Hangi telefonu alayım?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Clavata.TR

Üye
    Konu Sahibi
Hangi telefonu alayım?
Merhaba:

Arkadaşlar benim şu anda kullandığım telefon Nokia N8

Ben telefonda kameraya çok önem veririm neden telefon alıyorsun diyecekseniz elimdeki telefon çok eskidi.

Benim aklımda bu telefonlar var:

Nokia 808 Purewiew Samsung Galaxy S3 HTC One X

Ne alabilirim bütçem 1.700 TL Arkadaşlar parayı zor buldum Birde kolay kolay telefon değiştirmem ondan dolayı bir kere telefon alabilirim düzgün birşey önerin :D

Kerim.

Kerim.

Üye
Bence 808de kameradan başka bir şey yok.htc one x in kamerası kaliteli.ben olsam one x alırdım.

Symbianize

Symbianize

Üye
Kardesim simdi sana dicemki git bi 4S al millet bana fan diyecek 4 gun s3 kullandim androide hic bulasma bence 4S al onex i bilmem ama s3ten iyi fotograf cekiyo

Clavata.TR

Üye
    Konu Sahibi
Aklımda iPhone 5 Var ama şimdi alamam çünkü çok pahalı olur Gönlüm diyor 808 Al Kamera bakımından ama HTC One X Alıcam gibi

Kerim.

Kerim.

Üye
Htc one x her konuda mükemmel bi telefon:oke:

Lenneth

Üye
Aklımda iPhone 5 Var ama şimdi alamam çünkü çok pahalı olur Gönlüm diyor 808 Al Kamera bakımından ama HTC One X Alıcam gibi

808 bencede

Bir telefon bu kadar mi iyi fotograf ceker dedirtiyor.

SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye
lumia 920 de olabilir kameraya önem veriyosan... bi 808 kadar olamaz ama s3 ve one x den daha iyi foto çeker

saruman_me

saruman_me

Üye
lumia 920

amcalu1

amcalu1

Üye
Lumia 920 veya htc one x

seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye
htc one x sgs3ten daha iyi sadece şarj süresi kötü

Black-killing

Black-killing

Üye
Kardeş lumia 920 nin kamerasında da 808 de kullanılan review teknolojisi kullanıldı . Kamerası çok iyi lumianın fotoğraf sabitleyicisi var fotoğraf çekerken elin felan ne kadar kayarsa kaysın çok net çekiyor.Bir not daha lumia 920 nin gece çekimi 808 den iyi .Ayriyetten şuan en iyi internet hızına sahip.Özellikleri de çok iyi . 1.5 ghz 1 gb ram .Çift çekirdek. Eğer alacaksan kesinlikle lumia 920. Bir taşla çok kuş vurursun :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt