Apple Maps, Google Çalışanlarına Emanet

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MoonLife01

MoonLife01

Üye
    Konu Sahibi
Apple Maps, Google Çalışanlarına Emanet
[h=2]Apple'ın tartışmalı harita uygulamasını iyileştirmek için eski Google çalışanlarını işe aldığı söylentisi ortalığı karıştırdı. Detaylar haberimizde.[/h]




Google'ın Haritalar servisini iOS'a bizzat getirmesi beklenirken, Apple da boş durmuyor. iOS 6 ile birlikte geçilen Maps uygulamasının büyük tartışmalara yol açması, Apple'ın radikal yöntemlere başvurmasına neden oluyor. Çeşitli sorunları barındıran Maps uygulaması için; Apple'ın eskiGoogle çalışanlarına "reddedemeyecekleri teklifler" sunduğu belirtiliyor.Eski bir Google Maps çalışanından alınan bilgiye göre, Apple eski Google ekibine rekabetçi teklifler sunarak, iOS 6'da bulunan harita uygulamasını geliştirmek için çalışan arıyor. Listenin başında ise Google Maps'in geliştirilmesine destek olmuş eski çalışanlar bulunuyor. Aynı söylentilere göre teklif götürülen pek çok eski Google çalışanı, yeni bir ürün üzerinde çalışma fırsatına olumlu bakıyor.
Apple'ın bütçeyi geniş tuttuğu ve bahsi geçen çalışanların taşınma masraflarını da üstlendiği belirtilirken, Google'ın da iOS 5 ve öncesinde kullanılan Google Maps uygulamasını App Store'da taşımasıyla birlikte rekabetin kızışacağı öngörülüyor.
 


Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
:hmmm
 
papakudioflu

papakudioflu

Admin
alıntı yaptiginiz yazilara bunu belirtiniz yoksa konu cop kutusuna taşinacaktir.
 
papakudioflu

papakudioflu

Admin
alinti yaptiginizi ve alinti yapilan siteyi belirtin. Ornek



Alıntı: sdn
 
PriZm

PriZm

Üye
Apple en iyisini yapmış bence.tabi eğer haber doğruysa.
 
avcitalip

avcitalip

Üye
Olabilir Apple biraz piyasanın p*ştu:D

:ehe kesinlikle


- - - Eklendi - - -

vallaha adam akıllı çalıştığı sürece kullanıcılar açısından sorun olacağını sanmam hem gidip dünkü çocuğu işe almıyorlar google'ın eski çalışanlarını alıyorlar yani tecrübeli insanları işe alıyorlar bence iyi olmuş :oke:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt