Okula Çakı Götürdüm..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eni Vici Vokke

Eni Vici Vokke

Üye
    Konu Sahibi
Okula Çakı Götürdüm..
Beyler aslında arkadaşların tavsiyesine uyup götürmeyecektim çakıyı. Sabah çantamı falan hazırladım sabah 6'da. Sonra okula gittik sınıfa çıktım kalemleri çıkarıyordum çantadan bir baktım çakı yanımda,

Ben bunu çantama koydum tekrardan ama içimden sövüyorum. Derslere geçiyordu bizim okulda 4.dersten sonra öğle tenefüsü bende aşağı indim basketbol oynamak için gerçi futbol oynadım arkadaşlarla da neyse. İşte bir yandan da düşünüyorum acaba çakıyı cebime mi atsaydım moku yiyeceğim diye biri bulursa. Futbol oynarken bir anda hocalar geldi ama sürüsüyle bütün disiplin kurulu. Geldiler bizim arkadaşlarla beraber sıraya çektiler bizi dincisinden edebiyatçısına hepsi orada. Müdür konuşmaya başladı" lan siz akıllanmayacak mısınız" diye? İşte bizim Emre var saf biraz enteresan bir tip bir anda bağırmaya başladı "lan ne diyon sen" diye işte biz öylece kaldık bu emre spastiğini müdür herkesin ortasında linç etti bildiğiniz ağzı yüzü dağıldı çocuğun bunu miklediler okuldan sonra zaten.

Ben de rahatlamıştım oh kurtuldum bu olay sayesinde diye. İşte sonra sınıftayız ders coğrafya bir anda sınıfa girdi, nerde o x serserisi diye bağırdı, x ben oluyorum. Ben de burdayım hocam dedim. Dedi gel lan odama serseri herif senle orda görüşeçeğiz dedi, bende buna dedim ne söyleyeceksen sınıfın önünde söyle ulan dedim. Sonra diğer hocalar geldi beni sınıftan aldı ama ben ana avrat giriyorum sonra disiplin kuruluna aldılar meğer hepsi zebaniymiş beni zindana attılar şu an zebanilanddan yazıyorum.
 


RecepBerkA

RecepBerkA

Üye
zindan yok :zong:

- - - Eklendi - - -

Ne guzel hikaye yaziyo biraz destek yauv :hmmm
 
VKUCUKSAHİN

VKUCUKSAHİN

Üye
Paşa senin zindanların hastası oldum yav, helal sana :sarıl:
 
.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
arkadaşım kendine sövdürmekmi istiyon :D
 
Jomolocco

Jomolocco

Üye
zindannn
 
Jomolocco

Jomolocco

Üye
harikasin ya okurken zevk aliyorum gercekten :Dd
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt