Biriside yardımcı olsun artık hiç kimsemi bilmiyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
nefsele

nefsele

Üye
    Konu Sahibi
Biriside yardımcı olsun artık hiç kimsemi bilmiyor
htc desire telefonum var bu sitedeki romlardan tekini yükliycem ama işlemler nasıl yapılır bilmiyorum telefonun yedeğini nasıl alıcam herhangi sorunda yedeği nasıl çalıştırıp yükliycem hangi sürümü yüklemeliyim orijinal sürümü var şuan android in bi anlatırmısınız bir sürü yazı veya başka kaynak buldum ama çoğu başka sitede birbirinin zıttı sizin yöntemlerinizi anlatırmısınız bu konuyu öğrenmek ve kendi romumu kendim atmak istiyorum root nasıl olur s-off nasıl yapılır vs

abandonware

abandonware

Üye
maxicepin android rom forumuna konu aç :oke:

nefsele

nefsele

Üye
    Konu Sahibi
fark etmiyoki sitede android bilgileri eksik

abandonware

abandonware

Üye
fark etmiyoki sitede android bilgileri eksik

:hmmm aslında bilgi var fakat buraası yaz tatilinde oldukça güzeldi; tatil bitti kimse kalmadı :cry: sen hakikaten android kısmına aç veya xda developers'a bak.

nokia603belle

Üye
marketten rom manageri arat ve yükle.pc ye gerek kalmadan romunu yükleyebilirsin.download rom u tıkla cihazına uygun güncel romlar otomatik gelir.yada istediğin yerden romu hafıza kartına indir ve install from sd tıkla romu kur.bukadar.ama cihaz rootlu olmazsa yapamazsın.

• Beğen
Tepkiler: abandonware
abandonware

abandonware

Üye
marketten rom manageri arat ve yükle.pc ye gerek kalmadan romunu yükleyebilirsin.download rom u tıkla cihazına uygun güncel romlar otomatik gelir.yada istediğin yerden romu hafıza kartına indir ve install from sd tıkla romu kur.bukadar.ama cihaz rootlu olmazsa yapamazsın.

bilgi için sağol :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt