İphone ile iphone arasi bedava sms

Sponsorlu Bağlantılar

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
İphone ile iphone arasi bedava sms
Arkadaslar iphone den iphone ucretsiz mesajlasma yapmaniz gereken ayarlar mesajlar imesage aktif etmeni NOT 75 kurus aktif etmek

zensOkey

zensOkey

Üye
Öyle bir ücret yok.iMessage ayarlarından app store kimliğinle giriş yaptığında kullanmaya başlıyorsun.

Symbianize

Symbianize

Üye
Ucretsiz degil yinede bir internet baglantisi gerekiyor

Jomolocco

Jomolocco

Üye
o 75 kurus facetime

zensOkey

zensOkey

Üye
zaten internet bağlantısı olmadan bi telefonun diğer telefondan veri aktarımı yapmasını bekleyemezsiniz.

Jomolocco

Jomolocco

Üye
WaNToY' Alıntı:
zaten internet bağlantısı olmadan bi telefonun diğer telefondan veri aktarımı yapmasını bekleyemezsiniz.

:oke:

zensOkey

zensOkey

Üye
Yinede evdeki wifi kullanarak mesajlaşmak sms paketine 10 lira ödemekten iyidir :D

Symbianize

Symbianize

Üye
Evdeki internette parayla bence internet paketi yapmak daha zevkli :)

zensOkey

zensOkey

Üye
Evet,zaten artık bilgisayarda yaptığımız çoğu şeyi akıllı telefonlarda yapabilir olduk.PC'ye sadece sosyal ağlarda takılmak için giriyorsanız yapın bi net paketi,cihazınızda hepsi var zaten.Çoğu siteninde uygulaması ios için yazılır oldu.Çoğu şeyi karşılıyor.

Symbianize

Symbianize

Üye
Aynen pc bile kullanmiyorum 4s sagolsun

zensOkey

zensOkey

Üye
Peki,madem öyle biz niye ödemedik öyle bir ücret?

Jomolocco

Jomolocco

Üye
sen unutmussun

zensOkey

zensOkey

Üye
Net paketi yapıp öyle dene bakalım alacak mı :)

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
Net paketi yapıp öyle dene bakalım alacak mı :)

Bunun net paketi ile alakasi yok Bu etkinleştirmenin ilk adım, telefonunuzun arka planda, uluslararası bir telefon numarasına SMS göndermesi. Genel olarak tespit edilen numara, bir İngiltere (+44) numarası. Amerika‘da farklı lokal numaralar olabiliyor. Eğer Türkiye’deki operatörler FaceTime aktifleştirmesine doğrudan destek vermiyorsa (veriyor mu bilmiyorum) uluslararası SMS tarifesinden ücretlendirilerek yapıyoruz bunu.

Gönderilen SMS‘lere cevap olarak bir takım şifreli bilgiler yine SMS olarak geliyor. Bunların hepsi arka tarafta. Görmüyorsunuz!

Gelen SMS‘lerle iPhone kendini yapılandırıyor ve size FaceTime‘ın aktif olduğunu gösteriyor.

Takipçi Satın Al

Üst Alt