Bugün Yaptığım Kupon

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1STayTRue35

1STayTRue35

Üye

Yaa aslında oynarım bir 50 tl banko maçları tutar 200 tl falan ama şimdi onunla bir şeyler alırım kullandıkça günah bir de başına bir şey gelir falan yok yaa bana böre değil bu işler tırsıyorum hem 18 yaşında değilim daha :) bizim nol sakallı bir arkadaş var birlikte kuponları yapıp o çocuğa oynatıyoz :D
vay çakallar:naughty:

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi

Herhalde abi napalım :ehe geçen yıl da bir kere 94lü bir arkadaşa oynattım çocuk futbolcuydu ulan her oynadığımda sakatlanıyodum tövbeliyim dedi ben de günahı benim boynuma hadi be abi benim yerime atır kuponu dedim gittik yatırdı ertesi gün hasta olmuş :D

Astrosman

Astrosman

Üye

Yaa aslında oynarım bir 50 tl banko maçları tutar 200 tl falan ama şimdi onunla bir şeyler alırım kullandıkça günah bir de başına bir şey gelir falan yok yaa bana böre değil bu işler tırsıyorum hem 18 yaşında değilim daha :) bizim nol sakallı bir arkadaş var birlikte kuponları yapıp o çocuğa oynatıyoz :D

cocuguda dede mi diyorsunuz? :ehe

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
yok lan keçi sakalı var sadece büyük sanıyolar :D

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
ulan genk yaktın beni :(

nejter76

Üye
ben hic oynamadim bu isi bilen varsa bana saglam tuyo verecek arkadaslar parasini yardim amacli kullanacam

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
ben hic oynamadim bu isi bilen varsa bana saglam tuyo verecek arkadaslar parasini yardim amacli kullanacam

boşver oynama :D ne amaçla kullanırsan kullan günah hadi günahını geçtim tutmuyo abi :D

nejter76

Üye
hic oynamadim bu hafdadan itibaren oynamaya karar verdim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt