Titanium Backup Pro 5.5.2.1

Sponsorlu Bağlantılar

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
Titanium Backup Pro 5.5.2.1
Market Bilgileri

<<< Linkler >>>

• Beğen
Tepkiler: ak_al, İSTİHBARATÇI, flyx ve 2 diğerleri

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
eyvallah kardeşim teşekkürler emeğine yüreğine sağlık

Astrosman

Astrosman

Üye
Eyvallah ahmet abi :)

yunusalkis

yunusalkis

Üye
Paylaşım için teşekkürler kardesim:)

denhal2007

Üye
Abi cok sagol.

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
ya beyler bir şey danışmak istiyorum size bu program hakkında , şimdi ben bu program ile bazı dosyaları durdurdum mesela google haritalar filan ana menüden ikonlar kayboldu şimdi tekrar aktif ettim sistem düzgün bir şekilde geri yüklendi çalışmaktadır diyor eee ikon ana menüde yok nasıl çalıştıracağım ben bu uygulamayı görev yöneticiden bakıyorum çalışıyor diyor ama ben onu ana menüde o programın ikonunu göremiyorum ve çalıştıramıyorum bu konu hakkında bilgisi olan var mı arkadaşlar nasıl oluyur bunun çalışma istemi bu konu hakkında yardım bekliyorum

Kocu

Üye
akrostij mesajla kutluyorum seni, emegini nakletmen ise nefis bir olay kardes.

zfemx

Üye
Demo sürüm mü yoksa tam surum versiyon mu?

denhal2007

Üye
abi yukleyemiyorum ayristirma sorunu diyor,yardım et lütfen.

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
ya beyler bir şey danışmak istiyorum size bu program hakkında , şimdi ben bu program ile bazı dosyaları durdurdum mesela google haritalar filan ana menüden ikonlar kayboldu şimdi tekrar aktif ettim sistem düzgün bir şekilde geri yüklendi çalışmaktadır diyor eee ikon ana menüde yok nasıl çalıştıracağım ben bu uygulamayı görev yöneticiden bakıyorum çalışıyor diyor ama ben onu ana menüde o programın ikonunu göremiyorum ve çalıştıramıyorum bu konu hakkında bilgisi olan var mı arkadaşlar nasıl oluyur bunun çalışma istemi bu konu hakkında yardım bekliyorum
Telefonu kapatıp aç...

Demo sürüm mü yoksa tam surum versiyon mu?
Tam sürüm olması gerek...
akrostij mesajla kutluyorum seni, emegini nakletmen ise nefis bir olay kardes.
Güle güle kullanın.
abi yukleyemiyorum ayristirma sorunu diyor,yardım et lütfen.
Android sürümün nedir?

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
onu denedim işe yaramıyor gün içerisinde teli kurcalaya kurcalaya olayı çözdüm ; t.beckap ı çalıştırdım seçeneklerde toplu işler diye bir bölüm var orada dondur çöz kısmından (3.sıradaki tüm kullanıcı ve sistemi yeniden başlat)dedim ve telefon reset attı o dondur çöz yaptığım uygulamalar hepsi geri geldi sorunum çözüldü yinede teşekkürler .

djsewen

djsewen

Üye
güzel paylaşım olmuş teşekkürler

esokmen

esokmen

Üye
Çok teşekkürler

denhal2007

Üye
abi sürümüm ics 4.0.4 ve telim galaxy s2 dir. Ayristirma sorunu diyor.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Titanium Backup 5.5.2.1'in yama dosyası lazım. Buradaki sürüm PRO değil ücretsiz sürüm :)

• Beğen
Tepkiler: Dede

Üst Alt