Galaxy S2 Metal Çerçeve Değişimi.

Sponsorlu Bağlantılar

TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S2 Metal Çerçeve Değişimi.
Elimde yurt dışı galaxy s2 var çerçevede soyulmalar var telefon çok temiz ama soyulmalar gıcık ediyor beni.
Şimdi bir kaç sorum olacak.
Telefonu servise göndersem sadece çerçeve değişimi var mı?Varsa ne kadar yoksa kasa mı değişmesi gerekiyor.
Sadece çerçeve değişiyorsa hangi servise göndermek mantıklı?
Fiyat Ne kadar tutar?

Kerim.

Kerim.

Üye
Bunu bende merak ettim.bilen yok mu?

hotboy_78

hotboy_78

Üye
bende merak ettim ve gerçekten biliinmesi gereken bi konu. Saçma sapan konulara bir sürü cevap var ama niyeyse buna yok ?:hmmm

TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
bazı sitelerde ekranla beraber değişiyor gibi yorumlar var ve ayrıca beyaz s2 lerin en büyük sorunlarından.Bilinmesi gerekli bence.

avcitalip

avcitalip

Üye
babamın s2'sinin kasasında ezilme var bunu gerçekten bende merak ettim :hmmm gerçi biz kaskosu olduğu için cihazı 6 ay içinde değiştirecez,büyük ihtimalle babama yeni bir s2 alırız :ehe

TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
benim kasa pırıl pırıl sert kılıfla kullanıldığı için metal çerçevenin sadece üst ve altı soyuk

EngineerRVI

EngineerRVI

Üye
Aynı şekilde benimde kenarlarda çizikler mevcut.2 gün önce samsung garantiye gittim 450 TL dediler, sebebi de aynı zamanda ekranı da değişitiriyor olmaları.Yani samsunga göre sadece kasa değişimi diye birşey yok.Tek alternatif internette kasalar 50 lira civarı satılıyor riskleri göze alıp dokunmatiğine zarar vermeden elinize güveniyorsanız kendinizde değiştirebilirsiniz.

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Evet konuyu yeni gördüm samsung servisinde fiyat yükse olabilir fakat bazı sitelerde parçaları temin etsenizde üç parçada değiişiyor zaten birbirine uyum olması için üçününde değişmesi daha sağlıklı olacağını düşünüyrum.Fiyatlara gelince 400 ila 450 TL arası değişiyor.
Bu arada bilginiz olsun sakın merdiven altı tabir ettiğimiz yerde aliminyum kasanın parlaklığına göz alıcılığına aldanıp taktırmayın belli bir süre sonra ciddi sorunlarla karşılaşabilirsiniz.

TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
o derece pahalı mı bir çerçeve değiştirmek?
sadece o dış çerçeve değişmiyor mu?

avcitalip

avcitalip

Üye
telin yenisini al daha iyi yahu 450 TL neymiş ben 750 TL'ye temiz 2.elini almıştım

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Bunun için üstünü değiştirmek istiyorsun ama bildiğim kadarı ile kasanın üstü ayrı satılmıyor ve bitişik satılıyor kasa diye satılıyor yani.İnternet sitelerinde bulabilirsin.Fiyatları aldatıcı olur mu bilmem bir de şuna bak..

abandonware

abandonware

Üye
gerek yok ya..

EngineerRVI

EngineerRVI

Üye
ebay dan 15$'a sipariş verdim elime ulaşınca bilgilendireceğim.

Takipçi Satın Al

Üst Alt