Popup Clock ( New LCD Digital Clock )

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sLeepLe

sLeepLe

Üye
    Konu Sahibi
Popup Clock ( New LCD Digital Clock )
E/resource/apps içine atın restart yapın. Güle Güle kullanın :oke:

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: YkPkY, ANIL ve najanaja

najanaja

najanaja

Üye
paylaşım için teşekkürler kardeşim güzel görünüyo bana bunun kırmızını yapabilir misin :) biliyon favori :) şaka bi yana biliyosun ben başka pro kullanıyom orjinal kullanmıyom :)

• Beğen
Tepkiler: sLeepLe
sLeepLe

sLeepLe

Üye
    Konu Sahibi
paylaşım için teşekkürler kardeşim güzel görünüyo bana bunun kırmızını yapabilir misin :) biliyon favori :) şaka bi yana biliyosun ben başka pro kullanıyom orjinal kullanmıyom :)
Rengini değiştirmeyi bende istedim aslında ama nasıl yapılıyo bilmiyom mif i açıp içinde renk numaralarını falan mı gircez acaba :hmmm bilirim bilirim bana olmadığından o pro bunla geçiniyoz napalım :)

• Beğen
Tepkiler: najanaja
najanaja

najanaja

Üye
yok hala ben sana öğretemedim mif dosyaları içerisinde sadece görüntü barındırır :) ikonlar olur resimler olur yani bunun içinde de svgb formatında resimler war tabi benim pro svgb açmıyo ne hikmetse göremedim içindekileri :)

• Beğen
DustoJniK

DustoJniK

Üye
Entry01 , Entry30 Analog Saat.

• Beğen
DustoJniK

DustoJniK

Üye
Arka Font oluyor bunlar...

tempestshine

tempestshine

Üye
Olmadı

najanaja

najanaja

Üye
o analogları bende gördümde acaba içinde iki çeşit mi war diyorum diğer ikonları açamadım sadece analog olanları gördüm. o yüzden bişi demedim :)

sLeepLe

sLeepLe

Üye
    Konu Sahibi
Resimde koydum :hmmm

- - - Eklendi - - -

yok hala ben sana öğretemedim mif dosyaları içerisinde sadece görüntü barındırır :) ikonlar olur resimler olur yani bunun içinde de svgb formatında resimler war tabi benim pro svgb açmıyo ne hikmetse göremedim içindekileri :)
renklerini değiştirebilir misin yani kardeşim :)

najanaja

najanaja

Üye
renklerini değiştirebilir misin yani kardeşim :)
walla dedim gibi svgb formatında bunlar koskoca adobe açmıyo resimleri :) bide inkscapeyle deniym olmazsa.

- - - Eklendi - - -

yok kardeşim oda açmıyo sadece svg düzenleyebiliyom bunları açmıyo bendeki prolar.

DustoJniK

DustoJniK

Üye
Yakında Size Yapmanız Gereken İşlemleri Söylicem ve Bir Program Paylaşacağım Bununla Halledebilirsiniz Sanırım.

• Beğen

burakkk97

Üye

bende bunu kullanıyorum ama dönüştürmede sorun çıkarıyo sanırım svg ye dönüştürüp adobe ye atıyom hata veriyo açmıyo :) büyük ihtimal dustojnik te bunu önerecek :)

:\ neyse bekleyip görelim Nameless abi :ehe

• Beğen
tempestshine

tempestshine

Üye
analog saat oldu.lcd yok :(

DustoJniK

DustoJniK

Üye
Ehehhe :) Bende O programın gelişmiş sürümü mevcut Kardeşim. Fakat Bu Mif Dosyasında Nasıl yapmışsa Nvg dosyalarını Svgb ye dönüştürmüş. Bu Yüzden Dönüştürücü kullandığımızda hata veriyor. Örneğin Bir Svgb dosyasını svg ye dönüştürdüğümüz zaman inkscapeyle her türlü açabiliyoruz. Adobeyle denemedim bilgim yok malesef. Zaten Svgz dosyaları da olsa İnkscape bunu direk açıyor. Dediğim Gibi Ben Svgb leri Svg ye dönüştürüp rengini şeklini falan değiştiriyorum miflerin. Fakat O yüzden sazan gibi dün atlamadım Yakında anlatacağım dedim. Çünkü denemeden birşey demiyim dedim denedim olmadı. :) Sadece bu mif dosyasında ki svgb ler hata veriyor. Aslında biraz daha mantıklı düşünürsek. 48 nolu svg dosyası ayırma ( : ) görüntüsü olduğuna göre 47 saat , 49 dakika olabilir :) :) :)

- - - Eklendi - - -

analog saat oldu.lcd yok :(

Saate gir. Saatin üzerine tıkla dijital olsun, tuşları kitle menü tuşuna bas :)

• Beğen
najanaja

najanaja

Üye
bende onları açabildim sadece :) iki tane analog bide iki nokta ayracı inscape lede denemiştim dönüştürülenleri iki uygulamada açmadı :) dediğin gibi bişeyler war muhakkak zaten boyuttanda belli oluyo dönüştürülen dosyanın boyutu çok küçük oluyo :)

• Beğen
Tepkiler: DustoJniK
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt