evet biraz araştırdımda kalkmış heralde neyse onu sallıyalımda. e7 var mıdır o kadar ya?E7 1000lira,x6 alınmaz artık
yapma be hacı ya. peki güzel mi telefon?E7 sıfırını 700e aldım hacı inanın satmaya kalktım adan 250-300 verirm dedi bende satmadım
abi ben zaten klavyeyle yazamam ya boş o benim için normal tuş takımını kullanıcamda. e7 tasarımı hoşuma gitmiştide pahalı galiba biraz.+ Telefon alacaksan aklındaki modelleri bizzat cidip telefonculara sor kardeşim, çünkü netten bakınca sıfır fiyatları abartı olarak görünüyo, bizzat gidip telefonculara sor, E7-00'ı öneririm hoş tasarım güzel işlevi fazla, ama 603 daha iyi diye düşünüyorum 1Ghz hızı varmış galiba, E7-00'ın tek artısı klavye diye düşünüyorum ama E7-00'ı kullanmakta olduğun için tavsiye ederim
yapma be hacı ya. peki güzel mi telefon?

valla ben bişey yapmıyorum telefoncular yapıyor, hani neşeni kaçırmak istemem ama, E7-00'ın piyasası yok, bende bi telefoncuya girdim E7-00 alcam dedim E7-00'ı ben sana vermeyim 1000lira ver N8 vereyim E7-00'ın piyasası yok dedi ordan almadım başka yerden sıfır E7-00 aldım memnunum yani ama satmaya kalkınca sıkıntı oluyor, ama ben kullanırım dersen tavsiyede ederim gayet yeterli hızlı görünüşü falan güzel yani tavsiye ederim![]()
anladım abi yine piyasası olan telefon alalım biz ne olur ne olmaz. 603e bi bakayım zaten ilk aklımda o vardı. bugün telefoncunun önünden geçerken gördüm ondan bi bakim demiştim ama 603 alcam yine t.ederim 
abi ben zaten klavyeyle yazamam ya boş o benim için normal tuş takımını kullanıcamda. e7 tasarımı hoşuma gitmiştide pahalı galiba biraz.

anladım abi yine piyasası olan telefon alalım biz ne olur ne olmaz. 603e bi bakayım zaten ilk aklımda o vardı. bugün telefoncunun önünden geçerken gördüm ondan bi bakim demiştim ama 603 alcam yine t.ederim
![]()
/ 603 konusu ise, bu telefonu aldığım telefoncuya gittim abi ben bunu satcam dedim yada sII ile takas dedim SII yok bende ama 100TL daha ver 603 vereyim dedi ama kabul etmedim 
evet biraz araştırdımda kalkmış heralde neyse onu sallıyalımda. e7 var mıdır o kadar ya?

Walla sen bilirsin telefonu düz tutup mesaj yazarken ayarlardan istersen tuş takımı halinde T9'u aç/kapa yaz yada sanal qwerty klavyeyi etkinleştir kafana göre yaz ister dokunmatik qwerty klavyeyi kullan ister sanal klavyeyi türlü türlü seçenek mevcut
- - - Eklendi - - -
karar senin kardeşim ben şunu al diye zorlayamam ama, şahsen ben şuan satmak istiyorum ama kıyamıyorum ilerde Lumia 920 alcam ama tuş olmadan dokunmatik olacağı için tedirginm, şahsen klavye daha rahat oluyor(tuşlu) hangi şehirde isen şöyle bi telefoncuları alt/üst et bak bi E7-00'ın fiyatına beğenirsen al derim hatta eline al klavyesini aç bi bak rahatlığına yani/ 603 konusu ise, bu telefonu aldığım telefoncuya gittim abi ben bunu satcam dedim yada sII ile takas dedim SII yok bende ama 100TL daha ver 603 vereyim dedi ama kabul etmedim
![]()
t.ederim abi yardımların için saol

Rica ederim kardeşim umarım, doğru kararı verirsin, güzel bi cihaza sahip olursun şimdiden cihazın hayırlı uğurlu olsun![]()
Rica ederim kardeşim umarım, doğru kararı verirsin, güzel bi cihaza sahip olursun şimdiden cihazın hayırlı uğurlu olsun![]()
t.ederim abim. yarın bi bakalımda fiyatlarına da hayırlısı.
- - - Eklendi - - -
abi peki bu telefonlarda pek oyun yok diyolar doğrumu? yada uygulama yok diyolar? doğrumu abi? uygulama pek değilde 5/7 tane oyun olsa yeter heralde ya var mı oyunu falan bunların.