Tam anlamıyla Kırmızı Şeytan

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Tam anlamıyla Kırmızı Şeytan


Galatasarayımızın, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde deplasmanda karşılaşacağı İngiltere'nin Manchester United takımının Avrupa kupalarında birçok başarısı bulunuyor.

Avrupa'nın en önemli takımlarından biri olan Manchester United, 1999 ve 2008'de 2 kez UEFA şampiyonlar ligi kupasını kazanırken, 1968 yılında da Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası'nda aynı başarıyı gösterdi. İngiliz ekibi, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 2009 ve 2011 yıllarında da final oynadı.
“Kırmızı Şeytanlar” olarak anılan İngiliz takımı, Avrupa'da ayrıca Kupa Galipleri Kupası, UEFA Süper Kupa ve Kıtalararası Kupa'yı da 1'er kez müzesine götürdü. Manchester United, 1999 ve 2008 yıllarında da UEFA Süper Kupa'da final oynadı. Manchester United, İngiltere'de de 19 kez lig şampiyonluğu yaşadı.
AVRUPADA 296 MAÇ
1878 yılında kurulan İngiliz ekibi, Avrupa kupalarında 296 maça çıktı. Manchester United, 296 maçta 157 galibiyet, 78 beraberlik ve 61 yenilgi aldı.
Geçen sezon Avrupa kupalarında istediğini bulamadı
Manchester United, geçen sezon Avrupa kupalarında istediğini bulamadı. Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde (C) Grubu'nda Benfica ve Basel'in ardından 3. olarak UEFA Şampiyonlar Ligi'ne veda eden İngiliz ekibi, UEFA Avrupa Ligi'nde 32'ler turunda Ajax'ı eledi. Manchester United, 16'lar turunda ise Athletic Bilbao'ya iki maçta da yenilerek, Avrupa defterini erken kapattı.
PREMIER LİG'DE İKİNCİ SIRADA
Manchester United, bu sezon 4 haftası tamamlayan Premier Lig'de 10 puanı bulunan Chelsea'nın ardından 9 puanla ikinci sırada yer alıyor. “Kırmızı Şeytanlar”, ilk 4 haftada 3 galibiyet ve 1 yenilgi aldı.
Manchester United, bu maçlarda 10 gol atarken, kalesinde 5 gol gördü.

KADROSU
Teknik direktörlüğünü uzun süredir Sir Alex Ferguson'un yaptığı İngiliz ekibi, maçlarını 76 bin kişilik Old Trafford Stadı'nda oynuyor. Manchester United'ın bu sezonki kadrosunda şu oyuncular bulunuyor:
David de Gea, Anders Lindegaard, Rafael, Patrice Evra, Phil Jones, Rio Ferdinand,Jonny Evans, Chris Smalling, Nemanja Vidic, Alexander Büttner, Antonio Valencia, Anderson, Ryan Giggs, Michael Carrick, Nani, Ashley Young, Paul Scholes, Tom Cleverley, Darren Fletcher, Nick Powell, Shinji Kagawa, Wayne Rooney, Javier Hernandez, Danny Welbeck, Robin van Persie.
 


Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
Abi büyük takım ya
 
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
büyük takım tersini söyleyenmi var beşiktaş bile 1 0 yendiyse old trafforda biz haydi haydi yeneriz
 
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
Zor
 
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
ama imkansız değil
 
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
Haydi bakalim :)
 
ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
biraz daha zorlanmamız lazımdı yoksa fark atardık :D :D penaltımız da verilmedi zaten. direkler de korudu ingilizleri. :) olsun bunun ttarenası var :D welcome to hell..!!! :ehe
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt