çünkü içinde hem 3*3 menü hemde 4*4 menü dosyaları war ondan ikisni birden indiriyosunBu cfw neden yaklaşık 200 mb? yani genelde 100 mb civarında oluyo ya o yüzden sordum.
aga eline sağlık herşey çok güzel ama müzik çalarken yandaki tuş çalışmıyor bende mi sorun var diycem ama radyoda işliyor yan ses açma tuşları.
hiç problem değil kardeşim numara klavyesi varsın dönmesin eline emeğine sağlık tekrardan yeni ikonlarla çok daha güzel ayrıca yazı fontu hiçte küçük değil rahatlıkla yazılar okunuyor, yükleyecekler için yazı fontu bir ön yargı oluşturmasın
gizlendiğini söyledim zaten... Ama sende ayarlarda çıkmaması tuhaf. Fontu paylaşırsan sevinirim isteyen war. Bizimde düğün telaşımız war pek bakamıyorum ancak geceleri bakıyorum isteyenlere yardım etmiş olursun
Hakan kardeşim bir mod uygulayarak ses komutları hallettim attığın bir mod gizlemiş sanırım benim attığım modu öm atıyorum bilgin olsun diye Ayrıca bana düzenlemiş olduğun fontu bi arkadaş öm den istemiş iznin varsa vermek isterim hatta herkeze açıkta paylaşabilirim
kardeşim müzikçalarda ses tuşu çalışmıyor napmam lazım. yardım lütfen.
- - - Eklendi - - -
tamam düzeldi hafızazkartını biçimledim .
eline sağlık güzel olmuş.

selam hakan bu fp3 de neler yeni bende fp2 var kurmalımiyim teşekkür ederim![]()
hayır olmaz hiç bi türlüarkadaslar bu cfw yi nokia c5-03 e kursak çalışırmı veya başka bir kurulumu varmı ?
selam hakan bu fp3 de neler yeni bende fp2 var kurmalımiyim teşekkür ederim![]()

Helal olsun hakan kardes hemen deniyorumbide topbarlı cfw ni bekleriz
- - - Eklendi - - -
Can't detect flashing server! hatası aldım kardeşim
Helal olsun hakan kardes hemen deniyorumbide topbarlı cfw ni bekleriz
- - - Eklendi - - -
Can't detect flashing server! hatası aldım kardeşim
@haqanguven elllerine sağlık hocam. CFW gerçekten başarılı ve güzel. Tam istediğim gibi hızlı ancak şöyle bir problemim var. Yardımcı olursan çok sevinirim.
CFW'yi yükledikten sonra Galeri'de bulunan eski resimlerim görünmemeye başladı. Telefondaki images, sounds ve videos klasörlerinin yedeğini alıp önce hafıza kartımı biçimlendirdim, hemen sonrasındada telefonuma Hard Format attım ancak yine düzelmedi. Bunun için bana yardımcı olabilir misin.
Bu arada Kamera ayarlarından Kayıt yeri olarak hafıza kartı diyede değiştirdim ama sadece yeni çekilen resimler görünüyor. Bu sorunu halletmeme yardımcı olabilirseniz sevinirim. Teşekkürler.
+ olarak eklemek istediğim birşey daha var. Resimler var olarak görünüyor ancak görüntüler açılmıyor. Önizleme yapılamıyor yani. Dosya yöneticisinden girdiğim zaman sorunsuz görebiliyorum resimleri.
yeni çıkan topbarda sorun yok gayet stabil. senin cfw ile bu temayı kullanıyorum. aslında senin temalar daha hoş şık ve sade ama sebeke sinyal ikonlarını gizlemesinden dolayı bu temayı topbarla beraber kullanıyorum. topbar isteyen arkadaşlara tavsiye ederim http://www.maxicep.com/symbian-s60v...-shadow-topbar-premium-2-versiyon-704347.htmltopbarlı cfw düşünmüyorum nedenide stabil değil kapanıyor kendi kendine
yeni çıkan topbarda sorun yok gayet stabil. senin cfw ile bu temayı kullanıyorum. aslında senin temalar daha hoş şık ve sade ama sebeke sinyal ikonlarını gizlemesinden dolayı bu temayı topbarla beraber kullanıyorum. topbar isteyen arkadaşlara tavsiye ederim http://www.maxicep.com/symbian-s60v...-shadow-topbar-premium-2-versiyon-704347.html
Hakan Arkadaşımızın benim için düzenlediği Font izniyle paylaşıyorum kendisine tekrar teşekkür ediyorum.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
daha önce fp2'de de olan bi sorun yine başıma geldi. powermp3 programında music klasörü altındaki klasörlerden birini mutlaka görmüyo. ama bu sorunu sadece bu cfw lerle yaşıyorum acaba nedeni nedir.
Hakan Arkadaşımızın benim için düzenlediği Font izniyle paylaşıyorum kendisine tekrar teşekkür ediyorum.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
o zman yanlış fontturKardeş paylaşım için sagolda dogru paylaşımı yaptıgına eminmisin fontu atıyorum flashlıyorum yazılar bozuk çıkıyor simgeler bozuk çıkıyor ?
o zman yanlış fonttur