Yüklenemiyor.BU YERLEŞİK BİR BİLEŞEN.Saat widget yüklicem.Olmuyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hugoKJ

Üye
    Konu Sahibi

burakkk97

Üye
sis editörle tüm dosyaları çıkartıp gerekli yerlere at

backwater

backwater

Üye
sis haliyle degilde mif uzantılı olanlarla yüklenebiliyor widgetler tabi bazıları hariç bu yerleşik bileşen hatasınada kimse çözüm bulamadı daha

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Avkon2 moduyla duzeliyo kardes. Kesin ve net cozum. Forumda mevcut sistem modlama bolumune bakiniz

E_yedi

Üye
Avkon2 moduyla duzeliyo kardes. Kesin ve net cozum. Forumda mevcut sistem modlama bolumune bakiniz

telefon hem hackli hemde avkon2 modu var. Mifler yuklenıyor sis uzantılı vıdgetlerin hiç biri yuklenmıyor aramadıgım yer kalmadı biliyorsanız lınkını verın bakalım sis uzantılı vıdgetler nasıl yuklenılıyor.

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Evet avkon2 modu uygulayacak sadece. Digeri refresh icin. Fp1 icin avkon2 modu yapcak

burakkk97

Üye
yukarıda da yazdım sis editör ile tüm dosyaları çıkarıp gerekli yerlere kendin atmayı denedin mi ?

najanaja

najanaja

Üye
genellikle bu hata c/sys/bin içerisindeki installserver.exe den kaynaklanıyor onu deiştirmelisin

yaren_dede

yaren_dede

Üye
iyide o belle refresh için fp1 için uygun oldugunu sanmıyorum

sen yükledinmi dostum önce yükle sonra olmuyorsa yine sor ama olur yani

- - - Eklendi - - -

yukarıda da yazdım sis editör ile tüm dosyaları çıkarıp gerekli yerlere kendin atmayı denedin mi ?

aynen arkadaşın dediği gibi sis editör uygulaması ile tüm dosyaları çıkart zaten klasör halinde çıkıyor klasörleri ana dizine at restart yap bu kadar yani

burakkk97

Üye

sen yükledinmi dostum önce yükle sonra olmuyorsa yine sor ama olur yani

aynen arkadaşın dediği gibi sis editör uygulaması ile tüm dosyaları çıkart zaten klasör halinde çıkıyor klasörleri ana dizine at restart yap bu kadar yani

çok şükür anlayan biri çıktı

SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap
sen linkini at saatin. Ben hallederim :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt