Android : 6 – Apple : 0

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
msy2017

msy2017

Üye
Galaxy s3 kullandim tabirinizle androidin en iyi telefonlarindan biri 3 gun dayanaamadim gerek menulerdeki kasmalar gerek tarayicidaki kasmalar gerek widget uygulama olmadan 400 u gecemeyen bos ram olsun bana ovme bosuna androidi herkes neyin ne oldugunu biliyor .

1 gb ramli 4 çekirdekli galaxy s3 kasıyorsa ben yuh diyorum o kadar donanımla kasma hakkı yok!!

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye

Kagit ustunde ozelliklere bakma eline al oyle yorum yap

Evet 2 aydır s3 elimde ve senin dedigin gibi bir kasma yok telefonda. Bu ram olayınıda fazla takılmayın bence benim cihaz genelde 500 küsur lerde dolaşır ram olarak ama daha kasma yaptığını yada takıldıgına şahit olmadım....

phasan

phasan

Üye
1 gb ramli 4 çekirdekli galaxy s3 kasıyorsa ben yuh diyorum o kadar donanımla kasma hakkı yok!!

Ram degil isletim acik kodlu ondan kasiyor ils gibi kapali isletim degil

- - - Eklendi - - -

Ram degil isletim acik kodlu ondan kasiyor ils gibi kapali isletim degil

MoonLife01

MoonLife01

Üye
    Konu Sahibi
Hayirliysa bir jelly bean gelsinde ondan sonra kasmayi unutup başka yalanlar ariyacaksiniz :)

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
Hayirliysa bir jelly bean gelsinde ondan sonra kasmayi unutup başka yalanlar ariyacaksiniz :)

Hocam zaten cihazda kasma namına bir şey yok! İcs ile de cihaz gayet sitabil;) jb geldikten sonra da cihaz daha bir fena olur gibime geliyor:ehe

Ekleme: gs3 e kasma yapıyor diyen arkadaslar mümkünse güç tasarrufu modunu bir kapatsınlar. Bir baksınlar bakalım ondan sonra cihazda kasma varmı yokmu?

MoonLife01

MoonLife01

Üye
    Konu Sahibi
Hocam zaten cihazda kasma namına bir şey yok! İcs ile de cihaz gayet sitabil;) jb geldikten sonra da cihaz daha bir fena olur gibime geliyor:ehe

Ekleme: gs3 e kasma yapıyor diyen arkadaslar mümkünse güç tasarrufu modunu bir kapatsınlar. Bir baksınlar bakalım ondan sonra cihazda kasma varmı yokmu?

Haklısın kardeş

rq7atakan

Üye
Aynı anda üretseler androidde daha önce vardı vs yazamazlardı piyasada her ay android cıkıo özellikler daha önce olabilir apple yılda 1 cıkarıyo ve kendinde yazmıssın yazara göre diye herkesin görüsü farklıdır ben c5 kullanıorum android ve ios akrabalardan felan cok kullandım şunu diyebilirimki ios 1 adım önde herzaman için android kullanıcıları da biliyor bunu..Kanıtı da android uygulamalar bölümünde baslıklarda iphone dakinin aynısı vs. yazıları görebilirsin.zaten bu cok sacma her telefon kullanım alanına göre iyidir.

Uruloki

Uruloki

Üye
Ya ayrica guldugum nokta su ios6 yla 200 yenilik gelmis nesi yeni haci bunun cogu tweak kalani ise gelmesede olur artik yuh denilecek bir sey sonra ip5 kasmiyor ee kasmasin bi zahmet kardesim kasmasin sen saga sola kaydirdikca kasmasin

phasan

phasan

Üye
İos 6 200 ozellik var

MoonLife01

MoonLife01

Üye
    Konu Sahibi
200 derken?

Uruloki

Uruloki

Üye
200 guncelleme ios 6 da

Onlar ozellik degil iste cogu tweak baska bir sey degil yenilik degil duzenleme jb dede bissuru duzebleme geldi google yazdi mi yok ama apple in yaptgi bu iste milleti kandirmak laf oyunlariyla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt