gençturkcell'liler bedava 250 kontür

Sponsorlu Bağlantılar

esad_

Üye
Hocam 1 günlük bişe bana kayıt yaptıktan 1 gün sonra mesaj gelmişti, saat sabah 11 gibiydi sonra kullandım bitti,
dün bir arkadaşım içinde istemiştim ama gelmedi, bitti zannedersem ilk 300.000 başvuru içindi çünki :)
slm aktifleştirmeyi yapamadim sadece hoşgeldiniz' MaxiCep Forum ´una Üye oldugunuz icin Tesekkür ederiz'yaziyo

--------------- Ekleme ---------------

slm ben aktifleştirmeyi yapamıyorum yardimci olurmusunuz.msj önemsizden gelen kutusuna aldim alakasi varmidir acaba

n&s

Üye
heyy,çok saol arkadaşım ya.hattım kapancaktı.çoook iyi geldii:oke:

ya niye telfn numaranı sil dedin,almadım.silmezsek bişiy olur mu?

Lord Of The Red

Lord Of The Red

Üye
türkcell 1000 kontor verse yine kullanmam

__Midas__

__Midas__

Üye
heyy,çok saol arkadaşım ya.hattım kapancaktı.çoook iyi geldii:oke:

ya niye telfn numaranı sil dedin,almadım.silmezsek bişiy olur mu?

Kardeş bu olay hattının süresini uzatmaz sadece bir kereye mahsus 250 Turkcell kontörü ,
Birde ben o numaranı sil diye ,üyelerden biri telefon modelinin bulunduğu yere numarasını yazmış ona demiştim, konuyla bir alakası yok yani,,

babazula123

Üye
aga ben girdim bu siteye girdim 250 kontür yzan yere tıklamıyo.napcam:(

QxQ

QxQ

Üye
Bu işin altında bir bit yeniği vardır,Turkcell babasının hayrına kontor dağıtmaz :D ya adamlar nasıl kıymış hemde 250 kontör'e hayla devam ediyormu tanıdık bir kaç arkadaş var gençturkcell ci

__Midas__

__Midas__

Üye
gecen gün aldım bir arkadaşıma ama gnctrkcll avantajlarından yararlanmak için 100 kntr yüklemek gerekiyor ,son 1 ay içinde yükleme yapmayanlara gelmiyor zannedersem,

fatal19ty

fatal19ty

Üye
çok sağol arkadaşım

ukalgs

ukalgs

Üye
abi kontür gelirse çopk iyi olur

maxiburak

maxiburak

Üye
güzelmiş yawwww