nokia603 1.3ghz oluyomuş?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cuneytttttt

cuneytttttt

Üye
    Konu Sahibi
nokia603 1.3ghz oluyomuş?
arkadaşlar bilen var mı

SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye
Yok öyle bişey... 700 ile 701 1.3 ghz oldu 603 ise 1ghz de kaldı

cuneytttttt

cuneytttttt

Üye
    Konu Sahibi
telefonu aldgm adam soyledi hatta onun da teli 603du bi program ismi soyledi onunla yukseltebilecegmi soyledi symbian ustalari bi baksin bu konuya:)

caglar b

caglar b

Üye
1.3 ghz olsa ne olacak ki zaten telefonun yeterince hızlı

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
telefonu aldgm adam soyledi hatta onun da teli 603du bi program ismi soyledi onunla yukseltebilecegmi soyledi symbian ustalari bi baksin bu konuya:)

Konu Açmışsın İyi Hoşda Adamdan Programın Adını Öğrenip Buraya Yazsan ?

doctorrr

doctorrr

Üye
yok öyle bişey alayı palavra inanmayın taklaya gelmeyin ;)

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
1.3 olsaydı fp1 le olurdu zaten telefoncu gùndemi hem geriden hemde yanlış takip ediyor.

cuneytttttt

cuneytttttt

Üye
    Konu Sahibi
Konu Açmışsın İyi Hoşda Adamdan Programın Adını Öğrenip Buraya Yazsan ?

evec cok haklsn unuttum ama ya.teli elektroworldden aldim satis elemaninda bile 603 vardi o yazilimi soyledi ama unuttum neyse illaki biyerden buluruz

u_cosar

u_cosar

Üye
yok öyle bişey 1 ghz de kaldı

great14

great14

Üye
1.3 ghz yapıp da ne yapacaksınız telefonun bi sıkıntısı yok ki gayet hızlı hem over clock ile telefonu hızlandırırsanız hem telefonun şarj performansı azalır hem de çok ısınır... bunu yazılımla değil de profesyönel ellerle yapmak gerekir nokia yapmadıysa vardır bildiği

cuneytttttt

cuneytttttt

Üye
    Konu Sahibi
1.3 ghz yapıp da ne yapacaksınız telefonun bi sıkıntısı yok ki gayet hızlı hem over clock ile telefonu hızlandırırsanız hem telefonun şarj performansı azalır hem de çok ısınır... bunu yazılımla değil de profesyönel ellerle yapmak gerekir nokia yapmadıysa vardır bildiği

evet dogru ama 1,3ghz olma ihtimalini bilmek istedim

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
arkadaşlar önemli olan resmiyette bi değişiklik değil fp1 ile 700 ile 701 1.3 ghz oldu ama 603te de bariz bi hızlanma oldu.

codblackops2

codblackops2

Üye
FP1 Güncellemesiyle Nokia 700,701'in işlemci hızı 1 ghz'den 1.3 ghz'e çıkartıldı.Nokia 603 1 Ghz de kaldı ama , 603 kullanıcıları bariz bir hızlanma olduğu kanaatinde.

ANIL

ANIL

Admin
Böyle bir haber yok şuanlık. Olursa haber gelir zaten:) Dolayısıyla konu :locked:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt