.mediafire.com/?7yj4982fplmjnr5

- - - Eklendi - - -

bycaron

Üye
Bu yeni verdiğin cfwdeki internet tarayıcısı çok kötüya :( youtube de video izlicem sarşı aratmaya giriyorum ismi yazıp taratıyorum otomatik kapanıyor. 2. sefer aynı ismi yazdığımda çıkıyor çok tuhaf :(

qweratomic

qweratomic

Üye
Biraz yavaşlamış gibi bana öyle geldi birde Tuş kilidi sorunu var bende (ışıklar kapanmadan ana ekran geliyor) [Tuş kilidi keşke sürüklemeli olsaydı ] Birde internette hakkikaten youtubdan video izleyemiyorum

bycaron

Üye
:) olsun insanız tabi olucak hatalarda int bence çok sorun var diğerleri dikkatimi çekmedi :)

qweratomic

qweratomic

Üye
:) olsun insanız tabi olucak hatalarda int bence çok sorun var diğerleri dikkatimi çekmedi :)
ben hatalardan şikayet etmiyorum Sadece söyledim İster hata olsun olmasın bunu kullanıyorum bence en iyi cfw :oke:

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
mrb. ben bu yazılımı yükledim, ama daha önce sorunsuz kullandığım navigosyon programı olan garmini kulanamıyorum. prgram ya hiç açılmıyor, ya da telefonu kapatıp açmada hafıza kartını görmüyor. garmin i sildiğimde sadece haıza kartını görüyor. bu yazılımda garmini kullanan var mı acaba?

hard format ve hafıza kartını biçimlendirdinmi

- - - Eklendi - - -

hakan kardeşim arkadaşın paylaştıgı fontu düzenleyebilirmisin acaba ? Bunu yanlş paylaşmştı ama hoşuma gtti yapablrsen bunu yap :)

daha sonra hatırlat yaparım bu aralar kafam kaldırmıyo kardeşim

- - - Eklendi - - -

çok güzel duruyor yanlız ram kaç onu göremedim

mem check ile ölç

- - - Eklendi - - -

Bu yeni verdiğin cfwdeki internet tarayıcısı çok kötüya :( youtube de video izlicem sarşı aratmaya giriyorum ismi yazıp taratıyorum otomatik kapanıyor. 2. sefer aynı ismi yazdığımda çıkıyor çok tuhaf :(

tarayıcı her hangi bir soruna rastlamadım. Hard format atıp hafıza kartını biçimlendirdinmi

- - - Eklendi - - -

Biraz yavaşlamış gibi bana öyle geldi birde Tuş kilidi sorunu var bende (ışıklar kapanmadan ana ekran geliyor) [Tuş kilidi keşke sürüklemeli olsaydı ] Birde internette hakkikaten youtubdan video izleyemiyorum

hımm tuş klidi modu modlarda var ordan kullan

agun35

Üye
font için çok teşekür ederim agun35 hemen deniycem ayrıca düzenlediği için hagan guvenede teşekür ederim
Rica ederim :oke:

- - - Eklendi - - -

Sayfa 454 de düzenlenmiş halini fonts(2)rar olarak paylaştım(orijinaline göre biraz ince olmuş ama okunaklı)hakana tekrar teşekkürler.

frooter

frooter

Üye
Gerçekten çok güzel bir cfw yapmışsınız.İlk defa bir cfw yükledim telefonuma gerçekten de çok memnunum.Forumda da araştırdım en iyi bu cfw olduğuna kanaat getirdim ve yükledim.Bir kaç gündür kullanıyorum fakat ev ekranına widget eklemeyi beceremedim.Kendi widgetlarını ayarlıyorum, farklı widgetlar yüklemek istedim forumdan buldum ve yükledim ama onları ev ekranına yerleştiremedim.
Ev ekranına farklı widget eklenemiyor mu yoksa ben mi yapamadım.
Yardımcı olursanız sevinirim.

KADER UTANSIN

KADER UTANSIN

Üye
kardşim bu cfw nin dörtlü menüsü yok mu

Üst Alt