Sizce lumia 920 mi iphone5 mi

Sponsorlu Bağlantılar

Polymath

Polymath

Üye
market=iphone
hız=eşit :hmmm bence
kamera=lumia 920
ekran kalitesi=lumia 920
internet deneyimi=lumia 920
fiyat=tabikide lumia 920

Bende bu yorumlara gülüyorum. Daha telefon gelmeden, eline almadan, internetini kullanmadan internet deneyiminı, ekran kalitesini karşilaştırdınya helal olsun. Ne biliyorsun ki? Al iki telefonu koy önüne karşılaştır test et gör gözünle sonra bunun şusu guzel onun şusu güzel ve daha iyi de.
[/FONT

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye

Bende bu yorumlara gülüyorum. Daha telefon gelmeden, eline almadan, internetini kullanmadan internet deneyiminı, ekran kalitesini karşilaştırdınya helal olsun. Ne biliyorsun ki? Al iki telefonu koy önüne karşılaştır test et gör gözünle sonra bunun şusu guzel onun şusu güzel ve daha iyi de.
[/FONT

bu tür şeyleri karşılaştırmak için elde tutmaya gerek duymuyorum ben.
Internet neden mi lumia 920, IE10 var.
Kamera neden mi lumia 920, pureview var.
Ekran neden mi lumia 920, 1280*768lik bi çözünürlük ile hem daha fazla çözünürlüğe sahip hem de clearblack ve puremotionhd+ teknolojisini kullanıyor.

Sanırım yeterli oldu.

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
Htc one x daha iyi

Polymath

Polymath

Üye

bu tür şeyleri karşılaştırmak için elde tutmaya gerek duymuyorum ben.
Internet neden mi lumia 920, IE10 var.
Kamera neden mi lumia 920, pureview var.
Ekran neden mi lumia 920, 1280*768lik bi çözünürlük ile hem daha fazla çözünürlüğe sahip hem de clearblack ve puremotionhd+ teknolojisini kullanıyor.

Sanırım yeterli oldu.

Sen youtubeden gördüklerinle devam et :) İki telefonu eline almadan karşılaştırmadan bunun ekranı daha iyi, interneti daha iyi filan diye konuşamazsın. Konuşursun ama boş yere. 1 ay sonra telefonlar maxicepe düşsün arkadaşlar kullanıcı deneyimlerini aktarsın. Bir çok kişi kullananlar fikirlerini yazsın. Ondan sonra Şusu iyi busu güzel ondan daha iyi vs dersin. Milleti yanlış bilgilendirmekten başka hiç birşey yaptığınız yok. Nokia fanatikliği.

Ayrıca DAha marketi gelişmemiş olan, gelişeceği söylenen ve Kesinlikle bir Apple market seviyesine gelemeyecek bir mağzası olan bir telefon lumia 920. Kamera ve internet için alabilirsiniz.

Not: ARkadaşlar amacım tartışmak değil ama mantık dışı yorumlara kayıtsız kalamıyorum.

Silinen Üye 2000119

Silinen Üye 2000119

Kapalı Hesap

Sen youtubeden gördüklerinle devam et :) İki telefonu eline almadan karşılaştırmadan bunun ekranı daha iyi, interneti daha iyi filan diye konuşamazsın. Konuşursun ama boş yere. 1 ay sonra telefonlar maxicepe düşsün arkadaşlar kullanıcı deneyimlerini aktarsın. Bir çok kişi kullananlar fikirlerini yazsın. Ondan sonra Şusu iyi busu güzel ondan daha iyi vs dersin. Milleti yanlış bilgilendirmekten başka hiç birşey yaptığınız yok. Nokia fanatikliği.

Ayrıca DAha marketi gelişmemiş olan, gelişeceği söylenen ve Kesinlikle bir Apple market seviyesine gelemeyecek bir mağzası olan bir telefon lumia 920. Kamera ve internet için alabilirsiniz.

Not: ARkadaşlar amacım tartışmak değil ama mantık dışı yorumlara kayıtsız kalamıyorum.

Marketi Apple kadar gelişmeyecek ? Neye göre ? Kime göre ?

Nokianın hiç bişeyi yoksa bile arkasında microsoft var. Yanlış anlama ben microsoftun büyüklüğünü mali açıdan değerlendirmiyorum malûmunuz Windows..

Lumia 920 Taraftarıyım..

Dereck

Dereck

Üye
Apple IPhone 4 den bu yana neredeyse hiçbir gelişme göstermedi. Buna Steve Jobs'un ölümümü sebep oldu bilemeyecem artık. Bence IPhone 5 tam bir hayal kırıklığıdır. Aynı ürüne 1-2 tane yeni özellik koyup süsleyip püsleyip piyasaya sürüyorlar. Nokia ise her ne kadar işi aceleye getirip Lumia 920'nin tanıtımında biraz çuvallasada bende Lumia 920 alırdım.

MaxipmaN

Üye
Apple IPhone 4 den bu yana neredeyse hiçbir gelişme göstermedi. Buna Steve Jobs'un ölümümü sebep oldu bilemeyecem artık. Bence IPhone 5 tam bir hayal kırıklığıdır. Aynı ürüne 1-2 tane yeni özellik koyup süsleyip püsleyip piyasaya sürüyorlar. Nokia ise her ne kadar işi aceleye getirip Lumia 920'nin tanıtımında biraz çuvallasada bende Lumia 920 alırdım.

havası falan kalmadı iphonenin taksiti basan alır telefondan anlayan adama hava atamazlar şu saatten sonra

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2000119
Kerim.

Kerim.

Üye
sırf marketi yüzünden iphone5.ama iphone daki market lumia'da olsaydı lumia920:oke:

MasterLaa

MasterLaa

Üye
iphone 5

Polymath

Polymath

Üye
Marketi Apple kadar gelişmeyecek ? Neye göre ? Kime göre ?

Nokianın hiç bişeyi yoksa bile arkasında microsoft var. Yanlış anlama ben microsoftun büyüklüğünü mali açıdan değerlendirmiyorum malûmunuz Windows..

Lumia 920 Taraftarıyım..

Andorid bile İphone marketi seviyesine gelememişken wp8 marketi mi geçecek ?

Wp8 marketi nasıl gelişir açıklayım.

Wp8 i ne zaman HTC, Samsung, huawei , Lg , Sony Alcatel ,ZTE, General Mobile vs. Bu gibi markalar ne zaman wp8 li telefonlar çıkarırsa ozaman mağzası gelişir. Bilmem anlatabildim mi ? Yoksa sadece nokia wp8 kullanırsa mağzasından umut etmeyin.

mamilim90

mamilim90

Üye
İhtiyaçlarını Hangisi Karşılıyorsa Onu Al derim benimkini İphone 5 Karşılıyor Ben Onu Alıcam

Kerim.

Kerim.

Üye

Andorid bile İphone marketi seviyesine gelememişken wp8 marketi mi geçecek ?

Wp8 marketi nasıl gelişir açıklayım.

Wp8 i ne zaman HTC, Samsung, huawei , Lg , Sony Alcatel ,ZTE, General Mobile vs. Bu gibi markalar ne zaman wp8 li telefonlar çıkarırsa ozaman mağzası gelişir. Bilmem anlatabildim mi ? Yoksa sadece nokia wp8 kullanırsa mağzasından umut etmeyin.
aynen bencede.gelişcek olsa bile daha çok zaman var|-)

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye

eğer fanlık yapıyor gibi duruyorsam kusura bakma. Bu söylediklerim sadece benim için değil birçok kişi için geçerli. Temel bilgi bunlar :ok2:

Neyse ben daha fazla uzatmayayim karşılaştırma videolarını bekleyelim :ok2:

O-Xan

O-Xan

Üye
Beyler fazla tartışma'nın bir anlamı yok. Sonuçta herkes buradaki kullanıcılar kadar bilinçli değil, ve bu telefonları da o kadar abartmaya da gerek yok.

abandonware

abandonware

Üye
@O-Xan >> sana tavsiyem avatarındaki qr kodunu silmen.. bari telefon numaranı yazma :kotu:

lumia vs iphone konusuna gelince ben şahsen yeni bir pc tercih ederim :)

Epple

Epple

Üye
Lumia 920 yi acikcasi cok bilmiyorum ama iPhone 5 alma. Ona verecegin paranin yerine 4s al 5in yapip 4s in yapamadigi oyle bariz bisey yok cunku. iPhone 5 benim icin cidden hayal kirikligi oldu. Demek bizim steve jobs giderken hic bisey birakamamis bunlara :(

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
5 Tabiki

abdulsamettopra

Üye
dur daha ikiside çıkmadı :ehe

sanal ortamda cikti :)

- - - Eklendi - - -

peki siz neden telefonu almadan yorum yapiyorsunuz?
i phone iyi flan
mantik disi olan sizin dedikleriniz.yarin ne olacagi belli olmaz.microsoft bu.

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Mağazasının Apple kadar iyi olmayacağını nerden biliyorsun ?

Ayrıca Windows market şimdiden 100.000 uygulamayı geçti marketten birşey beklemeyin diyo :) Bir de mantık dışı yorumlara kayıtsız kalamıyorum diyorsun kendini kastettin galiba :)

Üst Alt