Felipe üzüntüsü

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Felipe üzüntüsü


Young Boys maçının ardından kendisini takımda Aykut Kocaman’ın tuttuğunu belirten Brezilyalı yıldız, “Başkanla bazen çok iyi, bazen çok kötü ilişkilerimiz oldu. Ama her zaman açık ve birbirimizin gözünün içine bakarak konuştuk” dedi.

Eşyalarımı topladım
Brezilyalı yıldız “Aykut Hoca işe başladığında; Young Boys maçı ile birlikte sıkıntılı bir döneme girdik. Maçtan sonra başkan beni çağırdı ve ‘Yarın sabahtan itibaren kulüple ilişkini kes’ dedi. Samandıra’ya gidip eşyalarımı toplamaya başladım. Aykut Kocaman beni yanına çağırdı. O gün kulüpte kalmamın nedeni Aykut Kocaman’dır. Kendisine o gün için teşekkür ederim. Sonra bir haber geldi başkan beni stada çağırdı. Daha sonra bana söylediklerini unutmamı ve çalışmama devam etmemi istediğini söyledi” ifadelerini kullandı.

Alex, “Gaziantepsor maçı öncesi kadro dışı kaldım. Maça gidip gitmeme konusunda kararsızdım. Kızlarım ben oynamadığım için maça gelmek istemedi. Ben de en küçük oğlum Felipe’yi aldım. En üzüldüğüm şey; başkan sahaya inerek yedek kulübesinin önünde top oynamamı sizlere ilgi odağı olmak için yaptığımı düşünmüş. Bu hayatımda en kırıldığım andı. Çünkü benim kimsenin ilgisini çekmek için 2 yaşındaki bir çocuğun formalı görüntüsüne ihtiyacım yok. 7 Eylül’de başkanla bir araya geldik ve ayrılmak istediğimi ve sözleşmemi feshetmek istediğimi söyledim. Kulübün gelişiminin önünde engel olduğumu düşündüm, önlerini açmak istedim” açıklamasını yaptı.

Oğlum en çok Volkan’ı sever
F.Bahçe’de hiçbir futbolcu ile problemi olmadığını söyleyen Alex, “Beşiktaş maçı sonrası Volkan ziyarete gelmek istediklerini söyledi. Ben de kapımın her zaman açık olduğunu ilettim. Benle vedalaştılar. Oğlumun (Felipe) en çok sevdiği kişilerden biri Volkan’dır” dedi.
 


kezban yenge

kezban yenge

Üye
aziz istifa mahvettin takımı yeter ulan
 
haltie

haltie

Üye
Benimde konuşmada en çok üzüldüğüm kısım bu oldu
 
haltie

haltie

Üye
Çocuğada sebeklik yapıyorsa ondan seviyordur :D
 
haltie

haltie

Üye
Ya da bunlar komşu ya büyük ihtimal çocuğu EVDEN ALDIRIP parka oynamaya götürüyordur ondan :D
 
  • Beğen
Tepkiler: Kingmortall
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
konuyu dağıtmayalım :nono:
 
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Volkan gerçekten adamdır . Keşke herkes onun gibi olabilse ... ;)
 
esokmen

esokmen

Üye
Abi adama yazik oldu ya icerlemis cok
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt