5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Sadece bunda yaşıyorum bu sorunu. mesela diyelim o dizinde 5 klasör var mutlaka birtanesini tarıyo işte mesela 30 sarkı sayıyo sonra not found diyo. bunu sadece bir klasör icin yapıo. o klasoru silersem baska bi klasorede aynısını yapıo. ama sadece bu cfw de oldu.
yazılımdan sonra hard format atıp hafıza kartını biçimlendirdinmi

bensenbiz

bensenbiz

Üye
evet her zamanki gibi yaptım onları da

bensenbiz

bensenbiz

Üye
3 farklı sürüm denedim hepsi aynı maalesef

rekabetci

Üye
Rehbere girip kişinin bilgilerini açtıgında sol tuşa bastıgın zaman üstteki seçenekte sadece simge var ne yazdıgı belli degil , annada baktım öyle bişey yok bunu nasıl düzeltiriz ?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
3 farklı sürüm denedim hepsi aynı maalesef

o zaman başka cfw ye dön kardeş

- - - Eklendi - - -

Rehbere girip kişinin bilgilerini açtıgında sol tuşa bastıgın zaman üstteki seçenekte sadece simge var ne yazdıgı belli degil , annada baktım öyle bişey yok bunu nasıl düzeltiriz ?

belle bar iconları font a gömüldüğü için çıkıyor. Annada icon yok ondan çıkmıyor

ByIdris

Üye
hakan yazmaya fırsat bulamadım dz musickey çalışıyor allah senden razı olsun herşey için teşşekkür ederim

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
hakan yazmaya fırsat bulamadım dz musickey çalışıyor allah senden razı olsun herşey için teşşekkür ederim
:) bilgilendirme için teşekkürler diğer ilgilenenlere bilgi vermiş oldun...
rica ederim ne demek güle güle kullan...

vlkn9303

Üye

topbarları gizleme modunu vereyim rofs2e atman yeterli olur...

Sen yapıp paylaşıversen ? ben dahil birçok kişi bilmiyor bunu yapmayı. konuya eklersin herkes faydalanmış olur ? istersen tabi ?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Sen yapıp paylaşıversen ? ben dahil birçok kişi bilmiyor bunu yapmayı. konuya eklersin herkes faydalanmış olur ? istersen tabi ?

sitede gerekli herşey war. Daha sonra başka bişey lazım olcak sana onu yapmak istiyceksin yapamıycaksın biraz bilgi edinmen rofs2 e mod atmana yeticek. Kullanıcan uygulama sadece nfe dür. Rofs2 açıp modu atıp paketleyip flaşlıycaksın hepsi bu. Gerekli bilgiler bu konuda var.
http://www.maxicep.com/modifikasyon-genel-destek/hacked-ofw-ve-cfw-yukleme-modifikasyon-islemi-cfw-hazirlama-yeniden-duzenlendi-612848.html

ca_sus

Üye
s.a arkadaşım ben dediklerini yaptım ama olmadı telefon tık bile demiyor e posta adresim [email protected] bu adrese iyice ayrıntılı birşekilde anlatırmısın bu arada ilk kez deneyecem ama yapamıyorum :(

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi

T-Rex__06

Üye
yüklemenin bir yerinde kaldı kardeş napcam

- - - Eklendi - - -

tmm bitmiş oldu çok saol

CilginTurk1

CilginTurk1

Üye
Hakan hani konumlamaya wi-fi ağı eklemenin dosyalarını atıcaktın :( Unuttun dimi :D

dogan-vaio

Üye
Kardeşim çok başarılı bir çalışma olmuş ellerine sağlık yükledim kullanıyorum birkaç ufak gariplikler haricinde hiçbir sorunu yok

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim çok başarılı bir çalışma olmuş ellerine sağlık yükledim kullanıyorum birkaç ufak gariplikler haricinde hiçbir sorunu yok

ne tür gariplikler var söyle çözelim. Teşekkürler güle güle kullan

Alcimpotant

Alcimpotant

Üye
Kardeşim ilk önce emeğine sağlık demek istiyorum ve hemen sorumu sormak istiyorum :D kardeşim ovi mağzaya girip bellenin desteklediği uygulamaları ve oyunları indirip kullanabiliyormuyuz cevabın için şimdiden teşekkürler :)

Üst Alt