Nokia Firmware Editor yeniden paketleme hatası

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
srserikrs

srserikrs

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Firmware Editor yeniden paketleme hatası
ARkadaşlar NFE de yeniden paketlerken şu hatayı alıyorum "Hata: ROFS dosyası oluşturulamadı. İşlem yarıda bırakıldı!". Rofsbuild dosyasını açıncada hatanın sebebi olarak şu yazıyor "Time out of range on line 4". :( Rofs dosyasını açıp hiç bir şey yapmadan tekrar paketlesem bile aynı hatayı veriyor. Boyutu aşmıyorum. NFEnin içinde türkçe karakterli bir dosya da yok. Sebebi nedir arkadaşlar?? Yardım edebilir misiniz?

pamukk27

pamukk27

Üye
ARkadaşlar NFE de yeniden paketlerken şu hatayı alıyorum "Hata: ROFS dosyası oluşturulamadı. İşlem yarıda bırakıldı!". Rofsbuild dosyasını açıncada hatanın sebebi olarak şu yazıyor "Time out of range on line 4". :( Rofs dosyasını açıp hiç bir şey yapmadan tekrar paketlesem bile aynı hatayı veriyor. Boyutu aşmıyorum. NFEnin içinde türkçe karakterli bir dosya da yok. Sebebi nedir arkadaşlar?? Yardım edebilir misiniz?

aynı hatayı bende alıyorum dostum..galıba bıze yardım edecek kımsse yok :vur:off:

Tropikal_Meyve

Tropikal_Meyve

Üye
ilk baştaki rofs2 yi nfe ye sürükledikten sonra silersen bu hatayı alırsın. yani üzerinde düzenleme yaptığın rofs2 yi silme düzelir.:oke:

pamukk27

pamukk27

Üye
ilk baştaki rofs2 yi nfe ye sürükledikten sonra silersen bu hatayı alırsın. yani üzerinde düzenleme yaptığın rofs2 yi silme düzelir.:oke:[/QUOT

dedıgın gıbı yapacam kardes bu sefer ..ısallh duzelır yaw pskojomı bozdu.o kadar ugrastım tm hazır derken hata aldım
Time out of range on line 4 dıye ..

deneyıp takrar sana donecem..
:good:

Tropikal_Meyve

Tropikal_Meyve

Üye
hadi bakalım inşallah olur

pamukk27

pamukk27

Üye
hadi bakalım inşallah olur

yok dostum yaw dedıgınıde aynen yaptım defalarca.olmuyor aynı hatayı yıne alıyorum.nfw nin 0.3 versıyonunu buldum onu ednedım aynı sorun war..neden bole oluyor :( :hmmm:off::vur:vur:vur:vur:vur:vur

Tropikal_Meyve

Tropikal_Meyve

Üye
o zaman bilemiyorum kusura bakma

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Paketlemeye çalıştığın rofs'un içinde Türkçe karakter içeren dosya ismi olabilir. Kontrol et.

dready112

dready112

Üye
sürekli aynı dosyalarla aynı dizinde deneme, c'ye çıkar nfe'yi ve başka rofs2 dosyasıyla dene. böyle bi kaç değişiklik yaparak deneme yap. eğer düzelirse buradan yaz ki aynı hatayı alanlar da faydalansın.

b-yildiz

b-yildiz

Üye
Sorun bölge ve dil seçeneği Türkçe olmasından kaynaklanıyor. Denetim masası Bölge ve Dil seçenekleri ingilizce yaparsanız düzelir.
bu sorunu yaşayan/yaşayacaklar için..

MoLeCK

Üye
sorun yok ortada aslında nokia cooker kullan yada nfe ile oluşturduğun dosyaları sürükleyip cooker prosunun içine bırak paketle olsun bitsin...nfe dha pratik bi pro fakat paketlemede sorun yaratıyor bazen

ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
sorun yok ortada aslında nokia cooker kullan yada nfe ile oluşturduğun dosyaları sürükleyip cooker prosunun içine bırak paketle olsun bitsin...nfe dha pratik bi pro fakat paketlemede sorun yaratıyor bazen

hmm mantıklı :tşk:

MoLeCK

Üye
yardımcı olabildiysem sevindim

vedatvedat

vedatvedat

Üye
NokiaCooker kullan en güzeli bu hata almayacaksın bu program ile

hüseyin_46

hüseyin_46

Üye
NFEstd klasörünün icindeki ROFSBUILD.txt dosyasının içine bak en altta eror yazıyor. işte oluşturmaya calıştığın firmwarenin hata
verme sebebi orada yazar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt