Maxicep İtiraf Bölümü

Sponsorlu Bağlantılar

WaLLcoT

WaLLcoT

Üye
tempestshine 13 değil mi? :d:

hero14

hero14

Üye
sevgilimin bu siteye girme gibi bi ihtimali olmadıgı için yazıyorum.
sevmiyorum senin ya
her allahın günü bana 'beni seviyormusun' diye sorulmazki
sora sora kendinden gıcık kaptırdın.[/QUOTE İNŞ. YANLIŞLIKLA FALAN GÖRMEZ BUNU YOKSA KIZ BİTKİSEL HAYATA GİYER

BrainHacker

BrainHacker

Üye
7 yaşimdayken arabaların tekerlerine arkadaşla dart inesi saplardık

maxirabit

maxirabit

Üye
Showda ki holilop çeviren beyazlı,o ne öyle:naughty:
Ekrana yapışmaya ramak kaldı:D

tempestshine

tempestshine

Üye
En sevdiğim ders aslında yok.Hepsini eşit düzeyde seviyorum

Mert

Mert

Üye
Dershanedeki sınıf arkadaşlarımı sevmiyorum. Bahane bulmakta iyi olmadığım için hep onlarla vakit geçirmek zorunda kalıyorum. O kadar asosyal durmama, muhabbetlerde söz söylemememe rağmen çağırıyorlar. Yeteeeer!

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
Bundan yaklaşık 7 9 yıl önce ankarada bir apartmanda kiracıydık derse çalışıtıgımda sıkılıdım zaman
eski kitabların sayfasını yırtıp yırtıp wc pencereden dışarıya atmaya çalıp eğlenirdim
pencerden aşagı şöyle bir baktım her türlü pislik birikmiş rulo kagıt poşet ve bazı özel şeyler
daha önce havalandırma boşlugunu yakmayı aklıma koymuştum her hafta sonu parka giderdik
parka gitmeden önce şurayı bir yakayım dedim kibriti çakıp aşagıya atıım yere düşünceye kadar
sönüyordu mutfakta temizlik için bezler vardı içlerinden pamuksu olanı seçtim bizimkiler aşagı inmişler
artık beni çagrıyordu bezin bir köşesinden yakıp aşagı attım. parka gittik manzarası güzel
bir yerde oturmuştuk bir yandan çekirdek yerken bir yandan da çatıdan çıkan dumanı izliyordum
eve geri döndüyümde gülmemek için kendimi zor tutdum

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine-

pelın_

Haydar sen naptın ya deyip kendi ıtırafıma gelıyım.sanırım beceriksizım bilen bilir bundan birkaç ay once bb hastalığına yakalandım malum memur ınsandık para yetmiyor du gerçeğini almaya cın mın ıdare ettık bırtanesını hatta bır buluşma da kırdım:) neyse geçenlerde aylardır dışından tırnağa
arttırdıgım parayla gittim aladım (pınar)
da vardı hatta o buldu neyse aldık almasına ama bu meret cın gıbı degıl cok ozellıgı var ve ben tambır teknoloji ozurlusuyum anlarım ama geç anlarım kısacası beceremedım ama ısrarla ugrasıyorum bozmadan becerırsem ne mutlu bana ama pek mümkün gorunmuyor bana yardım ve yataklık edecek bb lı arkadaslara seslenıyorum tutun elımden benıde alın ar
anı:):)

tempestshine

tempestshine

Üye
Okul arkadaşlarımdan hoşlanmıyor.Okulu seviyorum.Ama öğrencileri hormonlu

maxirabit

maxirabit

Üye

3 gün önce bu şarkıya takılıyorum,tekrardan başa sarıp dinliyorum ve o gün klibin yayınlanma günüymüş,benim bundan haberim yok ama dilime dolanan bir şakı'nın öyle bir günde yeniden gündeme gelmesi,bilmiyorum çok fazla yorum yapmakta istemiyorumsomuru:

pelın_

Ya ben hangı sarkı oldugunu goremıyorum

maxirabit

maxirabit

Üye
Gel bis'i bis'i:D

mucahitherken

mucahitherken

Üye
Babam haftalık 2 saat PC oynama hakkı verdi.
Ben de kendi kendime şöyle bi kural koydum:
200soru çözersem gizli olarak 1 saat oynayabiliyorum:)

(2saat yetmiyo da:D)

maxirabit

maxirabit

Üye
Dışarısı soğumuş mu ne:)

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
çocukken mahhelde ki bakkaldan veresiye alıyorduk. Bezen komşular elime para tutuşturup
ekmek almaya salıyorlardı bende parayı cebime atardım borca aldığım ekmeği komşuya
götürürdüm :ehe

tempestshine

tempestshine

Üye
Her zaman diğer insanlardan farklı olmak istedim.Görünüşümle,davranışlarımla ve yaptıklarımla ama şu ana kadar başaramadım..
Başarısız olmamın en büyük nedeni de fazla çekingen olmam

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine-
SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap
Küçükken halının üstünde düşüp kafamı vurmuştum

cukuleaks

Üye
Her zaman diğer insanlardan farklı olmak istedim.Görünüşümle,davranışlarımla ve yaptıklarımla ama şu ana kadar başaramadım..
Başarısız olmamın en büyük nedeni de fazla çekingen olmam
Bende öyle olmak istedim , vede başardım sanırım. Şuana kadar kaçtane arkadaşım varsa benim farklı birisi olduğumu söylediler. :)

ama şu en önemlisi. Sen sen ol. Başkasına benzeme . Ben ben olduğum için farklıyım , farklı olmak istediğim için değil :)

• Beğen
Tepkiler: tempestshine