Telefon Tavsiyesi Xperia p mi Xperia sola mı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
__xXx__

__xXx__

Üye
    Konu Sahibi
Xperia p mi Xperia sola mı
millet bu aralar telefonumu değiştirmek istiyorum elimdeki neo v yi satıp başlıkta yazan iki telefondan birini almak istiyorum Xperia p de canımı sıkan tek şey hafıza kartı takılmamasi birde sola 800-900 civarı Xperia p 1200-1400 civarı sizce iki telefonun özellikleri düşünüldüğünde aradaki bu fiyat farkına değer mi

XperiaNeoV

XperiaNeoV

Üye
millet bu aralar telefonumu değiştirmek istiyorum elimdeki neo v yi satıp başlıkta yazan iki telefondan birini almak istiyorum Xperia p de canımı sıkan tek şey hafıza kartı takılmamasi birde sola 800-900 civarı Xperia p 1200-1400 civarı sizce iki telefonun özellikleri düşünüldüğünde aradaki bu fiyat farkına değer mi
hocam xperia p dense xperia s öneririm. yada gs2 olabilir diye düşünüyorum. fakat illa sola ile p dersen ben sola tercih ederim.

__xXx__

__xXx__

Üye
    Konu Sahibi
hocam xperia p dense xperia s öneririm. yada gs2 olabilir diye düşünüyorum. fakat illa sola ile p dersen ben sola tercih ederim.

ekranı fazla büyük olsun istemiyorum normalde s3 yada one x alabilecek durumum var ama çok büyükler zamanında s2 kullandım büyük olması sıkıntı benim için siz sola dediniz neden?

Kerim.

Kerim.

Üye
Ace2 nasıl peki?

Kerim.

Kerim.

Üye
Sola iyidir.hem jelly bean de alacak:oke:

__xXx__

__xXx__

Üye
    Konu Sahibi
donanım olarak p daha güçlü hem p de jb alacak:hmmm

Placebo-

Placebo-

Üye
Xperia p yanılmıyorsam sg2 ile aynı donanıma sahip. Bence xperia s'ten bile iyi demek bu ki zaten benchmark puanları daha yüksekti yanılmıyorsam. P :)

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa
__xXx__

__xXx__

Üye
    Konu Sahibi
Xperia p yanılmıyorsam sg2 ile aynı donanıma sahip. Bence xperia s'ten bile iyi demek bu ki zaten benchmark puanları daha yüksekti yanılmıyorsam. P :)

teşekkür ederim hanımefendi

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Ezgi ablam benchmark a bakma onlarda bulunan optimizeye bakmadan sonuç veriyorlar zaten bazı özellikleri de katmıyorlar günümüzde geçerliliği yok pek :)

doctorrr

doctorrr

Üye

Ezgi ablam benchmark a bakma onlarda bulunan optimizeye bakmadan sonuç veriyorlar zaten bazı özellikleri de katmıyorlar günümüzde geçerliliği yok pek :)
oytun bey bunu geçen sene söyledi adamı yuhaladılar :D

adam john

adam john

Üye
xperia p derim soladan açık ara farklı önde kamera hız vb.

Placebo-

Placebo-

Üye
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...