[Rovio Mobile] Çoklu paylaşım--Angry Birds All Episode Symbian^3 Signed (Mart 2012)

Sponsorlu Bağlantılar

eonder87

Üye
teşekkürler, arkadaşlar seasons'un back to school update'i ne zaman symbian^3 için gelecek bir bilginiz var mı?

tass_co1983

tass_co1983

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler, arkadaşlar seasons'un back to school update'i ne zaman symbian^3 için gelecek bir bilginiz var mı?

:rica: Güncellemenin ne zaman geleceğini bilmiyorum ama güncelleme takip linki aşağıda, oradan takip edebilirsin :oke:

collector2

collector2

Üye
dostum çok teşekkürler bunun space olanını bulabilirmiyiz acaba

tass_co1983

tass_co1983

Üye
    Konu Sahibi
dostum çok teşekkürler bunun space olanını bulabilirmiyiz acaba

Sanırım 3-4 ay önceydi. Angry Birds Space nokia'ya çıkmayacağını duyurmuşlardı. J2ME olarak çıktı ama Space ile alakası yoktu :off: Belki çıkartırlar ama ne zaman olur bilemem :off:

123faruk123

Üye
c503 te çalışırmı

zbdy28

Üye
Rio yu indirdimde şimdi bunların hepsini tek tek yükleyecekmiyim beyler bi açıklık getirseniz , burdan takip edemem özelden yazarsanız sevinirim . ilkini yükledim ama şimdi sonuncuyu falan yüklemek için sırasıyla yüklemek zorundamıyım

tass_co1983

tass_co1983

Üye
    Konu Sahibi
Rio yu indirdimde şimdi bunların hepsini tek tek yükleyecekmiyim beyler bi açıklık getirseniz , burdan takip edemem özelden yazarsanız sevinirim . ilkini yükledim ama şimdi sonuncuyu falan yüklemek için sırasıyla yüklemek zorundamıyım

Kurulumu konu içinde anlatmıştım. Tekrarlıyorum, HEPSİNİ SIRASIYLA AYNI HAFIZAYA KURACAKSINIZ

SHERQUAN

Üye
Rio N8 de çalışıyor teşekkürler.

ufukcan74

ufukcan74

Üye
:tşk:

lazye

lazye

Üye
:tşk:

l2031

Üye
arkadaşlar pc den girip dowland yapıp pc den telefonamı atcaz 5800 icin angry yüklemek istiyorum ama tlfndan olmuyor dowland

tass_co1983

tass_co1983

Üye
    Konu Sahibi
maviada

maviada

Üye
X-Plore dosya yöneticisi rar ve zip uzantılı dosyaları açar içindekileride istediğiniz yere koplarsınız forumda bu programı bulabilirsin
gayet hızlı bi programdır pc gibi rahat açar

• Beğen
Tepkiler: tass_co1983

l2031

Üye
ikisi de olur. pm attım :oke:

Ama olmuyor tlfndan yükledm dosya yöneticisinde desteklenmiyor diyor ? İşareti

- - - Eklendi - - -

5800 expressmusic link angry oyunu yüklemek istyorum kolay olsun attınız linkte oyun 100 mb görünüyor okadar olması saçma 2,5 mb filan yokmu

- - - Eklendi - - -

forum ne? Ve tlfnomı yükleyecem xplore yi öyleyse nasl yüklerim o programı

tass_co1983

tass_co1983

Üye
    Konu Sahibi
Ama olmuyor tlfndan yükledm dosya yöneticisinde desteklenmiyor diyor ? İşareti

- - - Eklendi - - -

5800 expressmusic link angry oyunu yüklemek istyorum kolay olsun attınız linkte oyun 100 mb görünüyor okadar olması saçma 2,5 mb filan yokmu

Konuda verdiğim linkler Angry Birds ün bütün bölümlerinin olduğu tek paket linkleridir. Eğer tek olarak istiyorsanız aramadan bakın, kesin olacaktır :oke:

Dosya uzantısı RAR olduğu için telefonun desteklemez. Ancak ya winrar ile yada maviada arkadaşın da dediği gibi xplorer kullanarak RAR lı dosyadan oyun dosyalarını çıkartıp kurabilirsin. :oke:

- - - Eklendi - - -

[h=3] [Lonely Cat Games] X-plore v1.58(0) S60v3/S^1/S^3 Signed (Resmi Türkçe) [/h]Konu bu. Angry Birds içinde yukarıda "Arama" olan yerden aratıp bulabilirsin

l2031

Üye
kardesm angry oyun linki ltfn

Üst Alt