Kartaliçe oldum :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

doctorrr

doctorrr

Üye
balkanları kaybetmeden önce rengi kırmızı beyazmış beşiktaşın... sonra balkanlar sınırlarımıza katılana kadar renklerin siyah beyaz kalmasına karar verilmiş... sırf bunun için bile beşiktaşlı olunur en azından benim sebebim bu...

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL ve FatoŞ
FatoŞ

FatoŞ

Üye
    Konu Sahibi
balkanları kaybetmeden önce rengi kırmızı beyazmış beşiktaşın... sonra balkanlar sınırlarımıza katılana kadar renklerin siyah beyaz kalmasına karar verilmiş... sırf bunun için bile beşiktaşlı olunur en azından benim sebebim bu...
Vay Be Sağolasın :)

• Beğen
Tepkiler: doctorrr

cukuleaks

Üye
Bi foto buldum telefonumda aynı erol abinin profil fotosu bukadarmı benzer ya :D Koysammı acaba resmi :D

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye

bu mesajını çok pis beğenirdim ama mobilim:D Amblemimizdeki Türk Bayrağı yeter:)

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL
FatoŞ

FatoŞ

Üye
    Konu Sahibi
Hahahahah :kıskıs:
Baksana Muhammed Bıraktı Seni :D :D :birak:

jackalmami

jackalmami

Üye

Çok feci ikilemde kaldım ne yapsam ya... :hmmm Buldum :aha: Ben tek siz hepiniz nasıl fikir :aha:

:zzz:

- - - Eklendi - - -

Yiyosa bıraksın :sopa:

Şaka diyorum ya abim o benim :sarıl: :D

ŞAKA yapıyor ya o hiç bırakmaz BENİ :ehe
:sarıl:

• Beğen
Tepkiler: Nextman
jackalmami

jackalmami

Üye
Senin beni bıraktığına vurgu ve tonlama yaptı :ehe

cukuleaks

Üye
Bu arada o ŞAKA neden okadar büyük yazıldı ? :D Yani istesede yapamaz anlamındamı :ehe :D

jackalmami

jackalmami

Üye
Tarafını belli ettiğin için birilerine duyurdum :bleh:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt