Vazgeçmekten Vazgeç!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1STayTRue35

1STayTRue35

Üye
    Konu Sahibi
Vazgeçmekten Vazgeç!
Sana bir işin başarılamayacağını söyleyecek binlerce insan var. Felaket tellallığı yapacak binlerce insan var. Seni yutmayı bekleyen tehlikeleri, sana birer birer gösterecek binlerce insan var. Ama sen yüzündeki gülümsemeyle ceketini çıkar ve yola koyul. Başarılamayacak şeyle uğraşırken şarkılar söyle ve başar.


Vazgeçmekten vazgeçin, çünkü mağlubiyete teslimiyetin en acı halidir bu eylem. Evet, belki en kolay, en basit yoldur hedeflerinizden ödün vermek. Ancak unutulmamalıdır ki; idealler uğruna sarf edilen gayret, karşılaşılıp da üstesinden gelinen güçlükler ne kadar büyükse elde edeceğiniz başarılı sonucun size vereceği haz da o derece fazla olacaktır. Önemli olan; kendinizi yapamayacağınız, istediğiniz sonucu elde edemeyeceğiniz doğrultusunda kandırmamanızdır. Bu şekilde kendinizi inandırmaya başladığınızda, olumlu işler yapmanız zaten zorlaşacak ve belki de bir zaman sonra kendinizi iyiden iyiye umutsuzluğa sevk ediyor olacaksınız. Yani aslında karşılaştığınız güçlüklerin üstesinden gelmek yerine, onların imkânsızlığı için çaba sarf ediyor olacaksınız.


"Bir şeyin imkânsız olduğuna inanırsanız, aklınız bunun neden imkânsız olduğunu size ispatlamak üzere çalışmaya başlar. Ama bir şeyi yapabileceğinize inandığınızda, gerçekten inandığınızda, aklınız onu yapmak üzere çözümler bulma konusunda size yardım etmek için çalışmaya başlar." (David J. Schwartz)


Tek bir amacınız için birden fazla engelle karşılaşmış, aynı engele birden fazla kez takılmış olabilir, bu doğrultuda sonuca gidemeyerek birden fazla mağlubiyet tatmış olabilirsiniz. Ancak alınan olumsuz sonuçlar sizi yıldırmamalı, bilakis daha da iştahlandırmalıdır. Vazgeçmeyerek, hedefleriniz için çok çaba sarf ettiğinizde mağlup bile olsanız bunun zafer sayılacağını unutmayın.
 
  • Beğen
Tepkiler: -Akıncı ve nazlican


.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
:hih:
 
jackalmami

jackalmami

Üye
:tşk:
 
zombaka

zombaka

Üye
eskiden polis olmak istiyodum şımdi vaz geçtim şımdi yan gelip yatıyorum
 
Astrosman

Astrosman

Üye
Harikasın üstat :)
 
  • Beğen
Tepkiler: 1STayTRue35
Kingmortall

Kingmortall

Üye
valla reyiz okumak zor geldi ama güzeldir heralde :d:
 
  • Beğen
Tepkiler: 1STayTRue35
Kingmortall

Kingmortall

Üye
tamam gece sessiz sakin ortamda okurum :islik
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt