nokıa c6-01 usb hatası

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hzl0106

Üye
    Konu Sahibi
nokıa c6-01 usb hatası
arkadaşlar telefonum usb kablosunu takın diye 3ddakikada bir hata veriyor tamam a basıyorum fakat yine çıkıyor. bilgisayara bağlayınca bir sıkıntı olmuyor. bunu nasıl giderebilirim bir çözüm önerisi olan varmı ??

- - - Eklendi - - -

yardım edecek kimse yok mu

cihan628

cihan628

Üye
belkide yedeklemeni istiyo ne bilim format at bişi yap

hzl0106

Üye
    Konu Sahibi
bozulmuş olabilirmi garantiyemi yollasam

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
c6-01 in genel hatası bu herhalde. Arkadaşımdada vardı aynı sorun sonra kendiliğinden düzeldi.

hzl0106

Üye
    Konu Sahibi
ne kadar süre sonra düzeldi kendiliğnden

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
geri yükle ile ayarlarını bir sıfırla öncelikle olmazsa çözümler bulunur

hzl0106

Üye
    Konu Sahibi
sıfırladım olmuyor

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
belleyi tekrardan yüklemeyi dene

asi6868

Üye
bilader sorun yazılımsal değil donanımsal sen ne yap biliyormussun usb kablosunu telefona tak taktıgın kabloyla bilgisayara bağlama bağlasan bile çalışmazki senle dalga geçer bişey yaramaz usb kablosunu telefona tak usb alanında kabloyu iyice salla usb divindirmeye çalış olmadı iğne çözümü var iğne ile telefonun usb yeri olan orda grimsi bir koruma plastik 6 tane var yerini iğneyle kaldırmaya 6 sını kaldır bişey olmayacak telefonun eskisi gibi süper olacak anlamadıysan sonra anlatırım sana.

SSnıper

SSnıper

Üye
Kardeşim Aynı sorun bendede vardı 3 4 konu actım cozum bulamadım wındows 7 yı yukle veya wındows 7 olan bır bılgısayara gır ondan yukle yoksa sorun cozulmez

asi6868

Üye
Kardeşim Aynı sorun bendede vardı 3 4 konu actım cozum bulamadım wındows 7 yı yukle veya wındows 7 olan bır bılgısayara gır ondan yukle yoksa sorun cozulmez
kardeşim ne alaka ya bendede vardı bu sorun sıvı teması oldugunda çıkar bu uyarı usbyi iğneyle plastik koruyucu çıkarın düzelmesse yuvarlak oluyum.

hzl0106

Üye
    Konu Sahibi
sıvı teması olduğunu sanmıyorum çünkü fön makinasıyla felan kuruladım bezle felan kuruladım ve 3 gübn oldu hala devem ediyor şimdiye kuruması gerekmiyormuydu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt