Dungeon Hunter 2 hatasını çözdüm !!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

minormemo

Üye
    Konu Sahibi
Dungeon Hunter 2 hatasını çözdüm !!!!
Arkadaşlar birçok arkadaşımızın şikayeti : "belle telefonumda dungeon hunter 2 oynuyorum.bi satıcının oraya geldiğimde oyundan atıyor" . çözüm ise buradan 1 kere geçtikmi birdaha hiç atmıyor.

-önce singleplayer den bir çar açın.
-oyunun attığı yere gelirken bir konuşma geçiyor ya. bu konuşmalara skip deyin.
-daha sonra yavaş yavaş alttaki üzerinde "!" işareti olan adamın yanına gelip hemen saldırı düğmesine basın.yani o adamdan görev alın.
-şuan oyundan atan yerdeyiz. yukarı doğru çıkacağız yani oradan uzaklaşmak için. taktik şu " 1 cm ileri gideceğiz sonra çarın yüzünü hemen bize döndüreceğiz. 1 cm daha gidip çarın yüzünü hemen bize doğru döndüreceğiz
-zor da olsa böyle böyle orayı atlatıyoruz ve oyun kapanmıyor.

biliyorum kafanız çok karıştı ama birazdan video çekip yükleyeceğim.lütfen yorumlarınızı eksik etmeyin.

• Beğen
Tepkiler: duhanc

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
uyumlu versiyonun çıkmasıyla bu sorun çözüldü kardeşim.

furkan_gul_44

furkan_gul_44

Üye
Uyumlu versiyon ?

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
v 1.1.7 ydi sanırım oyunlar bölümünde var.

idevlez

idevlez

Üye
ama hacksizler için multiplayerda deneyin geçiyo senin yöntem sakat kardeş warriorda imanım gevredi geçemedim bluetoothla banamısın demedi

duhanc

Üye
kardeş sana ne kadar teşekkür etsem azdır sayende atan yeri geçrim inşallah ilerde de bir sorun çıkarmaz

eren3546

eren3546

Üye
bu temayı kurdum tele oyun dan atmayı bırak sen oyunu bitirdim walla ne temaymış ilginçn ( Aviator ) temanın adı bu

MersinNewYork

MersinNewYork

Üye
şimdi deniyorum

rosedaled3

rosedaled3

Üye
Oh be :D

MersinNewYork

MersinNewYork

Üye
Harbiden Oldu.
Sonuç Başarılı Şimdilik.

bahadır388

Üye
Şuan deniyorum

- - - Eklendi - - -

bu temayı kurdum tele oyun dan atmayı bırak sen oyunu bitirdim walla ne temaymış ilginçn ( Aviator ) temanın adı bu
Valla denedim süper oldu zaten donma felan yoktu şimidi süper oldu işin rast :tşk:

MERTKILIC

MERTKILIC

Üye
Arkadaşlar nokia 603 telefonumda oyunu kurdum karakter oluşturdum start a basınca kapkara oluyor ve bataryayı çıkartmak zorunda kalıyorum neden acaba? Tema ile düzelir mi?

123123qqq

Üye
Süper taktik helal ben de tahmin etmiştim böyle olacağını yapmaya üşeniyodum :D bravo!

calfagri

Üye
hocam senin dedigin gibi yaptım hatta mm mmresine giip gedim olmaı ama şu temayı kurunca hemen düzeldi söyleyen arkadşa teşekkür ederim harbi ne temaymış :)) adıda :Aviator

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...