Buraya Dikkat!!! Sadece bir kaç saniye...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Anıl Umut

Emekli Yönetici
herşey tamam da neden fotoğraftaki kız öyle?! Mehmetçik sadece 3g için gitmiyor dağlara.. Ülkenin Şeref ve namusunu korumak için de gidiyor. Ama ne şeref kaldı nede namus...

Bizim namusumuz da şerefimizde yüz yıllardır duruyor ve ebediyen durmaya da devam edecektir !Yorumunuza bir daha bakınca nasıl bir yanılgıda olduğunuzu anlayıp utanacaksınız.

bboyQ7

bboyQ7

Üye
Amin

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Asker olarak soyleyeyım kı o 3g dekıler g3 un anlamını dahı bılmezler, bılseler de ancak google amcanın sayledıgı sakılde bılırler. Her gun g3 e dokunmak ve hayat arkadası olarak kabul etmek, can yoldası bılmek nedır bılınmez. Nefes fılmındekı gıbı 45 sanıye bıle surmeyen bır sure de ısmın geçer ve unutulursun. O kısıler gerıde ne olur ne bıter bılmezler. Neyse kı analarımızın hayır duası bızlerle. O kısılere kalsa totemlerle destek verırler.
Ne kadar konusursak az,
patladım bıraz sanırım, kusura bakmayın ama kamufılazlı olarak yazdıgım ıcın sızlerden daha farklı psıkolojıdeyım.
Kusurumuz olduysa da affola.

besim.farhan

besim.farhan

Üye

Bizim namusumuz da şerefimizde yüz yıllardır duruyor ve ebediyen durmaya da devam edecektir !Yorumunuza bir daha bakınca nasıl bir yanılgıda olduğunuzu anlayıp utanacaksınız.

edebiyat yapmak kolaydır ama durum bu. Kimse alınmasın. Osmanlı korumuştu fakat türkiye cumhuriyeti kurulalı beri gidiyor ha gidiyor derken kalmadı.. Bence siz gözünüzü şöyle bi gezdiri etrafa anlayacaksınız beni..

fatih54102

fatih54102

Üye
çok doğru geldi bana.

Jitou

Jitou

Üye
Allah tüm mehmetçiklerimizin yardımcısı olsun
Vatan uğruna canımız feda
:türkiye1:

uğur e

uğur e

Üye
sokak kenarında öpüşen koklaşan insanlar için her kanalda çıkan magazin haberleri için kim kime dum duma olan bu memlekete islamdan yozlaşmış bu vatana benım canım feda falan olmasın arkadaş ne bu ya!

Jomolocco

Jomolocco

Üye
okudum kardes iyi hatirlattin allah razi olsun

minoo

minoo

Üye
Konu çok hassas bir konu. Lütfen yorumlarınıza dikkat edin. Ve birinin yaptığı yorum sizin fikirlerinize uygun değil diye kimseye de hakaret edemezsiniz. Kuralına, saygıya uygun davranmanızı rica ediyorum.

• Beğen
Tepkiler: LAZOFLU
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt