[Video] Samsung Galaxy Note II Düşürme Testi !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
[Video] Samsung Galaxy Note II Düşürme Testi !
Berlin’de düzenlenen IFA Fuarı öncesinde herkes Samsung’un kutudan ne çıkaracağını merak ediyordu. Hakkında sayısız iddia gündeme gelen Galaxy Note II’nin lansmanına sayılı dakikalar kala etkinlik alanı dünyanın birçok bölgesinden gelen basın mensupları ve teknoloji severlerle doluydu. Galaxy Note II meraklı bekleyişler arasında özel olarak hazırlanan bir şovla tezahüratlar ve ıslaklar eşliğinde şapkadan çıktı.
Samsung, daha önce Youtube kanalıyla yayınladığı videoda Galaxy Note II’ye ait bazı detayları kullanıcılara sunmuş ve telefon için “Büyülü anlar dile getiriliyor” ifadesini kullanmıştı. Gerek teknik detayları ve gerekse ileri seviye S-Pen kalemin sunduğu yenilikler ile Note II şu an kullanıcıların en fazla ilgi gösterdiği cihazların başında geliyor. Kısa süre önce çeşitli Avrupa ülkelerinde raflardaki yerini alan telefon ekim ayı içerisinde Amerikalı kullanıcılar için de satışlara başlayacak. Ülkemizde kasım ortalarında satışa sunulacağı bildirilen Galaxy Note II, aracılığı ile ülkemiz kullanıcıları için ön sipariş süreci başladı ve ekimin ilk haftasında satışlara başlayacak.
Telefonun Güney Kore lansmanı esnasında Samsung tarafında yayınlanan videoda telefonun neler yapabildiğini ayrıntılı olarak gördük. Yine telefonla ilgili birçok video çeşitli sitelerde boy göstermektedir. Son olarak birçok akıllı telefon için yapılan düşürme testi Galaxy Note II içinde yapıldı. Aşağıda yer alan videoda telefonun kullanım durumuna göre farklı yüksekliklerden düşürüldüğünü görüyoruz. Sonuçlar için videoya göz atabilirsiniz.

[video=youtube;mA0r7tc6V5s]http://www.youtube.com/watch?v=mA0r7tc6V5s&feature=player_embedded[/video]

Kaynak : ve androidturkiye.net
 


Kerim.

Kerim.

Üye
:tşk:
 
acuxx

acuxx

Üye
garipsedim sanki :)
 
PriZm

PriZm

Üye
batarya telefonla birlikte olmak istemiyor gibi :D:ehe

şaka bir yana ekran S3 teki gibi kırılmadı hayret
 
maxirabit

maxirabit

Üye
Gün geçmiyor ki kırılan düşen bir şey olmasın,ne merakmış bu yahu:D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt