Turkcell T20 Stok ROM+ROOT Atma Rehberi

Sponsorlu Bağlantılar

smdown

smdown

Üye
room yaptıktan sonra telefonu eski haline döndürme gibi bi şansımız var mı peki?

divani

divani

Üye
Peocawe divani arkadaşımızın yazdığı yoruma karşı bir şeyler yazsan tam indiriyordum roomu vazgeçtim. Benim isteğim hd oyunlarda kasma olmasın fazla uygulama olmasın bunlar room yaparsam oluyor ama tek sorun bu room fazla şarj yiyormu gerçekten divani'nin dediği gibi ?

Hocam hem vallahi hem billahi dediklerim doğru yani bu durum cihazına göre fark göstereceğini sanmıyorum. özellikle defalarca denedim gerçekten turkcell orjinal romu şarj konusunda çok ama çok iyi ki ben 3g veri bağlantısını hiç kapatmam ve gün içinde de cihazla sürekli uğraşırım:)) ve buna rağmen diğer romlara göre çok fark gösteriyor üstadlarda doğrulayacaktır.

birumut

Üye
Peki romu deyistirmeden sadece turkcell uygulamalarini silme rotlama imkani yokmu yaada programlari direk hafiza kartina atan bir program yokmu t20 yi 1haftadir kullaniyorum avea hatyim varve gereksiz turkcell kalabaligindan biktim daha once t10da room deyisyirdim ve defalarca rom atyim ve cok memnun kaldim bu gibi radyo olsun root olsun guzel bir rom yokmu elkmizde siteyi arastirma sansim olmadi ama bakicam sizde yazarsaniz sevinirim tsk.

grymtn

Üye
arkadaşım yeni bi yöntem ile t11 imi rootladım fakat bir rom bulamıyorum bu rom işime yararmı ?

abithandsome

Üye
benim T20 var. Spain yoigo yu kurmak istiyorum tüm adımları izlememe rağmen update başlıyor 4/1 doluyor ve ondan sonra hareket etmiyor 2 saat kadar bekledim yinede olmadı. çekirdek sürümüm 2.3.5 ben trcell versiyonunu istemiyorum. yardımcı olursanız sevinirim. not telim rootlu değildir tamamen orjinaldir.

goncoloz

Üye
turkcell t20 (huawei 8650-1) root etmek için huawei'nin orijinal
1.2.3.6 romunu indiriyoruz. (internetten araştırıp bulunuz) sonic-1v100r001c1698865 diye bakınız.
2.dosyadan çıkan ana paketi hafız kartınızda oluşturmuş olduğunuz dload klasörüne sürükleyiniz.
3. sırasıyla ayarlar, uygulamalar açınız bilinmeyen kaynaklar tıklayınız. sonra depolama, hafıza kartı, yazılım yükseltme, hafıza kartından yükle deyip romu kurunuz. kurulum bittikten sonra hafız kartınızdaki dload klasörünü silip. dload adında yeni bir klasör açınız vendor adındaki dosyayı buraya sürükleyip depolama, hafıza kartı, yazılım yükseltme, hafıza kartından yükle deyip kurunuz. Turkcell uygulamaları olmayan orjinal romunuz kuruldu (NCF özelliği ve fm radyo uygulaması yüklenmiş olarak).
4. ClockworMod 5.0.2.7(Nirvana) CWM internetten indiriniz. zipli dosyaları masa üstüne çıkarınız. sırasıyla adbwindows ve fast boot exe kurunuz.
5. telefonunuzun ayarlar, uygulamalar, hızlı ön yükleme özelliğini kapatınız(tik yok)
6. cihazı kapatıp ses kısma (-) ve telefon açma tuşlarına 10 sn kadar basarak açınız zipli dosyanızdan çıkan bat dosyasına tıklayı cihazın CWM modunda açılmasını bekleyiniz. çıkan menüden daha önceden hafıza kartımıza atmış olduğumuz Superuser-3.0.7-efgh-signed kılasörüne sas kısma/ açma tuşları ile geliniz telefon açma tuşuna basarak bahsi geçen programı kurunuz. cihazınız root edilmiş olarak hazır.

44sedat44

Üye
ya beyler benim bir sornum varda t20 im vardı cihaza rom atıım tabi root falan herşeyi kurdum romlar attım paya bi attım en son panaroind diye anroind 4.0.4 romu attım ekran yavaş yavaş dokunmatik giiti rom atınca mesaj yazınca köşeleri kullanamıyordum iç kısımlar çalışıyordu daha sonra beyler 10 gün cihazı şarjsa takmadım 10 gün sonra taktım ve ekran resmen çalışmıyordu çalışıyor ama elimi ıslatıpda çalıştıryordum bastırıyordum ve kullana mıyordum telefonu resmen bastırmatik sizce romlarmı bu dokunmatik ekrana zarar verdi sürümlerden mi kaynaklanır ama paya bir rom attım yani gördügüm romu atıyordum ve telefon bu halde sizce servis yaparmı dokunmatik ekranı ceevab verin neolur şimdiden teşekkürler :D :D :D :D :hmmm

cabudak

Üye
turkcell t20 (huawei 8650-1) root etmek için huawei'nin orijinal
1.2.3.6 romunu indiriyoruz. (internetten araştırıp bulunuz) sonic-1v100r001c1698865 diye bakınız.
2.dosyadan çıkan ana paketi hafız kartınızda oluşturmuş olduğunuz dload klasörüne sürükleyiniz.
3. Sırasıyla ayarlar, uygulamalar açınız bilinmeyen kaynaklar tıklayınız. Sonra depolama, hafıza kartı, yazılım yükseltme, hafıza kartından yükle deyip romu kurunuz. Kurulum bittikten sonra hafız kartınızdaki dload klasörünü silip. Dload adında yeni bir klasör açınız vendor adındaki dosyayı buraya sürükleyip depolama, hafıza kartı, yazılım yükseltme, hafıza kartından yükle deyip kurunuz. Turkcell uygulamaları olmayan orjinal romunuz kuruldu (ncf özelliği ve fm radyo uygulaması yüklenmiş olarak).
4. Clockwormod 5.0.2.7(nirvana) cwm internetten indiriniz. Zipli dosyaları masa üstüne çıkarınız. Sırasıyla adbwindows ve fast boot exe kurunuz.
5. Telefonunuzun ayarlar, uygulamalar, hızlı ön yükleme özelliğini kapatınız(tik yok)
6. Cihazı kapatıp ses kısma (-) ve telefon açma tuşlarına 10 sn kadar basarak açınız zipli dosyanızdan çıkan bat dosyasına tıklayı cihazın cwm modunda açılmasını bekleyiniz. çıkan menüden daha önceden hafıza kartımıza atmış olduğumuz superuser-3.0.7-efgh-signed kılasörüne sas kısma/ açma tuşları ile geliniz telefon açma tuşuna basarak bahsi geçen programı kurunuz. Cihazınız root edilmiş olarak hazır.

anlatimda belirtilen vendor ne oluyor? Ben romu kurdum şu an kullaniyorum vendoru kurmadim ne olduğunu açiklayabilirmisiniz

eyp77

Üye
telefonu superuser de nasıl kullanabilirim

mehmet01dndr

mehmet01dndr

Üye
-goncoloz -bi link atarmısın yazılımı hauvei sitesinde ve diğer yerlerde bulamadım

burak1651

Üye
Arkadaşlar bu uygulamayla sadece T20'mi root ediliyor bi yardım ederseniz sevinirim, eger sadece T20 degilsi aynı işlemle kendi cihazımı rootlamıyı düşünüyorum.

maske2

Üye
divani şarj için rom kullanmıyorsan sana önerim fundsowsky rom battery calibration özelliği ile baya dayanıklı oluyor ... bide türkcell uygulamalarının ne zararı olacak dıorsun sen o uygulamalrdan kurtul bide öyle dene arasındakı farkı gözle görünür sonuc verıcek :)

Time Traveler

Üye
Hocam her şeyi yaptım. Sd kartı taktım. Sd kart üzerinden güncelleye tıklıyorum daha sonra dediğiniz gibi 2 san. falan felan. Ama ne varsa ortasında Failed veriyor. Sd katı Fat32'ye de ayarladım olmadı. CWM'den zip şeklinde denedim yine olmadı. Sorun nedir bir türlü anlayamadım. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
Hocam her şeyi yaptım. Sd kartı taktım. Sd kart üzerinden güncelleye tıklıyorum daha sonra dediğiniz gibi 2 san. falan felan. Ama ne varsa ortasında Failed veriyor. Sd katı Fat32'ye de ayarladım olmadı. CWM'den zip şeklinde denedim yine olmadı. Sorun nedir bir türlü anlayamadım. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Update failed veriyorsa yapacak bir şey yok hocam. O sorunu aşmış kimseyi görememiştim zamanında bende dahil. Ki T20 kullanmayalı 1 yıl oldu..

Time Traveler

Üye

Update failed veriyorsa yapacak bir şey yok hocam. O sorunu aşmış kimseyi görememiştim zamanında bende dahil. Ki T20 kullanmayalı 1 yıl oldu..

Hocam merak etmeyin çözdüm. Ama bunu yapabilmek için .app uzantısındaki dosyayı bilgisayar üzerinde açmak gerekli. İnternette Turkcell T20 2.3.5 romunun dloadsız halini bularak yükledim ve sorunsuz yüklendi. Bu sorun anca bu şekilde çözülür.

Üst Alt