Erkekler Neden Aldatır?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
S€YF€TTiN

S€YF€TTiN

Üye
    Konu Sahibi
Erkekler Neden Aldatır?
Erkekler Neden Aldatır?

Yaşları ne olursa olsun erkeklerin vazgeçemediği bu yasak duygunun sebebi ne?

İster sevgili olsun, ister evli, erkeklerin büyük çoğunluğu ne yazık ki eşlerini ya da sevgililerini aldatıyor. Peki, yaşları ya da konumları ne olursa olsun, erkeklerin vazgeçmediği bu yasak duygunun sebepleri neler?

Kadınlar aldatılmaktan ne kadar nefret ediyorsa, erkekler de aldatmayı o kadar marifet sayıyorlar. Peki erkekler niçin partnerlerini aldatmaktan kendilerini alıkoyamıyorlar?

Erkeklerin eşlerini ya da sevgililerini başka kadın veya kadınlarla aldatmasının pek çok sebebi var:

1. Seks

Erkeklerin çoğu eşlerini seks için aldatır. Çünkü erkekler rahatlıkla, bir kadına karşı duygusal bir şey hissetmeden seks yaşayabilir. Genellikle uzun süre aynı kadınla birlikte olmaktan sıkılan erkek, başka kadınlarla da cinsellik yaşamak ister. Çoğu zaman, başkasıyla seks yaparak eşini aldatan erkek, heşini seviyordur. Ancak fantezilerini sevgilisiyle gerçekleştirmek ona heyecan verir.

2. Ego

Erkekler kimi zaman da kendi egolarını tatmin etmek için eşlerini aldatırlar. Başka bir kadınla yaşanan seks, erkeğin egosunu tatmin eder. Erkeklerin çoğu ne kadar çok kadınla birlikte olursa, kendine o kadar çok güven duyar.

3. Heyecan

Uzun süreli ilişkilerden çabuk sıkılan erkek başka kadınlara yanaşarak heyecan duyar. Bazen bir ilişki ne kadar iyi olursa olsun, heyecan bittiği için erkek yeni bir oyuncak bulmuşçasına başka kadınlara yönelir.

4. Çünkü yapabilirler

Erkekler aldatır, çünkü bu işi kadınlara oranla çok daha kolay yaparlar. Kadınlar daha duygusaldır ve aldatmak yerine terk etmeyi tercih ederler.

5. Avlanma içgüdüsü

Erkeklerin çoğu sosyal normlar yerine içgüdülerine göre davranırlar. Özellikle genç erkekler kızları avlanmayı bekleyen canlılar olarak nitelendirirler ve kızları elde etmeyi kendilerine hedef olarak belirlerler.

6. Yaşlanma korkusu

Erkekler özellikle orta yaş bunalımına girdikleri zaman eşlerini aldatmaya başlarlar, bu sayede kendilerine olan güvenlerini tazelerler.

keremerson

keremerson

Üye
bazıları doğrumu ne :utan

edge_mexsijo

edge_mexsijo

Üye
Dogru Kardes Dogru...SaygılaR

omayra

Üye
Kendilerine güvensizlikten, edepsizlikten, ahlaki değer yargılarına uzaklıktan, başta kendilerine, sonra sevdiklerine saygı duymadıklarından, seviyesizlikten, ellerindekinin kıymetini bilmemekten, maymun iştahlılıktan aldatır bir insan kanımca :) Coştum yine dalgalanıyorum ben!! Daha da yazardım amiyane tabirlerle amma ve lakin, malumunuz forum kuralları :)

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Kendilerine güvensizlikten, edepsizlikten, ahlaki değer yargılarına uzaklıktan, başta kendilerine, sonra sevdiklerine saygı duymadıklarından, seviyesizlikten, ellerindekinin kıymetini bilmemekten, maymun iştahlılıktan aldatır bir insan kanımca :) Coştum yine dalgalanıyorum ben!! Daha da yazardım amiyane tabirlerle amma ve lakin, malumunuz forum kuralları :)

Ablacığım altına imzamı atarım :oke:

dreamgirls

dreamgirls

Üye

ağzına, emeğine sağlık ablacım... çok güzel döktürmüşsün... aynen katılıyorum sana...:oke::oke::oke:

bide bunu erkeklere sormak lazım...;)
ndn?

POWER

POWER

Üye
Aynı şekilde dreamgirls bu edepsizliğinn erkek kadın tarafı yoktur...

dreamgirls

dreamgirls

Üye
Aynı şekilde dreamgirls bu edepsizliğinn erkek kadın tarafı yoktur...
tabi ki yoktur... onu demek istemedim zaten. başlık "erkekler ndn aldatır" diye açıldığı için sormak istedim sadece... :oke:
bide genelde de erkeklerin başının altından çıktığı için sanırım bu başlık...
art niyet yok yani...:nono::oke:

worldcild

Üye
ben ıkı kez aldatıldım hemde ıkı ayrı kız tarafından
bunları ferkedınce dururmuyum peki tam 4 kezde ben aldattım ıntıkam aldım sorra yola dewam etim:D:D:D

dreamgirls

dreamgirls

Üye
ben ıkı kez aldatıldım hemde ıkı ayrı kız tarafından
bunları ferkedınce dururmuyum peki tam 4 kezde ben aldattım ıntıkam aldım sorra yola dewam etim:D:D:D

ya işte sorunlar da burdan çıkıyo... "ben aldatıldım, o zaman bende aldatırım, intikamımı alırım" çok yanlış bi düşünce, siz erkekler böyle düşündüğünüz için sizin üzerinizde bunun adı. aldatma denince hep erkekler gelir akla. ama kendince bi intikam almış oluyosun, kendine saygın kalmıyo, kendine güvenini tatmin ettiğini düşünürken bi yandan da küçülüyosun. karşındakine acı veriyosun.
hakedene hakettiği şekilde davrancaksın, ama diğer suçsuz işilerin günahı ne?? üzücü bi durum...:(:(
şimdiye kadar ne aldattım ne de aldatıldım... Allah'ım şimdiden sonra da göstermesin...

worldcild

Üye
ya işte sorunlar da burdan çıkıyo... "ben aldatıldım, o zaman bende aldatırım, intikamımı alırım" çok yanlış bi düşünce, siz erkekler böyle düşündüğünüz için sizin üzerinizde bunun adı. aldatma denince hep erkekler gelir akla. ama kendince bi intikam almış oluyosun, kendine saygın kalmıyo, kendine güvenini tatmin ettiğini düşünürken bi yandan da küçülüyosun. karşındakine acı veriyosun.
hakedene hakettiği şekilde davrancaksın, ama diğer suçsuz işilerin günahı ne?? üzücü bi durum...:(:(
şimdiye kadar ne aldattım ne de aldatıldım... Allah'ım şimdiden sonra da göstermesin...
ama ben günahı olmayana bişey yapmadım..beni aldatmak zaten bi gunah..yani ben gunhaı olan biri için bişey yaptım..ne yalan söleyim pişmanda değilm...ve ayrıca bn aldatmayı ozaman öğrendım..yanı bı kız benı aldatınca konu lastık gıbı yenge :) herkes istediği yere cekebilir..ama dreamboys kardesım senı hiç aldatmaz emınım.Allahda seytana uydurmasın...hep mutlu olun..cok yakısıyonuz birbirinize

dreamgirls

dreamgirls

Üye
ama ben günahı olmayana bişey yapmadım..beni aldatmak zaten bi gunah..yani ben gunhaı olan biri için bişey yaptım..ne yalan söleyim pişmanda değilm...ve ayrıca bn aldatmayı ozaman öğrendım..yanı bı kız benı aldatınca konu lastık gıbı yenge :) herkes istediği yere cekebilir...

hakedene hakettiği karşılık... ama yine de sen yapma bi daha... "o aldattı bende aldatırım" gibi bi yol izlenirse, herkes böyle düşünürse, herkes birbirini aldatır...
eksik kalsın, ben öğrenmedim bunu, Allah öğretmesin... ilk defa bişeyi öğrenmek istemiyorum...;)

ama dreamboys kardesım senı hiç aldatmaz emınım.Allahda seytana uydurmasın...hep mutlu olun..cok yakısıyonuz birbirinize

:utanondan eminim o da benden emin... dediğin gibi Allah şeytana uydurmasın...:oke:
Allah herkesin gönlüne göre versin... iyi dileklerin için de teşekkürler...:oke:

a21a

a21a

Emekli Yönetici
Erkek aldatır da sanki kadın aldatmaz gibi gösterilir hep.. hep erkek suçlanır.. oysa eşini aldatmak isteyen birisi gidip bunu bir başka kadınla zorla yapmazki.. adı tecavüz olur yoksa.. gönüllü bir kadın lazım değilmi? bu gönüllü kadın masum olmasa gerek.. suçlunun erkekler olduğu dünyada..

worldcild

Üye
Erkek aldatır da sanki kadın aldatmaz gibi gösterilir hep.. hep erkek suçlanır.. oysa eşini aldatmak isteyen birisi gidip bunu bir başka kadınla zorla yapmazki.. adı tecavüz olur yoksa.. gönüllü bir kadın lazım değilmi? bu gönüllü kadın masum olmasa gerek.. suçlunun erkekler olduğu dünyada..

abi hukuk falanmı okuyosun ya yoksa avukatmısın bu ne güzel bi cevaptır yaa:oke::oke:

erkekle beraber olan kadında ya evliyse..... ozaman ne olacak:D:D:D:D

dreamgirls

dreamgirls

Üye
ya çok karışık durumlar bunlar...
yaşamayan da tam olarak bilemez sanırım... en iyisi yaşamamak, uzak durmak...
kimse kimseyi aldatmasın... kimse kendine yapılmasını istemediğini karşısındakine yapmasın, yaşatmasın... nokta. ;)

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Yazının özeti;

Her gün aynı yemek yenmez!

:ehe

dreamgirls

dreamgirls

Üye
Yazının özeti;

Her gün aynı yemek yenmez!

:ehe

allah allahh...:box
kendine, karşındakine saygın varsa hergün aynı yemeği yiceksin kardeşim...:oke:

ama yok yinede yemem dersen, tenreyi kafana yersin...:ehe

karşı tarafta aynı şekilde düşünürse kimse kimseye güvenemez ki...

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Kiz Olsun Erkek Olsun Sevdigini Aldatma Nedeni Aldatan Kisinin Kaninin Bozuk Olmasiyla Birlikte Seref Kavramindan Uzak Olmasidir.

a21a

a21a

Emekli Yönetici
abi hukuk falanmı okuyosun ya yoksa avukatmısın bu ne güzel bi cevaptır yaa:oke::oke:

tecrübe diyelim...:oke: aldatan hep erkektir.. hep erkek suçlanır.. yav bu dünyada aldatan bütün erkekler bunu mutlaka bir kadın ile yapar.. o kadının kadın olduğunu her nedense erkekleri suçlayanlar unutur..

Basit bir hesapla bu dünyada: Aldatan erkek sayısı= aldatılan kadın sayısı= aldatan erkeğin kadın dostu

sonucu çıkıyor..:ehe

Yani erkekler masum...:naughty:

--------------- Ekleme ---------------

son nokta... süpersin valla... :oke:
:alkis:alkis:alkis

haa bu arada geçenlerde uğur ile karşıyakada karşılaştık.. yanında yeşil gözlü sarı saçlı amcasının kızı da
vardı...biraz tansiyonumu düşmüş ne...uğur ellerinden tutuyordu.. düşmesin diye.. ayaküstü biraz konuştuk.. sana selam söylesinler dedim.. aldınmı selamımı... :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt