vayy bizim oralardan:D Şaka şaka :ehe Sivaslıyım ben :D
minoo Üye 1STayTRue35' Alıntı: vayy bizim oralardan Genişletmek için tıkla ... Şaka şaka Sivaslıyım ben
EroL Emekli Yönetici minoo' Alıntı: Şaka şaka Sivaslıyım ben Genişletmek için tıkla ... Yalan söyleme Pınar. Gaziantepten İstanbul'a göçmediniz mi
minoo' Alıntı: Şaka şaka Sivaslıyım ben Genişletmek için tıkla ... Yalan söyleme Pınar. Gaziantepten İstanbul'a göçmediniz mi
minoo Üye Sen uc milyar yedi yuz elli milyon sen milyar sen para çekmissiiin sen bu parayı sen ne yaptın
1STayTRue35 Üye EroL' Alıntı: Her zaman söylerim, Pınar ayak üstü 342843298479823749 yalan söyler. Genişletmek için tıkla ... öğrendiğim iyi oldu
EroL' Alıntı: Her zaman söylerim, Pınar ayak üstü 342843298479823749 yalan söyler. Genişletmek için tıkla ... öğrendiğim iyi oldu
.Behzat Ç. Üye EroL' Alıntı: senin anan kendisi getti getirdi kendisi bağa virdi Genişletmek için tıkla ... anlamadım
EroL' Alıntı: senin anan kendisi getti getirdi kendisi bağa virdi Genişletmek için tıkla ... anlamadım
1STayTRue35 Üye Jack-Sparrow' Alıntı: taner biz ufaktan kaçalım istersen Genişletmek için tıkla ... aynen
EroL Emekli Yönetici Kingmortall' Alıntı: selamımızı alan da yok yavaştan uzayım başka bölümlere Genişletmek için tıkla ... Ben alıntıladıydım sanki Gökan Pınarda hojgeldin dedi
Kingmortall' Alıntı: selamımızı alan da yok yavaştan uzayım başka bölümlere Genişletmek için tıkla ... Ben alıntıladıydım sanki Gökan Pınarda hojgeldin dedi
.Behzat Ç. Üye EroL' Alıntı: Durun yahu nereye. Özelse biz çıkalım Genişletmek için tıkla ... sen adminsin admin nereye çıkıyon dur bakalım hazır yakalamışız muhabbet edelim
EroL' Alıntı: Durun yahu nereye. Özelse biz çıkalım Genişletmek için tıkla ... sen adminsin admin nereye çıkıyon dur bakalım hazır yakalamışız muhabbet edelim
EroL Emekli Yönetici Jack-Sparrow' Alıntı: bana bi film önerirmisiniz izliycem şimdi Genişletmek için tıkla ... Az sonra film burda dönecek bekle bence
Jack-Sparrow' Alıntı: bana bi film önerirmisiniz izliycem şimdi Genişletmek için tıkla ... Az sonra film burda dönecek bekle bence