Ben hiç banlanırmıyım :kop2:
BYFECI Üye Konu Sahibi Mert' Alıntı: Tabi yaa, olur mu öyle şey Genişletmek için tıkla ... Ben banlanmammm
BYFECI Üye Konu Sahibi Mert' Alıntı: Aksini söylemedim zaten Genişletmek için tıkla ... bende bisey demedim zaten
Mert Üye Faciaa01' Alıntı: bende bisey demedim zaten Genişletmek için tıkla ... Benim mesajımdan alıntı yapıp, mmmm leri uzatıp bir de göz kırpan smiley koymuşun. Daha ne diyecen?
Faciaa01' Alıntı: bende bisey demedim zaten Genişletmek için tıkla ... Benim mesajımdan alıntı yapıp, mmmm leri uzatıp bir de göz kırpan smiley koymuşun. Daha ne diyecen?
ismail Üye Faciaa01' Alıntı: Neden banlanayım Genişletmek için tıkla ... biri seni sinir ederse biri sende ..... Dersen ..
Faciaa01' Alıntı: Neden banlanayım Genişletmek için tıkla ... biri seni sinir ederse biri sende ..... Dersen ..
BYFECI Üye Konu Sahibi Mert' Alıntı: Benim mesajımdan alıntı yapıp, mmmm leri uzatıp bir de göz kırpan smiley koymuşun. Daha ne diyecen? Genişletmek için tıkla ... mmm - - - Eklendi - - - İsmail' Alıntı: biri seni sinir ederse biri sende ..... Dersen .. Genişletmek için tıkla ... yo
Mert' Alıntı: Benim mesajımdan alıntı yapıp, mmmm leri uzatıp bir de göz kırpan smiley koymuşun. Daha ne diyecen? Genişletmek için tıkla ... mmm - - - Eklendi - - - İsmail' Alıntı: biri seni sinir ederse biri sende ..... Dersen .. Genişletmek için tıkla ... yo
Revengeful Emekli Yönetici Mert' Alıntı: Benim mesajımdan alıntı yapıp, mmmm leri uzatıp bir de göz kırpan smiley koymuşun. Daha ne diyecen? Genişletmek için tıkla ...
Mert' Alıntı: Benim mesajımdan alıntı yapıp, mmmm leri uzatıp bir de göz kırpan smiley koymuşun. Daha ne diyecen? Genişletmek için tıkla ...