minormemo
Üye
Dungeon Hunter 2 hatasını çözdüm !!!!
Arkadaşlar birçok arkadaşımızın şikayeti : "belle telefonumda dungeon hunter 2 oynuyorum.bi satıcının oraya geldiğimde oyundan atıyor" . çözüm ise buradan 1 kere geçtikmi birdaha hiç atmıyor.
-önce singleplayer den bir çar açın.
-oyunun attığı yere gelirken bir konuşma geçiyor ya. bu konuşmalara skip deyin.
-daha sonra yavaş yavaş alttaki üzerinde "!" işareti olan adamın yanına gelip hemen saldırı düğmesine basın.yani o adamdan görev alın.
-şuan oyundan atan yerdeyiz. yukarı doğru çıkacağız yani oradan uzaklaşmak için. taktik şu " 1 cm ileri gideceğiz sonra çarın yüzünü hemen bize döndüreceğiz. 1 cm daha gidip çarın yüzünü hemen bize doğru döndüreceğiz
-zor da olsa böyle böyle orayı atlatıyoruz ve oyun kapanmıyor.
biliyorum kafanız çok karıştı ama birazdan video çekip yükleyeceğim.lütfen yorumlarınızı eksik etmeyin.
-önce singleplayer den bir çar açın.
-oyunun attığı yere gelirken bir konuşma geçiyor ya. bu konuşmalara skip deyin.
-daha sonra yavaş yavaş alttaki üzerinde "!" işareti olan adamın yanına gelip hemen saldırı düğmesine basın.yani o adamdan görev alın.
-şuan oyundan atan yerdeyiz. yukarı doğru çıkacağız yani oradan uzaklaşmak için. taktik şu " 1 cm ileri gideceğiz sonra çarın yüzünü hemen bize döndüreceğiz. 1 cm daha gidip çarın yüzünü hemen bize doğru döndüreceğiz
-zor da olsa böyle böyle orayı atlatıyoruz ve oyun kapanmıyor.
biliyorum kafanız çok karıştı ama birazdan video çekip yükleyeceğim.lütfen yorumlarınızı eksik etmeyin.

) adıda :Aviator