selamun aleykum :hmmm
x-scarface Üye rabbace' Alıntı: Allaha şükür isim neydi Mobilde göremiyorum Genişletmek için tıkla ... pcde de göremezsin zaten
rabbace' Alıntı: Allaha şükür isim neydi Mobilde göremiyorum Genişletmek için tıkla ... pcde de göremezsin zaten
1STayTRue35 Üye x-scarface' Alıntı: her mesajın altında seni düşünürken buluyorum kasacaksan gel burda sabaha kadar kasalım taner Genişletmek için tıkla ... hacı saatlerdir kafam patlıyo gibiydi biri bi şey söylese zorla da olsa gülecektim sen de aniden orda patlatınca muhabbeti yarım saat güldüm yeminle
x-scarface' Alıntı: her mesajın altında seni düşünürken buluyorum kasacaksan gel burda sabaha kadar kasalım taner Genişletmek için tıkla ... hacı saatlerdir kafam patlıyo gibiydi biri bi şey söylese zorla da olsa gülecektim sen de aniden orda patlatınca muhabbeti yarım saat güldüm yeminle
ismail Üye 1STayTRue35' Alıntı: başka bi konuda ismail Genişletmek için tıkla ... Kumanda kayboldu konusu mu?
1STayTRue35 Üye codblackops2' Alıntı: selamun aleykum Genişletmek için tıkla ... aleyküm selam codcu kardeş ömer
x-scarface Üye 1STayTRue35' Alıntı: hacı saatlerdir kafam patlıyo gibiydi biri bi şey söylese zorla da olsa gülecektim sen de aniden orda patlatınca muhabbeti yarım saat güldüm yeminle Genişletmek için tıkla ... iyi bakalım şimdi keyfin nasıl peki dostum.
1STayTRue35' Alıntı: hacı saatlerdir kafam patlıyo gibiydi biri bi şey söylese zorla da olsa gülecektim sen de aniden orda patlatınca muhabbeti yarım saat güldüm yeminle Genişletmek için tıkla ... iyi bakalım şimdi keyfin nasıl peki dostum.
CABBAR Üye codblackops2' Alıntı: selamun aleykum Genişletmek için tıkla ... Aleykùmselam ömer gelmiş hoş gelmiş
x-scarface Üye İsmail' Alıntı: Kumanda kayboldu konusu mu? Genişletmek için tıkla ... yok ismail bu ne merak
1STayTRue35 Üye İsmail' Alıntı: Kumanda kayboldu konusu mu? Genişletmek için tıkla ... yanlış hatırlamıyorsam üniversite ile ilgili bi konuydu
İsmail' Alıntı: Kumanda kayboldu konusu mu? Genişletmek için tıkla ... yanlış hatırlamıyorsam üniversite ile ilgili bi konuydu
CABBAR Üye x-scarface' Alıntı: pcde de göremezsin zaten Genişletmek için tıkla ... öyle olsun o zaman x-scarface derim Bende bunu da T9'da yazmak zor
x-scarface' Alıntı: pcde de göremezsin zaten Genişletmek için tıkla ... öyle olsun o zaman x-scarface derim Bende bunu da T9'da yazmak zor
ismail Üye x-scarface' Alıntı: yok ismail bu ne merak Genişletmek için tıkla ... Bende gülmek istiyom
codblackops2 Üye x-scarface' Alıntı: ve aleykum selam Genişletmek için tıkla ... nasılsın (isim neydi )
1STayTRue35 Üye x-scarface' Alıntı: iyi bakalım şimdi keyfin nasıl peki dostum. Genişletmek için tıkla ... ara ara gülmeler yaşıyorum bazen seni sormalı?
x-scarface' Alıntı: iyi bakalım şimdi keyfin nasıl peki dostum. Genişletmek için tıkla ... ara ara gülmeler yaşıyorum bazen seni sormalı?
codblackops2 Üye rabbace' Alıntı: Aleykùmselam ömer gelmiş hoş gelmiş Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk nasılsın aykut
rabbace' Alıntı: Aleykùmselam ömer gelmiş hoş gelmiş Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk nasılsın aykut
ismail Üye 1STayTRue35' Alıntı: yanlış hatırlamıyorsam üniversite ile ilgili bi konuydu Genişletmek için tıkla ... O konuda sade 2 mesajın var ama
1STayTRue35' Alıntı: yanlış hatırlamıyorsam üniversite ile ilgili bi konuydu Genişletmek için tıkla ... O konuda sade 2 mesajın var ama
x-scarface Üye rabbace' Alıntı: öyle olsun o zaman x-scarface derim Bende bunu da T9'da yazmak zor Genişletmek için tıkla ... name is loading.. adım bu
rabbace' Alıntı: öyle olsun o zaman x-scarface derim Bende bunu da T9'da yazmak zor Genişletmek için tıkla ... name is loading.. adım bu