Windows Phone 7.8'in İlk Görüntüleri Sızdı!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Windows Phone 7.8'in İlk Görüntüleri Sızdı!

Şu sıralar bir çok Windows Phone kullanıcısı Microsoft’a fazlasıyla sinirli, çünkü hali hazırda Windows Phone işletim sistemi kullanan cihazlara Windows Phone 8 işletim sistemine güncellenemeyecek.

Şu sıralar bir çok Windows Phone kullanıcısı Microsoft'a fazlasıyla sinirli, çünkü hali hazırda Windows Phone işletim sistemi kullanan cihazlara Windows Phone 8 işletim sistemine güncellenemeyecek.

Fakat geçtiğimiz gün gelen leri kullanıcıların gönlüne su serpmese de biraz olsun rahatlattı. Windows Phone kullanıcıları için yeni Windows Phone 7.8 işletim sistemi güncellemesi kapıda. Windows 8'e benzeyen bu yeni işletim sistemi hali hazırda Windows Phone 7 kullanan kullanıcıların akıllı telefonlarını biraz daha geliştirmelerine imkan sağlayacak.

Yukarıda görmüş olduğunuz görüntüler iddiaya göre Nokia Lumia 800 akıllı telefonu üzerinde Windows Phone 7.8 ROM ile yapılandırılmış. Önümüzdeki günlerde Micorosft'un bu yeni güncellemeyi resmi olarak tanıtması bekleniyor.

Not: Haber eski yada paylaşılmış ise kusura bakmayın.

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
eski de olsa paylaşilmişta olsa Bu haber harika :D Teşekkur ederim.

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece
Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Bencede Guzel .. Artik Yanyana 2 Uygulamanin Olmamasi En Cok Beni Sevindirecek Galiba ..

Birde Net Olarak Cikis Tarihini Verselerr .!

- - - Eklendi - - -

Buda Benden Olsun Dostum :oke: ..

Eldeki Cihaz Bir Lumia 800 .. Ve WP 7.8'in Giris Ekrani Boyle Olacakmis .. :)

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece
kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
resim icin teşekkurler ama Bu cihaz 800 degil ikinci kamerasi var baksana ;)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
resimdeki cihaz lumia900 cam cercevesinden anlayabilirsiniz.

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Pardon Ben Iyi Bakmamisim .. :)

Evet Cihaz Lumia 900 ..

E 900'e Geliyorsa 800'ede Gelir .. Guzel Yinede .. :)

Biz Sadece Guncellemeyi Bekliyoruz .. :)

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
her durumda guzel :) yeterki gelsin bi an once gelsin :D

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
gelsin de nasil gelirse gelsin durumuna dondu bu iş. İşin asli ben wp8 bir lumia alicam ama lumia900'ü kutuysa beraber vitrinde sakliycam. Bu cihazlar bir firmanin donum noktasi oldular.

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
gelsin de nasil gelirse gelsin durumuna dondu bu iş. İşin asli ben wp8 bir lumia alicam ama lumia900'ü kutuysa beraber vitrinde sakliycam. Bu cihazlar bir firmanin donum noktasi oldular.

bi gün bizde alırız wp8 li bi cihaz ama o zamana wp8 de eskimiş olur :ağlarım:

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
1 Ay Icinde Mi Gelir Yoksa Daha Fazla Bir Surede Mi .? :/

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
bir ay icinde gelmez heralde. Bence wp8 tanitimindan sonra verilir guncelleme.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
wp8 5 eylülde tanıtılan değilmiydi :hmmm

wp8 li cihazlar tanitildi. Uzerinde wp8 yuklu ama final surum degil sadece arayuzu yukluydu zaten microsoft tanitimlarda belli başli bir kac menuye girilmesine izin veriyordu tam olarak hazir olmadigi icin. Ama şoyle bir durum oluştu bugun. Win8 ve winRT nin tanitimi 27ekimden 25ekime alindi.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
:hmmm

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye

wp8 li cihazlar tanitildi. Uzerinde wp8 yuklu ama final surum degil sadece arayuzu yukluydu zaten microsoft tanitimlarda belli başli bir kac menuye girilmesine izin veriyordu tam olarak hazir olmadigi icin. Ama şoyle bir durum oluştu bugun. Win8 ve winRT nin tanitimi 27ekimden 25ekime alindi.

bu demek oluyo ki aralık gibi 7.8 elimize geçer doğrumu anlamışım acep :D

HAM ZA

HAM ZA

Üye
Ulan biz 5800 a c6 cfwsi atarken şuraya bak lumia 900 e gücelleme bekliyolar paranin gözü kör olsun :D

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Beklemekten Nefret Ediyorum Ya ..

Daha WP8 Tanitilacak .. Sonra Lumia 920 Dagitilacak.. Ohooo .. :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt