iyisin iyi![]()

tayfun mode: on geçen remixi çıkmış intihar sebebiiyisin iyi![]()

Işık yönünü arkana alman lazım yoksa ışığın geldiği yönden çekersen objektif olmayışından resimde parmalar olucaktır
Çok köşeden almışsın,öyleliklede odaklanma biraz tam oturmamış iç ışık ayarlanmadığından.Tahmini floresan da uzaktaydı öyleliklede flash kullanmadığından ışık azlığından tam odaklanamamış,makro modundaIşık yönünü arkana alman lazım yoksa ışığın geldiği yönden çekersen objektif olmayışından resimde parmalar olucaktır
![]()
ama verdiğin bilgiler için sağol 
Ne demek sonuçta o telefonun kamerası bir nevi prof. sayılır
o kadar profesyonel değilim acemiyimama verdiğin bilgiler için sağol
![]()

Ne demek sonuçta o telefonun kamerası bir nevi prof. sayılır![]()
ben 603 kullanıyorum kameraya gir çek bu kadar ama o telefonda odaklana yapması için sabit tutmak gerekiyor birde yakın çekimde bazen 3 4 kere odaklanacagi yere basmak gerekiyor. Flashi çok mükemmel her Ne kadar fazla şarj yediği söylense de Öyle kameraya led flash koymak apt*llik olurdu 
Eyer birşey kullanılmadan direk olarak flash kullanılsa,o batarya zaten yetmez normal halinde bilmem kaç watt ile çalışıyormuş,telefonlarda veya başka ürünlerde akım yükselten ekstra bişiyler olduğundan okadar parlak bir ışık sağlıyor
ama gerçekten kullanması kolay değil yahuben 603 kullanıyorum kameraya gir çek bu kadar ama o telefonda odaklana yapması için sabit tutmak gerekiyor birde yakın çekimde bazen 3 4 kere odaklanacagi yere basmak gerekiyor. Flashi çok mükemmel her Ne kadar fazla şarj yediği söylense de Öyle kameraya led flash koymak apt*llik olurdu
- - - Eklendi - - -
kamerasını ve fiyatını sonuna kadar hakeden bir telefon kanımca. Boyut bakımından çok ideal ve 900 liralık bi fotoğraf makinası ile rahat yarışır.
Tam çözünürlükte yakınlaştırma yapılmıyor ama camerapro programı ile bu eksik giderilebiliyor. Ve denediğimde de 20 metre ilerideki bi reklam panosunun yazısı çok net bi şekilde okunuyordu.

güzel çekmişsin
merakımdan resmin çözünürlüğüne baktım 4896x2756'yı görünce şaşırdım
sonra yorumunu okuyunca çözünürlüğü azalttığını öğrendim ..
bu çözünürlükte böyleyse 7152 x 5368' de nasıl olur acaba![]()
boyutu küçülttüm Öyle upload ettim

Eyer birşey kullanılmadan direk olarak flash kullanılsa,o batarya zaten yetmez normal halinde bilmem kaç watt ile çalışıyormuş,telefonlarda veya başka ürünlerde akım yükselten ekstra bişiyler olduğundan okadar parlak bir ışık sağlıyor![]()
Ama sinir olduğum yanıda kırmızı göz'ü açık bıraksanda bazen nasıl olursa olsun,fotoğrafta kırmızı göz çıkıyor![]()
Öyle çünkü birazda gözün açısından dolayı yansıma yapıyor,kedi gibi çıkıyor resimdekiEvet kırmızı gözü tam olarak gideremediği oluyor ve benim dikkatimi çekti bu kırmızı göz olayı kişiden kişiye göre değişiyor mesela ben çektirsem bi fotoğraf o kadar kırmızı çıkmaz ama bi tanıdığım vardı onun gözü tavşan gözü gibi parlıyordu flash patladığı zaman.

Eh iştehala tam çekememişsin ama güzel yani yavaş yavaş öğreniyorsun çekirge
![]()

Abo fış aney onlar 603 ilemi molome nedir
ah o telefon elimde olsaydı veya bi fotoğraf makinası Ne fotoğraflar çekerdim geliştirirdim kendimi![]()
http://www.maxicep.com/kendi-cektig...di-cekimim-resimler-4-694020.html#post5309319
baksana şu konuya 603 ile bunları yapabiliyorsam bi 808 veya bi fotoğraf makinası ile neler neler yaparım düşün![]()
![]()
603 ile daha iyi çekmişsin 
Abo fış aney onlar 603 ilemi molome nedir603 ile daha iyi çekmişsin
![]()
molome, instagram gibi fotoğraf paylaşım programı. 808ile çektiğim bu fotoğrafı bimeks te çektim. Yoksa telefon benim olsa neler neler çıkartırım ortaya 
molome hiçte iyi bir yer değil aslında ama program işe yarıyor yoksa yorumlar havada uçuşuyor
molome, instagram gibi fotoğraf paylaşım programı. 808ile çektiğim bu fotoğrafı bimeks te çektim. Yoksa telefon benim olsa neler neler çıkartırım ortaya
![]()

molome hiçte iyi bir yer değil aslında ama program işe yarıyor yoksa yorumlar havada uçuşuyor![]()
Evet ise yarıyor 
Resimlerde ki yorumları diyorum
iyi bir yer değil derkenEvet ise yarıyor
![]()

Resimlerde ki yorumları diyorum![]()
ama Öyle facede ki gibi rahatsız olunacak bir durum yok