Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
nokia dan galaxy s3 e verı aktarımı yardım...
Sponsorlu Bağlantılar
M. tAHA
Üye
Konu Sahibi
nokia dan galaxy s3 e verı aktarımı yardım...
arkadaslar s3 aldım bugun ve nokia v5 işletim sistemli cihazdan notlar rehber vs bunları nasıl aktaracagım bılgısı olan var mı
V5 cihazin nedir acaba onu yazsaydin bazi cihazlarda mesaj kayit yeri hafiza karti secilebilyor diye biliyorum ve kayit yerini secerken mesajlarida hafiza kartina aktariyordu varsa oyle bir ozelligi karta kayit yapar.
meletim
Üye
samsung kies üzerin de başka bir telefondan veri aktarımı şeceneği olması lazım oraya bak bir istersen
V5 cihazin nedir acaba onu yazsaydin bazi cihazlarda mesaj kayit yeri hafiza karti secilebilyor diye biliyorum ve kayit yerini secerken mesajlarida hafiza kartina aktariyordu varsa oyle bir ozelligi karta kayit yapar.