Samsung S8500 Wave almayı düşünüyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MetQ7

MetQ7

Üye
    Konu Sahibi
Samsung S8500 Wave almayı düşünüyorum
Sizce nasıl bir telefon?İnternet yorumlarını okuduğum kadarıyla herkes çok güzel telefon diyor.Telefonun incelemelerini de okudum.O bakımdan da kafama yattı.Ama siz değerli arkadaşlarıma sormadan telefon almak istemiyorum :) Kullananlar + ve - yönlerini yazarsa sevinirim :)

XperiaNeoV

XperiaNeoV

Üye
hocam bnde yok ama cok yakin arkadaşimda var. Cok hizli ve stabil tlf. Int perfrmnsi , kamera vs hpsi guzel tek eksgi bada . :(

halilcan5594

halilcan5594

Üye
Bada işletim sistemi sizin açınızdan sorun yaratmayacaksa çok güzel telefon.

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Dedikleri gibi Bada biraz sıkıcı bir sistemdir ve Symbian kendi şahsım adına söylüyorum daha iyidir.Ama bu önemsenmeyecekse Wave internet performansı iyi olan bir telefon hızlı da sayılır alabilirsin kafana yattıysa tabii.

15097

15097

Üye
Wave'e Android 4.0.4 ICS bile kurdular bence alınası bir telefon :ok2:

abandonware

abandonware

Üye

android kurduktan sonra ne manası var telefonun :zzz:

- - - Eklendi - - -

http://www.maxicep.com/cep-telefonlari-genel/ucuz-cep-telefonu-tercih-rehberi-guncel-her-marka-695730.html?highlight=

linkine bakabilirsin.. bende wave 3 alacaktım vazgeçtim -ki iyikide vazgeçmişim-; ne kadar stabil olsadauygulama olmayınca bi işine yaramaz.. tavsiyem xperia sola veya galaxy ace 2 olur :good:

15097

15097

Üye
android kurduktan sonra ne manası var telefonun :zzz:

- - - Eklendi - - -

http://www.maxicep.com/cep-telefonl...hberi-guncel-her-marka-695730.html?highlight=

linkine bakabilirsin.. bende wave 3 alacaktım vazgeçtim -ki iyikide vazgeçmişim-; ne kadar stabil olsadauygulama olmayınca bi işine yaramaz.. tavsiyem xperia sola veya galaxy ace 2 olur :good:
Telefonu aldıktan sonra Samsung Apps yetersiz gelebiliyor ki çok normal :kıskıs: Bunun için Android yüklüyorlar gayet iyi çalışıyor ve Android Market'i de oluyor içinde :evet:

MetQ7

MetQ7

Üye
    Konu Sahibi
Bada işletim sistemi sizin açınızdan sorun yaratmayacaksa çok güzel telefon.

hayır hocam bada iletişim sistemi benim için bir problem olmaz.Çünkü daha önce android bir telefon kullanmadım,dolasıyla android kullanmanın zevkini bilmiyorum.Zaten android kullansaydım badaya yaklaşmazdım bile:ehe

Dedikleri gibi Bada biraz sıkıcı bir sistemdir ve Symbian kendi şahsım adına söylüyorum daha iyidir.Ama bu önemsenmeyecekse Wave internet performansı iyi olan bir telefon hızlı da sayılır alabilirsin kafana yattıysa tabii.

Symbindan nefret ettim :) 1 ghz işlemci beni kendine çekiyor zaten + multimedya bakımından zengin bir telefona benziyor

Waveye android yüklemek zor bir iş mi? Ne kadar bir süre gerekiyor bu iş için?

abandonware

abandonware

Üye

hayır hocam bada iletişim sistemi benim için bir problem olmaz.Çünkü daha önce android bir telefon kullanmadım,dolasıyla android kullanmanın zevkini bilmiyorum.Zaten android kullansaydım badaya yaklaşmazdım bile:ehe

Symbindan nefret ettim :) 1 ghz işlemci beni kendine çekiyor zaten + multimedya bakımından zengin bir telefona benziyor

garantisi gider, eski android kurulur (1.6, 1.5 vs..), beceremezsen cihaz ölür :kotu:

- - - Eklendi - - -

bence sen direk ace 2 al :good: sonra bak pişman olabilirsin demedi deme..

Kerim.

Kerim.

Üye

Hiç stabil değil zaten.youtube dan videolarına bak.sonradan işletim sistemi değiştirmek orjinali gibi asla olmaz.illa android istiyosan 2.el bi android al.wave alıp sonradan android yüklemek mantıklı değil:oke:

amcalu1

amcalu1

Üye
Gel seni androidli yapalım bütçe soyle

MetQ7

MetQ7

Üye
    Konu Sahibi
Hiç stabil değil zaten.youtube dan videolarına bak.sonradan işletim sistemi değiştirmek orjinali gibi asla olmaz.illa android istiyosan 2.el bi android al.wave alıp sonradan android yüklemek mantıklı değil:oke:

garantisi gider, eski android kurulur (1.6, 1.5 vs..), beceremezsen cihaz ölür :kotu:

- - - Eklendi - - -

bence sen direk ace 2 al :good: sonra bak pişman olabilirsin demedi deme..

Benim zaten android takıntım yok nereden çıkardınız şimdi androidi?:eheSadece şık,zarif bir tasarım birde multimedya bakımından güçlü bir telefon istiyordum aklıma bu telefon yattı.Özellikleri falan hoşuma gitti.Android almak istesem SAmsung Galaxy S3 en kötü ihtimal S2 alırdım zaten.

Not:Samsung'tan vazgeçemiyorum:kop:

amcalu1

amcalu1

Üye
Gel seni androidli yapalım bütçe soyle

Kerim.

Kerim.

Üye

Benim zaten android takıntım yok nereden çıkardınız şimdi androidi?:eheSadece şık,zarif bir tasarım birde multimedya bakımından güçlü bir telefon istiyordum aklıma bu telefon yattı.Özellikleri falan hoşuma gitti.Android almak istesem SAmsung Galaxy S3 en kötü ihtimal S2 alırdım zaten.

S3 alacak bütçen varsa niye wave1 alcanki?:hmmm

abandonware

abandonware

Üye

eğer wave alacaksan wave 3 al.. wave 1 :kotu: :ah

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
kardeşim bir kere wave fiyatına android alırsan o cihazdan hiç bir şey bekleme her türlü sıkıntı çekersin ama diyorsanki bütçem geniş en az sony erıcsson xperia neo v öneririm..ben daha önce wave 1 kullandım ve gerçekten çok stabil ve hızlı cihazdı tek eksiği uygulama ve oyun yönünden eksikliğiydi ve bu beni hiç rahatsız etmedi şimdi elimde 2 tane wave gören aşık oluyor yetmezmi zaten :)

MetQ7

MetQ7

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim bir kere wave fiyatına android alırsan o cihazdan hiç bir şey bekleme her türlü sıkıntı çekersin ama diyorsanki bütçem geniş en az sony erıcsson xperia neo v öneririm..ben daha önce wave 1 kullandım ve gerçekten çok stabil ve hızlı cihazdı tek eksiği uygulama ve oyun yönünden eksikliğiydi ve bu beni hiç rahatsız etmedi şimdi elimde 2 tane wave gören aşık oluyor yetmezmi zaten :)

Hocam benim illaki android olsun gibi bir derdim yok.Hatta olmasada olur.Wave hoşuma gitti.Kullanların yorumları benim için önemli.Zaten genel olarak telefonu kötüleyen çıkmadı:ehe

- - - Eklendi - - -

S3 alacak bütçen varsa niye wave1 alcanki?:hmmm

Taksitle birşey almaya sıcak bakmıyorum.Waveyi peşin alıcam.S3 parasını biriktirene kadar da kullanıcam.

Kerim.

Kerim.

Üye

Hocam benim illaki android olsun gibi bir derdim yok.Hatta olmasada olur.Wave hoşuma gitti.Kullanların yorumları benim için önemli.Zaten genel olarak telefonu kötüleyen çıkmadı:ehe

- - - Eklendi - - -

Taksitle birşey almaya sıcak bakmıyorum.Waveyi peşin alıcam.S3 parasını biriktirene kadar da kullanıcam.
onun sıfırı satılıyor mu?wave'in?

abandonware

abandonware

Üye
illa wave alacam uygulama problem değil diyorsan mutlaka wave 3 al :good: :tl:899

blckstr

blckstr

Üye
Bence Bada işletim sisteminden uzak durun. Özellikle uygulama konusunda Samsung Apps çok yetersiz. En basitinden WhatsApp gibi bir uygulama dahi yok Bada platformunda. Symbian'dan tek artısı benim gözümde multi-tasking ve multi-touch özelliğinin iyi olması.

Wave'e kuracağınız Android'ten de pek bir verim alacağınızı düşünmüyorum. Kurmasına kuruyorlar ancak stabilite sorunları oluyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt