ucretli uygulama satin almak istiyorum.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sinek_

Üye
    Konu Sahibi
ucretli uygulama satin almak istiyorum.
Ucretli uygulama satin almak istiyorum ama telefonuma format atarsam ya da guncellersem bu programlar gider mi? Nasil yedekleyebilirim? Telefonum rootsuz ve root etmek istemiyorum.

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Siz uygulamayı satın aldığınızda Google hesabınız adına satın almış olursunuz, yani bırakın formatı, cihazınızı değiştirseniz bile bu uygulamaları yükleyebilirsiniz. Tek sorun format yada cihaz değişiminde uygulama ve dosyaları tekrar indirmeniz gerekmesidir. Ama tekrar para vermezsiniz.

cukuleaks

Üye
Siz uygulamayı satın aldığınızda google hesabınıza satın almış olursunuz, yani bırakın formatı, cihazınızı değiştirseniz bile bu uygulamaları yükleyebilirsiniz. Tek sorun format yada cihaz değişiminde tekrar indirmeniz gerekir. Ama tekrar para vermezsiniz.

Steam ile aynı

sinek_

Üye
    Konu Sahibi
Siz uygulamayı satın aldığınızda Google hesabınız adına satın almış olursunuz, yani bırakın formatı, cihazınızı değiştirseniz bile bu uygulamaları yükleyebilirsiniz. Tek sorun format yada cihaz değişiminde uygulama v e dosyaları tekrar indirmeniz gerekmesidir. Ama tekrar para vermezsiniz.
Tesekkurler. Tereddut etmeden satin alabilirim artik.

Ertuğ Şan

Ertuğ Şan

Üye
Blackmarketi yüklersen ücretli uygulamaları ücretsiz yükleyebilirsin ordanda my backup proyu yüklersen uygulamalarının setup'ınıda yedeklersin

sinek_

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler. ama ben ikide bir lisans sorunu istemiorum powerampta. en iyisi google play. 5 dolar verebilirim bi seferlik.

navti

navti

Üye
kredi kartı dışında ödeme yöntemi varmı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt