Kadıköy`de hüsran!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Kadıköy`de hüsran!


UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcimiz Fenerbahçe, Star TV ve NTVSpor.net'ten canlı yayınlanan karşılaşmada Fransız devi Marsilya ile 2-2 berabare kaldı. Fenerbahçe uzun süre önde götürdüğü karşılaşmada 90 artı 4. dakikada yediği golle 1 puana razı oldu.
Aykut Kocaman sahaya Volkan Demirel, Hasan Ali Kaldırım, Bekir İrtegün, Yobo, Gökhan Gönül, Mehmet Topal, Alex, Raul Meireles, Mehmet Topuz, Caner Erkin ve Sow ilk 11'ini sürerken konuk Marsilya'nın teknik patronu Elie Baup ise Mandanda, N'Koulou, N'Diaye, Morel, Fanni, Barton, Amalfitano, Kabore, Valbuena, Ayew ve Remy 11 ile maça başladı.
Konuk ekip Marsilya karşılaşmaya hızlı başlayan taraf oldu. Henüz 1. dakikada Ayew ile gole yaklaşan Marsilya'ya Volkan izin vermedi. Sağdan yapılan ortada Ayew'in kafa vuruşunda Volkan'ın parmaklarının ucuyla dokunduğu top üst direkten döndü.
Rakibine aynı hızla karşılık veren Fenerbahçe 6. dakikada inanılmaz bir pozisyondan yararlanamadı. Sol kanattan Caner'in ortasında kimsenin dokunamadığı top diğer kanada açıldı. Topu kontrol eden Gökhan'ın ortasında savunmaya çarpan top kaleye yöneldi. Mandanda uzanarak topu çıkardı. Fenerbahçeli futbolcular topun çizgiyi geçtiğini belirterek gol bekledi fakat hakem Ivan Bebek devam dedi.
İlk 15. dakikada oyun üstünlüğünü elinde bulunduran temsilcimiz Fenerbahçe, Alex ile rakip kalede etkili pozisyonlar üretti. Rakip savunmayı sürekli rahatsız eden Sambacı, bu dakikaya kadar istediği bitiriciliği bir türlü yapamadı.
Seyircisininde desteğini arkasını alan temsilcimiz Fenerbahçe adeta ilk yarı bitmeden bir gol bulma çabasıyla Marsilya kalesinde yüklenmeye devam etti. İleri uçta etkili olan sarı-lacivertliler aradığı golü Caner ile buldu.
28. DAKİKA GOL (CANER ERKİN): Hasan Ali ile yaptığı verkaç sonrası sol çaprazdan ceza sahasına giren Caner'in dar açıdan yaptığı vuruş Mandanda'nın bacaklarının arasından ağlara gitti:1-0.
Caner'in güzel golüyle büyük bir şok yaşayan Marsilya, kendi gelemeden kalesinde üst üste Fenerbahçe ataklarını görmeye devam etti.
Mücadelenin kalan dakikaların başka gol olmayınca Fenerbahçe ilk yarıyı Caner Erkin'in attığı golle 1-0 önde tamamladı.
İlk yarıya olduğu gibi ikinci devreyede atakla başlayan Marsilya beraberlik golüne çok yaklaştı. Soldan Remy'nin yaptığı ortada Ayew'in ayak koyduğu top yan direkten oyun alanına döndü. Bu pozisyonla kalesinde büyük tehlike atlatan Fenerbahçe oyunun hakimiyetini eline geçirmeyi başardı.
Farkı 2'ye çıkartmak için Marsilya kalesine yüklenen Fenerbahçei üst üste tehlikeli pozisyonlar üretmeye devam etti.
İkinci golde ısrar eden Sarı Kanarya'de sahneye çıkan isim son günlerin tartışılan ismi Alex oldu:2-0.
57. DAKİKA GOL (ALEX): Sağ kanattan Mehmet Topuz'un yaptığı ortada Alex'in kafa vuruşunda top ağlarla buluştu.
İkinci golü bulduktan sonra oyunun temposunu düşüren Fenerbahçe daha çok orta alanda top tutarak rakibinin hücum etmesine engel oldu.
66. dakikada Aykut Kocaman, Alex'i oyundan alırken yerine Cristian'ı dahil etti.
Zaman zaman F.Bahçe kalesine etkili gelen Marsilya 69. dakikada gole çok yaklaştı. Sol kanatta Valbuena içeriye ortaladı Fanni vurdu fakat Mehmet Topal topu çizigiden çıkardı.
Farkı azaltmak için Fenerbahçe kalesine yüklenen Marsilya, Vabuena ile farkı 1'e indirdi.
82. DAKİKA GOL (VABUENA): Valbuena orta sahadan çalımlarla geldi ve ceza sahasına girmeden ver-kaça girdi. Ardından aldığı topu yerden kaleye gönderdi ve durumu 2-1 yaptı.
UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcimiz Fenerbahçe, Star TV ve NTVSpor.net'ten canlı yayınlanan karşılaşmada Fransız devi Marsilya ile 2-2 berabare kaldı. Fenerbahçe uzun süre önde götürdüğü karşılaşmada 90 artı 4. dakikada yediği golle 1 puana razı oldu.
 


m542tf

m542tf

Üye
bu konuya gerek varmıydı?
 
Jitou

Jitou

Üye
Sen git Juventusdan Liverpooldan Chelseaden oyuncu al Başına Ankarasporun Hocasını koy
Olucak iş değil:duvar2:
 
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
haltie

haltie

Üye
Ben bile dedim alex çıkmamalı adam top tutuyor falan diye ve maç 2 0 dı o zaman,benim bilgim ortada ben bile görüyorum onu alex vazgeçilmez değil ama onun yapacağı işi yapacak oyuncuyu almak lazım oyuna öyle olmadi teslim etti takımı.


Bence emeklere paralara prestijine çok yazık tarihinin en iyi kadrosu var sonuçlara bak kaldı ki oyunda çok kötü bence hiç beğenmedim ara ara oynadı ama genelinde kötüydü
 
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
en kötüsü ise canla başla mücadele eden yobonun alexin canerin eeklerine yazık oldu
 
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
benim bildiğim tek bişey var bu aykut futboldan anlamıyor anlasa zatenalex ile sow u çıkarmazdı üstelik bide bienvenüyü aldı :islik
 
ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
Alex gibi adam çıkartırılırmı ya. harbiden bu aykut kocaman futbldan anlamıyor kim ne derse desin... Bir GALATASARAYlı olarak söylüyorum aykut fenerden gitmedikçe fener daha çooook üzülür...
 
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Avrupa futbolu gibi oynarken 8-9 maçtır yapamadıgımızı yapmısken Aykut Kocaman ses verir :

'Hadi gel köyümüzü geri dönelim'
 
LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
Bu adam beni takımımdan bezdirdi yemin ederim bezdirdi.
 
haltie

haltie

Üye
Fenerin dağılmamasi lazım bu gruptan çıkar rahat ama aykutla olmaz ve aziz yildirimla
 
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye


Fadimenin düğününde halay çekelim :hmmm

Artık derbi diye görmedigimiz Gs bize bi halay çektirsin de görsün Aykut Kocaman.
Aykut geldi Gs'ı psikolojik olarak eziyoduk artık onlar bize baskı kuruyo ise bak.
 
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
aykutla aziz gitmediği sürece takım düzelmeyecek başka bir şey yok
 
  • Beğen
Tepkiler: haltie
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Selçuk unu , bekir ini AL VE GİT ....
 
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Selçuk unu , Bekir ini AL VE GİT Aykut....

2 senedir artık YETER be adam ... EL İNSAF ...
 
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Hacı takım ayağında top tutması gerekirken , 65 de alex çıkıyor ... yahu arkadaş takim o saate kadar öyle ya da böyle 2.0 önde ... sen hangi akla hizmet işleyen kadroyu bozuyorsun ... aldığı adama bak ya ... bienvenu ... kalıbından utan be . bir de bu işten para kazanıyorsun ... sende futbolcu olmuşsun yaa ...!

alex denilen adam saha da dursa rakibe korku salar . 2 hareket yapar maçı alır ...
senin bu kaprisin önce seni yakacak sonra da bizi ...

sana olan güvenim artık Kocaman bir sıfır aykut ...
 
haltie

haltie

Üye
Alex yorulsa ne farkeder bu adam en formda döneminde de deli dana gibi sağa sola koşmuyordu ki ama bir pas atar bir korner kullanır bir frikik kullanır maçı alır biz bile daha iyi tanıyoruz takımı şişirme oynamaya mecbur etti alez olsa orda topu tutacak ya pas vas verecek ya da kendisine faul yapılacak bu kadar basit biz bile biliyoruz bunu.bende gerçekten onu kıskandığına inanıyorum gerçekten alex bu lafıda boş konuşmamış zeki adam.
 
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Aykut a rağmen bu takım bu gruptan çıkacak ...
Buna mecburlar ... Şu mükemmel kadro çıkıp çatır çatır oynaması gerek ...

İnşallah bu maç büyük ders olacak ...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Cevap
0
Görüntüleme
266
Eren Değerli
Cevap
0
Görüntüleme
232
Eren Değerli
DiaBLoS
Cevap
0
Görüntüleme
465
DiaBLoS


Üst Alt