5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

3rd1

Üye
JAF Kurarken win7 32 bit kullanıyorum, çalışmayı durdurdu diyor ?

3rd1

Üye
Virüs programı kullanmıyorum hakan bey sistemim hiç bir virüs programı yok hata derken sadece başlangıçta bir cable driver uyarısı verdi evet dedim kurmaya devam etti fakat çalışmayı durdurdu tekrar denedim bu sefer uyarıya hayır dedim yine aynı oldu çalışmayı durdurdu

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
cfw çok güzel aşırı hızlandı cihaz tebrik ederim ancak media bar çalışmıyor basıyor telefon titriyor ama açılmıyo o bölüm nedeni ne olabilir ?

teşekkürler. Tlfnu kapat aç çalışıcaktır

- - - Eklendi - - -

Virüs programı kullanmıyorum hakan bey sistemim hiç bir virüs programı yok hata derken sadece başlangıçta bir cable driver uyarısı verdi evet dedim kurmaya devam etti fakat çalışmayı durdurdu tekrar denedim bu sefer uyarıya hayır dedim yine aynı oldu çalışmayı durdurdu

hımm bişe engelliyor.. Jafı sorunsuz kurman lazım ki çalşsın pc ile alakalı vi sorun var..jaf setupuna sağ tıkla yönetici olarak çalıştır de tekrr kur

3rd1

Üye
Peki hakan bey windows xp kurulu sistemde var elimde onunla denesem gerekli programlar xp de sorunsuz çalışıyor mu jaf vb?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Peki hakan bey windows xp kurulu sistemde var elimde onunla denesem gerekli programlar xp de sorunsuz çalışıyor mu jaf vb?

çalışır. Uyumluluk ayarını yapmıycaksın unutma o win7 ler içindir

ykpknl

ykpknl

Üye
hakan ne gibi farklılıklar var yani değişenler ne ? ona göre indirecem !

3rd1

Üye
Anladım ilginiz ve alakanız için çok teşekkürler kurduktan sonra dönüp tavsiyemi edeceğim :)

semihjet

Üye
teşekkürler hakan çok güzel olmuş ellerine sağlık. şunu soracağım 5800 için önerebileceğin kaliteli lite sürüm bir yazılım var mı ?

ykpknl

ykpknl

Üye
hakan 4*4 münülü yokmu tek link var ?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler hakan çok güzel olmuş ellerine sağlık. şunu soracağım 5800 için önerebileceğin kaliteli lite sürüm bir yazılım var mı ?

ben kendime yaptım kullanıyorumm... Tek tema varsayılan siyah tema var.Haritalar. Mail. Setting vizard gibi uygulamalar yok... İstersen paylaşayım senle

ReasTa

ReasTa

Üye
herhangi bir qt sorunu var mı hakan hocam :)

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
herhangi bir qt sorunu var mı hakan hocam :)

yoktur. Yalnız qt bileşenlerini yüklemen lazım ki uygulamaları kullanabilesin.. Mağazadan her hangi bir qt uygulama kur bileşenleride kurulur...

ykpknl

ykpknl

Üye
hakan ogm jaf pkey açılıyo ama go diyince error yazıyo bi yardım :(

Üst Alt