n97 kulaklık kumandası acil!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

warrior57

Üye
    Konu Sahibi
n97 kulaklık kumandası acil!!!
n97 cıhazımı aldıgımda kutu ıcerısınde muzık kulaklıgı ve kulaklık kumandası (muzık ve arama yoneten kucuk cıhaz) da cıktı ancak kumanda calısmıyordu. telefon aldıgım dukkandakı son kutu oldugundan muzık kumandasının calışmamasının sebebını bozuk olmasından dıye dusundum. sonra baska bı nokıa cıhazda kumandayı denedım basta calısmadı ama kumandanın bı nktasına baskı yaparken calısır gıbı oldu bende kumandanın yenısını ınternetten satın aldım. aldıgım kulaklık ve kumanda n97mde yıne calısmadı. kumandayı taktıgımda algılamıyor fakat yarısı takılıyken kulaklık olarak algılıyor ama calısmıyor. ınternette bu konuya ılgılı bırsey bulamadıgımdan buraya konu acmayı dusundum yardımlarınızı beklıyorum.

warrior57

Üye
    Konu Sahibi
koskoca forumda bı bılgısı olan yokmu yanı :(

Kingmortall

Kingmortall

Üye
yav ne uğraşıyon kumanda falan git bi sennheiser cx200 marka kulaklık al bak keyfine

Atacan-

Atacan-

Üye
Kardeşim.
Donanımsal olan arızaları nasıl kelimelerle tamir edip cevap verelim.Yazılımsal bi sorun olsa halledelim bilend çıkar anlatır.Fakat sizin sorununuz donanımsal bi arıza.
Teknik servise ve aldığınız yerlere başvuru yapmalısınız.

- - - Eklendi - - -

Kardeşim.
Donanımsal olan arızaları nasıl kelimelerle tamir edip cevap verelim.Yazılımsal bi sorun olsa halledelim bilend çıkar anlatır.Fakat sizin sorununuz donanımsal bi arıza.
Teknik servise ve aldığınız yerlere başvuru yapmalısınız.

warrior57

Üye
    Konu Sahibi
hayır sorun telefonda olsa anlarım ama baska cıhazlarda nokıa telefonlarda da denedım olmadı acaba baska bıse mı yapmam lazım telın kumandayı tanıması fıcın bı yazılımla ılgılı bıse mı yapmam lazım ????

Atacan-

Atacan-

Üye
Başka telefondada denemişsin olmamış işte.
Demekki arızalı.
Yada olmadı derken başka telefonda böyle bir hatamu olmadı demek istiyorsun.?
Anlıyamadımki demek istediğini.

warrior57

Üye
    Konu Sahibi
Bastan anlatıyorum ozaman kutudan cıkan kumandayı kendı telefonumdada baska telefonlardada denedım calısmadı sonra yenı bı kumanda aldım onu da kendı telefonumda denedım calısmadı yanı telefon yada kumandayla alakalı oldugunu sanmıyorum belkı benım yaptıgım bı hatadan olabılır bılmıyorum

warrior57

Üye
    Konu Sahibi
vaayy be kımse bışe bılmıyor anlaşılan

warrior57

Üye
    Konu Sahibi
Bu sorunu yasayan ılk ve tek kısıyım .s

burakcan42

Üye
kumandanin ustunde kilit tuşu olur. Surgulu bir yapı. O kilitlidir. Onun sürgüsünü çek tekrar dene yada bana sat kulakligi :D

• Beğen
Tepkiler: Karakuleli96

warrior57

Üye
    Konu Sahibi
kumandanin ustunde kilit tuşu olur. Surgulu bir yapı. O kilitlidir. Onun sürgüsünü çek tekrar dene yada bana sat kulakligi :D

Hayır hayır ondan bahsetmıyorum :D hanı kucuk bıse var yanda onu dıyosun onu da denedım olmadı

warrior57

Üye
    Konu Sahibi
Bu sefer abımın kablosun ustunde 3 tane tus bulunanan kulaklıgını denedım telde ancak tel algılamadı yanı sorun telde ve buyuk ıhtımal kulaklık gırısınde acaba garantı kapsamına gıırıyomudur ya da benım yapabılecegım bırsey var mı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt