FatoŞ
Üye
Hem Boşu Boşuna Harcama Ne Gerek Var Bir Pantolunun Var Yine Alırsan Olmayanlara Ayıp olur
Çok güzel bir özellik![]()
İşte kartalice![]()
Sağolasın Abimm

Hem Boşu Boşuna Harcama Ne Gerek Var Bir Pantolunun Var Yine Alırsan Olmayanlara Ayıp olur
Çok güzel bir özellik![]()
İşte kartalice![]()

Ben Sevmem Mesela![]()

Canım Özelliklerim Farklıdır Birazcık Ben Avmye Gitmem Gitsemde İllaki Olmayan Birşey İçin GiderimAVM sevilmez mi tatlım yaa bütün markaların buluşma yeri![]()
Canım Özelliklerim Farklıdır Birazcık Ben Avmye Gitmem Gitsemde İllaki Olmayan Birşey İçin Giderim![]()
Ama Boşuna Masraff![]()
Sadece Markete Gitmeyi Severim..

Aman Yapma Abi Küfürü Yerim
Hanımı çağırayım en iyisi okusun biraz...![]()

boşuna masraf konusunda haklısın ama işte güzel bişi gördüğünde almadığında içinde kalıo
Canım Özelliklerim Farklıdır Birazcık Ben Avmye Gitmem Gitsemde İllaki Olmayan Birşey İçin Giderim![]()
Ama Boşuna Masraff![]()
Sadece Markete Gitmeyi Severim..
ya hiç gitmiceksin AVM'ye ya da gittin mi etrafına bakmadan direk gitmek istediğin yere gidiceksin 
Direk İstediğim Yere Giderimboşuna masraf konusunda haklısın ama işte güzel bişi gördüğünde almadığında içinde kalıoya hiç gitmiceksin AVM'ye ya da gittin mi etrafına bakmadan direk gitmek istediğin yere gidiceksin
![]()
Zaten Hep Aynı Şeyler Çıkıyor Karşıma Başka Bir yere Gittimmide En Sevdiğimi alır Çıkarım Zaten İlla Birşey Almak Zorunda Değilim 
Aman Yapma Abi Küfürü Yerim![]()
neyse facia olmasın
,Arabayı yıkama zamanı .Bu kullan at mangallarıda sevmeye başladım
Hem Boşu Boşuna Harcama Ne Gerek Var Bir Pantolunun Var Yine Alırsan Olmayanlara Ayıp olur![]()
Sağolasın Abimm![]()

Olmaz öyle ya, aynı ayakkabının 2-3 rengini almadan duramam ben. Yarın öbürgün davam olursa, her duruşmada aynı kıyafeti giyemem ben..![]()

siz üzerinize siyah pelerin giymiyormuydunuz yoksa yanlış mı hatırlıyorum![]()