Allaha şükür abi sohbet var dediler geldik :) hoş geldin sefa getirdin. :D
OttomaN TigeR Üye rabbace' Alıntı: Allaha şükür abi sohbet var dediler geldik Genişletmek için tıkla ... hoş geldin sefa getirdin.
rabbace' Alıntı: Allaha şükür abi sohbet var dediler geldik Genişletmek için tıkla ... hoş geldin sefa getirdin.
ismail Üye jackalmami' Alıntı: sen birde beni çıplakken gör ismail Genişletmek için tıkla ... Yanlış oldu
CABBAR Üye İsmail' Alıntı: yaw yanlışlık oldu gelmeyin hemen Senin yorumuna katıldığımı bahsetmek istedim rabbece Bende b ile m yakın gece gece de göremedim tuşları yaw Genişletmek için tıkla ... a ile e de yakın heralde rabbace yerine rabbece
İsmail' Alıntı: yaw yanlışlık oldu gelmeyin hemen Senin yorumuna katıldığımı bahsetmek istedim rabbece Bende b ile m yakın gece gece de göremedim tuşları yaw Genişletmek için tıkla ... a ile e de yakın heralde rabbace yerine rabbece
OttomaN TigeR Üye nextman' Alıntı: Arasıra bende senin gibi bazen suyunu çıkartan oldumu sıkayım diye uğrarım bilirsin Genişletmek için tıkla ... bilirim elbet sıkı sıkıcılardansın abi
nextman' Alıntı: Arasıra bende senin gibi bazen suyunu çıkartan oldumu sıkayım diye uğrarım bilirsin Genişletmek için tıkla ... bilirim elbet sıkı sıkıcılardansın abi
Nextman Emekli Yönetici Ben şu işleri bitireyim genç arkadaşlarım size hayırlı sabahlar ola hoşsohbetiniz eksik olmasın.Allah'a emanetsiniz.
Ben şu işleri bitireyim genç arkadaşlarım size hayırlı sabahlar ola hoşsohbetiniz eksik olmasın.Allah'a emanetsiniz.
Kingmortall Üye jackalmami' Alıntı: ne ofsaytı be direk penaltı. Başım ağrıyor mazur görün. Genişletmek için tıkla ... uyu ozaman ağrıyosa
jackalmami' Alıntı: ne ofsaytı be direk penaltı. Başım ağrıyor mazur görün. Genişletmek için tıkla ... uyu ozaman ağrıyosa
CABBAR Üye OttomaN TigeR' Alıntı: hoş geldin sefa getirdin. Genişletmek için tıkla ... Sen nerelerdesin be abi ne yapar ne edersin göremez olduk ya da denk gelmiyor muyuz
OttomaN TigeR' Alıntı: hoş geldin sefa getirdin. Genişletmek için tıkla ... Sen nerelerdesin be abi ne yapar ne edersin göremez olduk ya da denk gelmiyor muyuz
Kingmortall Üye nextman' Alıntı: Ben şu işleri bitireyim genç arkadaşlarım size hayırlı sabahlar ola hoşsohbetiniz eksik olmasın.Allah'a emanetsiniz. Genişletmek için tıkla ... saol abi sende işlerini bitir tabi polis gidiyor beyler
nextman' Alıntı: Ben şu işleri bitireyim genç arkadaşlarım size hayırlı sabahlar ola hoşsohbetiniz eksik olmasın.Allah'a emanetsiniz. Genişletmek için tıkla ... saol abi sende işlerini bitir tabi polis gidiyor beyler
OttomaN TigeR Üye nextman' Alıntı: Ben şu işleri bitireyim genç arkadaşlarım size hayırlı sabahlar ola hoşsohbetiniz eksik olmasın.Allah'a emanetsiniz. Genişletmek için tıkla ...
nextman' Alıntı: Ben şu işleri bitireyim genç arkadaşlarım size hayırlı sabahlar ola hoşsohbetiniz eksik olmasın.Allah'a emanetsiniz. Genişletmek için tıkla ...
ismail Üye nextman' Alıntı: Ben şu işleri bitireyim genç arkadaşlarım size hayırlı sabahlar ola hoşsohbetiniz eksik olmasın.Allah'a emanetsiniz. Genişletmek için tıkla ... Amin hocam sende Allah'a emenet ol
nextman' Alıntı: Ben şu işleri bitireyim genç arkadaşlarım size hayırlı sabahlar ola hoşsohbetiniz eksik olmasın.Allah'a emanetsiniz. Genişletmek için tıkla ... Amin hocam sende Allah'a emenet ol
CABBAR Üye nextman' Alıntı: Ben şu işleri bitireyim genç arkadaşlarım size hayırlı sabahlar ola hoşsohbetiniz eksik olmasın.Allah'a emanetsiniz. Genişletmek için tıkla ... Hayırlı sabahlar abi. Gitti şükür gençler kaldığımız yerden devam. (kızma haa )
nextman' Alıntı: Ben şu işleri bitireyim genç arkadaşlarım size hayırlı sabahlar ola hoşsohbetiniz eksik olmasın.Allah'a emanetsiniz. Genişletmek için tıkla ... Hayırlı sabahlar abi. Gitti şükür gençler kaldığımız yerden devam. (kızma haa )
OttomaN TigeR Üye rabbace' Alıntı: Sen nerelerdesin be abi ne yapar ne edersin göremez olduk ya da denk gelmiyor muyuz Genişletmek için tıkla ... iyilik kardeşim bi yaramazlık yok ne yalan söyleyeyim bende özledim.
rabbace' Alıntı: Sen nerelerdesin be abi ne yapar ne edersin göremez olduk ya da denk gelmiyor muyuz Genişletmek için tıkla ... iyilik kardeşim bi yaramazlık yok ne yalan söyleyeyim bende özledim.
ismail Üye rabbace' Alıntı: a ile e de yakın heralde rabbace yerine rabbece Genişletmek için tıkla ... Yok o tamamen dikkatsizlik Bidana olmaz
rabbace' Alıntı: a ile e de yakın heralde rabbace yerine rabbece Genişletmek için tıkla ... Yok o tamamen dikkatsizlik Bidana olmaz
CABBAR Üye jackalmami' Alıntı: neden ismail'e bu kadar yükleniyorlar? Avealı mı? Genişletmek için tıkla ... galiba
jackalmami' Alıntı: neden ismail'e bu kadar yükleniyorlar? Avealı mı? Genişletmek için tıkla ... galiba
Kingmortall Üye jackalmami' Alıntı: uyku ve ben Genişletmek için tıkla ... ben şimdi bi yatsam 4 5 gibi kalkarım (akşamüstü)
jackalmami' Alıntı: uyku ve ben Genişletmek için tıkla ... ben şimdi bi yatsam 4 5 gibi kalkarım (akşamüstü)
CABBAR Üye İsmail' Alıntı: Yok o tamamen dikkatsizlik Bidana olmaz Genişletmek için tıkla ... Senin Canın sağolsun be ismail ne çağrıştırıyorsam öyle de
İsmail' Alıntı: Yok o tamamen dikkatsizlik Bidana olmaz Genişletmek için tıkla ... Senin Canın sağolsun be ismail ne çağrıştırıyorsam öyle de