Kaspersky Mobile Security v9.10.117

Sponsorlu Bağlantılar

PriveT

PriveT

Üye

cardanadam

cardanadam

Üye
:) Psikopat bir dosyaya denk gelmisin anlasilan.
Dedigine bakilirsa kirilmis surum. Lisans kisminda ne yaziyor? Sure?

bakmadım ama mail adresi istiyor girince ful oluyor en iyi antivirüs bumu

PriveT

PriveT

Üye

bakmadım ama mail adresi istiyor girince ful oluyor en iyi antivirüs bumu

Valla arkadasim bana gore bu. Ben kaspersky ile bilgisayarda tanistim, sonra ceplere de yukledim. Yillardir begenerek kullaniyorum.

cardanadam

cardanadam

Üye
Valla arkadasim bana gore bu. Ben kaspersky ile bilgisayarda tanistim, sonra ceplere de yukledim. Yillardir begenerek kullaniyorum.

kasper benimde hoşuma gidiyor ama sağlam bulsam yükleyecem

PriveT

PriveT

Üye

kasper benimde hoşuma gidiyor ama sağlam bulsam yükleyecem

O zaman benim gibi yapip lisansli kullanacaksin :) Kaspersky cabuk yakaliyor sahte lisanslari. Kirilmis antiviruse de ben guvenemiyorum pek.

reberemo

Üye
kendi apk dosyasını virüs gören antivirüs... kendi kuyruğunu yiyen yılan... puhahahaha :D kurmamla kaldırmam bir oldu

aldemirfatih

aldemirfatih

Üye
ben de denedim. Bu kendi apk sini virus görüyor ^_^

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
ben de denedim. Bu kendi apk sini virus görüyor ^_^

Şimdi olay şu şekilde olabilir... Uygulamanın apk dosyası kırılmış olabileceği için virüs olarak algiliyordur... Bence virüs yok apk de

Ertuğ Şan

Ertuğ Şan

Üye
bende kurdum virüslü görüyor kaldırıyor antivirüs programını

Hasan Enes

Hasan Enes

Üye
Teşekkürler:oke:

ghostmen21

Üye
Virüs programında kırılmışin bir amacı yok 30 yada 90 gün deneme kullanırım daha iyi benim fikrim

cetin61

cetin61

Üye
:tşk:

zordak

Üye
teşekkürler

gorkem0707

Üye
Ben bu virus programını satın aldım adamlar secret code dahi göndermedi para boş yere gitti ! Simdi muhattap olucgm birileri yok karsimda kaldırmak istiyrm programı secret code istiyor delircem!!

corus54

corus54

Üye
sana tavsıyen turkcell uygulmalardan 20 tl ver al code gelıyor

ahmtdgn_1984

Üye
Her ne kadar herkes bu antivirüsü kral olarak gösterse de ben bu fikre katılmıyorum.Bazı virüsleri bulmuyor ve bilgisayarı ağırlaştırıp,yavaş yavaş dibe doğru çekiyor.Ama paylaşım için teşekkür ederim.(söylediklerim sadece pc için geçerlidir , telefonda güzel bir uygulama)

koruma bileşenlerini minimum a getirir ve birkaç ayar yaparsan emin ol varlığını bile hissetmezsin ben yıllardır kullanıyorum en çok zorlayan sürümü 2011 di o da yeni sürümleri ile düzeltildi özellikle tavsiyem bilgisayarı zorluyor diyorsan bosta tarama çalıştır ve düzenli rootkit taraması yap seçeneklerini işaretleme