Tema 3250, 5500, E50, E60, E61, E65, E70, N71, N73, N75, N80, N91, N92, N93, N95

Sponsorlu Bağlantılar

baris0072

Üye
ya ben bu temaları indirdim tele yükledim tel e65 sonra bişey oldu temaların yarısı çalışmadı sonra hafıza kartını biçimledim indirdiğim temaları tekrar yüklediğimde ise her şey normal tam sonuna kadar yüklüyor sonra yüklenemiyor diyor neden acaba yardımlarınızı bekliyorum tel de yeni içim yanıyo arkadaşlar bi yardım edin sınavlarda başladı aklım kaldı onda çalışamıyorum bir türlü:D

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Güzel Bir Tema Derlemesi & Güzel Paylasim

baris0072

Üye
ya ben bu temaları indirdim tele yükledim tel e65 sonra bişey oldu temaların yarısı çalışmadı sonra hafıza kartını biçimledim indirdiğim temaları tekrar yüklediğimde ise her şey normal tam sonuna kadar yüklüyor sonra yüklenemiyor diyor neden acaba yardımlarınızı bekliyorum tel de yeni içim yanıyo arkadaşlar bi yardım edin sınavlarda başladı aklım kaldı onda çalışamıyorum bir türlü:D

benim soruma cvp verecek olan yok mu yaaa

medmex70

Üye
saollll

sikorpiyon

Üye
teşekkürler sağol

Lukcita

Lukcita

Üye
adresler iş gördü aradakılarımı buldum güzel temalar varmış cok merci ;)

muhtesem.atilla

Üye
paylaşım için teşekkürler

manyakgeneral

Üye
server hatası verio :(

xkenan

Üye
Tşk Kardeş

savas187

Üye
y6a baba nasıl inriyon bunu bana bi anlat sana yawwwwwww

matador_paco

matador_paco

Üye
Dostum eline sağlık... Kolay gelsin...

:maxicep:

byozbay

Üye
emegine saglık

turgaa

Üye
temalar için çok teşekkür

--------------- Ekleme ---------------

temalar için teşekkür

by_clarck

Üye
Kader Mahkumu Olan Abim Koray'a Allah Yardımcı Olsun Dileklerimle şimdi Bu Msj Niye Yazdı Diyen Olacaktır Abimgilin Orda Bigisayara War Ondan Okusun Diye Seni çok özledil Saolsun Böyle Bir Site Yaptığınız Için

gokhan465426

Üye
link ler acılmıyor

--n95--

Üye
saol teşekkür ederiz

bahaaa

Üye
tşkrlr

ramo96

Üye
saol kardeş

dark80

Üye
Paylaşım için çok teşekkürler..! :oke:

isbara_alp

Üye
n73 için ayyıldız tema varmı acaba aradımama bulamadım hiç biyerde güzel ayyıldızlı bir tema arıyorum yardımcı olabilirmisiniz

Üst Alt